FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2023, 14:51

MaroonBjelave je napisao/la:
22 maj 2023, 14:21
Samozdravlje je napisao/la:
22 maj 2023, 13:45
Evo stručnjaci recite mi ko je najskuplji, a ko najjeftiniji igrač u trenutnom rosteru ?

Ko odgovori Tacno ima od mene člansku FKS na koje hoće ime :urnebes:
A kako bi to mogli znati? Mi ne znamo zdravstveni bilten, ko i zbog čega nije u rosteru, a ne da znamo koliko neko zarađuje.
Jeste malo trik pitanje,evo mog ne baš pouzdanog odgovora:
- Najskuplji možda i u istorijii FKS je Anicic
- Najjeftiniji će vjerovatno biti Varesanovic, sumnjam da će biti u poslijeagresijskom vremenu, jer ima žestoku konkurenciju u Mujakicu, Cimirotu, Djokanovicu , Kovacevicu, Sabanovicu, Pidri. .....?
Dakle gotovo svi Akademci :ljepota: ,
Jako jeftini u ovom rosteru su i Vrančić, Renan, a ni Ziljkic i Balta nisu skupi.
Provalio si i zaslužio nagradu :clap: :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 maj 2023, 14:52

Istinasamo123 je napisao/la:
22 maj 2023, 14:36
ExchangeOffice je napisao/la:
22 maj 2023, 14:18
Svi jedno vide, najvatreniji navijaci drugo vide.

Jucer Dal dade gol, pola ih se nije obradovalo, sto se i kasnije na snimku moglo vidjeti.

Znaci nek propadne klub, al varesanovice cemo istjerati iz istog :tokralju:
Svi vide isto neki samo ne zaboravljaju kenjanje po klubu dok drugi ce mu ga popusiti poslije 3 pobjede..
Neki ce zadrzati stav a neki ce mu poslije par kikseva isto mu **** majku...
2023 godina ti dovedes narkomana na klupu i kad ispadne poslije dva pretkola jovo na novo...
Iskorak
New era
Vi bi se odlicno uklopili u vucicev sns da u glas mozete beee beeee
Sendvic brigada
Pogledajte malo cukaricki tsc i slicne klubove bez imena i istorije koji igraju za nas atomski fudbal i prije nas ce ispuniti tu grupnu fazu... Da vidite sta je new era...
Cuj atomski fudbal :mrgreen: :urnebes:
Atomski TSC je s nama igrao prijateljsku ,prosle godine-ove sezone,dok smo imali slabiji tim i dok nas je vodio Debeli Debil Dudic,pa meda nisu mogli protiv nas.
Ne treba pretjerivati. Skupis ekipicu 12-15 miliona € po TM i polako u par sezona si u grupi. Razliku cini samo koliko mozes svojih igraca buducih dijamanata proizvesti,koji ce nekad vrijediti,puno puno vise,tipa mali Dal.
Isto pretjeruju kad kazu,da se nisu radovali golu Dala. Bas se na snimku vidi. Dal je proslavio i svoj gol i Ziljkicev sa navijacima,sa HZ.
Da se razumijemo za smjenu Mirze sam pod obavezno. Ne zato sto je Sarajlija,to meni ne smeta-naprotiv,nego zato sto mislim da nije trenerski kalibar za proklamovane ciljeve i zelje.
Isto mali Trako,Mulalic,Ramic to su djeca,njhove mogucnosti napredovanja su ogromne,prakticno neogranicene,zato im treba davati sansu i stajati uz njih. Ove godine ces visestruko vise zaraditi od Vladana i Dala nego od par pretkola Evrope. Samo proizvodnja djece ,daje malim klubovima iz siromasnih sredina poput nas sansu i mogucnost za egzistenciju,djelovanje i sportske uspjehe !!

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 22 maj 2023, 14:54

Dave je napisao/la:
22 maj 2023, 09:54
Ako Vrančić ne ostane, Marijan Ćavar je idealna zamjena, top godine + domaći
Ja sam njega i Stefan Kovaca (prati ga Ajla ) doveo na FM-u :mrgreen:

Meni izgleda kao da Cavar sam vuce SB ovu polusezonu. Gledao sam ih par utakmica i jedino on ako nesto uradi onda dobro izgledaju na terenu, a evo i jucer on zabi go i spasi im nadu za evropom.
Sve mi znamo.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 maj 2023, 14:59

cookiech je napisao/la:
22 maj 2023, 14:54
Dave je napisao/la:
22 maj 2023, 09:54
Ako Vrančić ne ostane, Marijan Ćavar je idealna zamjena, top godine + domaći
Ja sam njega i Stefan Kovaca (prati ga Ajla ) doveo na FM-u :mrgreen:

Meni izgleda kao da Cavar sam vuce SB ovu polusezonu. Gledao sam ih par utakmica i jedino on ako nesto uradi onda dobro izgledaju na terenu, a evo i jucer on zabi go i spasi im nadu za evropom.
jedino ako mirvic ga kupi jer ima ugovor jos godinu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 maj 2023, 15:04

Da je proći prvo pretkolo sa 2 pobjede, da nam se koeficijent popravi, a onda polako dalje.
Već sada Mirvić treba sjesti i vidjeti kako i šta dalje. Ako će letiti Mirza, nek bar to odmah bude da se na vrijeme nađe zamjena. Ma da sumnjam, ispunio je ciljeve i ne mislim da će on igdje otići.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 maj 2023, 15:13

22 maj 2023, 14:51
22 maj 2023, 13:45
Evo stručnjaci recite mi ko je najskuplji, a ko najjeftiniji igrač u trenutnom rosteru ?

Ko odgovori Tacno ima od mene člansku FKS na koje hoće ime :urnebes:
A kako bi to mogli znati? Mi ne znamo zdravstveni bilten, ko i zbog čega nije u rosteru, a ne da znamo koliko neko zarađuje.
- Najjeftiniji će vjerovatno biti Varesanovic, sumnjam da će biti u poslijeagresijskom vremenu, jer ima žestoku konkurenciju u Mujakicu, Cimirotu, Djokanovicu , Kovacevicu, Sabanovicu, Pidri. .....?
Jako jeftini u ovom rosteru su i Vrančić, Renan, a ni Ziljkic i Balta nisu skupi.
Vidi brate moj, ako već konkretno govorimo o Traki, onda nikako, ama baš nikako, ga ne amnestira to što je jeftin. Jer, šta bi onda trebao neko koga yebe neki golf stalno? Zadržati ga jer je jeftin za održavanje?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 maj 2023, 15:14

Da nije Renana i Marija, mi bi pravili kalkulacije da zadnje kolo izborimo opstanak. Renan ima već sad bolju statistiku ko Benko u prvoj polusezoni, a ima još jedno kolo da se odigra.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 22 maj 2023, 15:21

Antikloc je napisao/la:
22 maj 2023, 14:52
Istinasamo123 je napisao/la:
22 maj 2023, 14:36
ExchangeOffice je napisao/la:
22 maj 2023, 14:18
Svi jedno vide, najvatreniji navijaci drugo vide.

Jucer Dal dade gol, pola ih se nije obradovalo, sto se i kasnije na snimku moglo vidjeti.

Znaci nek propadne klub, al varesanovice cemo istjerati iz istog :tokralju:
Svi vide isto neki samo ne zaboravljaju kenjanje po klubu dok drugi ce mu ga popusiti poslije 3 pobjede..
Neki ce zadrzati stav a neki ce mu poslije par kikseva isto mu **** majku...
2023 godina ti dovedes narkomana na klupu i kad ispadne poslije dva pretkola jovo na novo...
Iskorak
New era
Vi bi se odlicno uklopili u vucicev sns da u glas mozete beee beeee
Sendvic brigada
Pogledajte malo cukaricki tsc i slicne klubove bez imena i istorije koji igraju za nas atomski fudbal i prije nas ce ispuniti tu grupnu fazu... Da vidite sta je new era...
Cuj atomski fudbal :mrgreen: :urnebes:
Atomski TSC je s nama igrao prijateljsku ,prosle godine-ove sezone,dok smo imali slabiji tim i dok nas je vodio Debeli Debil Dudic,pa meda nisu mogli protiv nas.
Ne treba pretjerivati. Skupis ekipicu 12-15 miliona € po TM i polako u par sezona si u grupi. Razliku cini samo koliko mozes svojih igraca buducih dijamanata proizvesti,koji ce nekad vrijediti,puno puno vise,tipa mali Dal.
Isto pretjeruju kad kazu,da se nisu radovali golu Dala. Bas se na snimku vidi. Dal je proslavio i svoj gol i Ziljkicev sa navijacima,sa HZ.
Da se razumijemo za smjenu Mirze sam pod obavezno. Ne zato sto je Sarajlija,to meni ne smeta-naprotiv,nego zato sto mislim da nije trenerski kalibar za proklamovane ciljeve i zelje.
Isto mali Trako,Mulalic,Ramic to su djeca,njhove mogucnosti napredovanja su ogromne,prakticno neogranicene,zato im treba davati sansu i stajati uz njih. Ove godine ces visestruko vise zaraditi od Vladana i Dala nego od par pretkola Evrope. Samo proizvodnja djece ,daje malim klubovima iz siromasnih sredina poput nas sansu i mogucnost za egzistenciju,djelovanje i sportske uspjehe !!
Ako si gledao cukaricki zadnje 2 godine znao bi o cemu pricam..
Atomski fudbal za nas igraju od uigranih akcija do svega ostalog. Mi npr do prosle godine nismo znali prekide i kornere izvoditi sto je osnova fudbala...
Kod nas cim dodje jaci protivnik vidis ds je sve na individualni kvalitet bez ikakvih taktika.
Plus imaju transfere od 3 mil eura 2.6mil eura 2. 5mil i 2 mil eura sve u dvije tri godine.
E to je nova era kada su u klubu svi ozbiljni sportski radnici od vlasnika direktora trenera...

A te prijateljske ti macku okaci o rep to nicemu nije mjerilo dobili smo i Partizan onda a Partizan od tada bi nam u evropi 5 golova dao bez muke...
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 22 maj 2023, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 22 maj 2023, 15:21

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 maj 2023, 15:04
Da je proći prvo pretkolo sa 2 pobjede, da nam se koeficijent popravi, a onda polako dalje.
Već sada Mirvić treba sjesti i vidjeti kako i šta dalje. Ako će letiti Mirza, nek bar to odmah bude da se na vrijeme nađe zamjena. Ma da sumnjam, ispunio je ciljeve i ne mislim da će on igdje otići.
Neće nam pobjede povećati koeficijent, samo prolazak u narednu rundu na bilo koji način. Pobjede doprinose državnom koeficijentu.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 maj 2023, 15:24

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 maj 2023, 14:41
hz033 je napisao/la:
22 maj 2023, 14:35
Mirza je ostvario cilj i cisto sumnjam da ce se povuci nakon dostignute Evorpe a i da ce ga Mirvic mijenjati. Kako ce UNFKS sve to ispratiti u sljedecoj sezoni, neznam, ali kako smo vec apsolvirali, na domacim utakmicama njih doabr dio Sjevera je bio na Istoku/Zapadu.
AKo se trend nastavi, znaci Sjever prazan za Evropske tekme ?!??!
na stranu i varesanovici i peti i deseti, ne kontam bojkot. Da smo dosli u situaciji da nam mijenjaju boje kluba u plavo, da nam rasprodaju imovinu, da nam igraju svi menadzerski igraci koji veze nemaju a kostaju ili su stakleni, kao npr Ikande, Stepanov, dvije utakmice odigraju i cao, e tad bi ostao kuci pa makar da Real Madrid dolazi na Kosevo. Ovo oko zalizanog i aylah postaje smijesno, jer vec je zalosno. Od svih dosadasnjih operativaca u klubu, vlasnika, direktora, Ismir Mirvic nije zasluzio da se ovo desava. Covjek se bori, i zeli Sarajevo u evropi kao svaki bordo navijac. Ne zasluzuje da krisom posmatra Horde iz tunela stadiona Vrapcici. Selam
.
Nekako u dubini duše mislim da Mirvic ima dobre namjere tako da nam treba vise jedinstva i podrške, ima li smo 2 godine katastrofe sad opet od januara idemo prema gore i tako treba i nastaviti

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 maj 2023, 15:25

Na koliko smo potpisali Oliveiru, 2-3 godine?

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 22 maj 2023, 15:28

ronaldo99 je napisao/la:
22 maj 2023, 15:25
2,5 godine. Jun 2025. mu istice ugovor
Sve mi znamo.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 22 maj 2023, 15:29

ronaldo99 je napisao/la:
Maj 2025. godine.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 maj 2023, 15:31

SarajevoForza je napisao/la:
22 maj 2023, 15:21
Neće nam pobjede povećati koeficijent, samo prolazak u narednu rundu na bilo koji način. Pobjede doprinose državnom koeficijentu.
U pravu si, malo sam zaboravio shodno tome da nismo 2 godine Europske utakmice gledali :mrgreen:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 maj 2023, 15:39

cookiech je napisao/la:
22 maj 2023, 15:28
ronaldo99 je napisao/la:
2,5 godine. Jun 2025. mu istice ugovor
Super, mogao bi biti vrhunsko pojacanje ili ano nista nek odigra iducu sezonu ovako kako zavrsava ovu i onda ga godinu prije isteka ugovora prodati ako nece produziti

Uglavnom dobro smo uboli sa njim

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 22 maj 2023, 15:52

Da li je vec poznato hocemo li u drugom kolu imati status nositelja? Hvala unaprijed
Bog Bosna i Bošnjaci

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 22 maj 2023, 15:52

22 maj 2023, 15:31
SarajevoForza je napisao/la:
22 maj 2023, 15:21
U pravu si, malo sam zaboravio shodno tome da nismo 2 godine Europske utakmice gledali :mrgreen:
Obnovi gradivo, valja nam opet pratiti druge lige kad Mirza Ancelotti Varešanović iskoristi fokus Zrinjskog na konferencijsku ligu i vrati trofejE u glavni grad :kafa:

Al kad se sjetim kad smo ovdje kolektivno bili Bjelorusi, Izraelci, Luksemburžani i šta već :rol:
Što je najgore čini mi se da su nam se poklopile ostale lige i da bi bili nosioci u onoj sezoni epske krađe.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 22 maj 2023, 15:58

bordobijeli je napisao/la:
21 maj 2023, 21:27
Da je ovu ekipu preuzeo Kek, Kodro ili tako neko ime imao ove rezultate svi bi pricali šta znaci kvalitetan trener, pricali bi o ofanzivnoj igri gdje Zrinjski primio 3,zeljo 2,široki 3,velez 5,pricalo bi se kako se iz velikog minusa izborila europa, o ofanzivnoj igri pobjednickom mentalitetu trenera itd itd.
Ali bolan to smo mi pitari, i ne znaju sada reci svaka cast. Ovi sto ga pljuju jos vmuvijek ga pljuju jer su to bosnje !!! Fujj!!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 maj 2023, 16:05

Ja sam prvi s.rao po Renanu i Franciscu. Pogotovo po ovom drugom. Međutim, ja nisam od onih koji se ponose s onom famoznom "jesam vam rek'o" već naprotiv. I drago mi je što su se obojica, ne pop.išali, nego istovarili na mene. Za Traku i Dizdarevića i dalje isto mislim. Tarabe pa tarabe.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2023, 16:09

22 maj 2023, 15:13
22 maj 2023, 14:51

Vidi brate moj, ako već konkretno govorimo o Traki, onda nikako, ama baš nikako, ga ne amnestira to što je jeftin. Jer, šta bi onda trebao neko koga yebe neki golf stalno? Zadržati ga jer je jeftin za održavanje?
Paša moj nemoj prljavo, nisam sad spomenuo Traku ? O Traki možemo , ali ne u ovom postu. :thumbup: :kafa:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”