Pa kad je Sloboda nesposobna bod da izvuceTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑22 maj 2023, 19:28Kasnila je pet minuta utakmica u BL , pa ne vidjeh da je bas pomoglo![]()

Pa kad je Sloboda nesposobna bod da izvuceTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑22 maj 2023, 19:28Kasnila je pet minuta utakmica u BL , pa ne vidjeh da je bas pomoglo![]()
Tc i Leotar ispadaju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 20:27Ovaj se saban tek sad poceo javljat, kad misli da su uplovili u sigurnu luku. Do sad ni traga ni glasa. Ako bi 10 od 12 htjeli da mi ispadnemo, u vasem slucaju je vjerovatno 12 od 12, jer ni "vasi" neki vas ne gotive. I na kraju, sad si samo potvrdio kakav si kompleksas i ljakse
Htjeli dati ali da onda uložimo milione u rupu bez dna a vi ste sve dobili guzovače i opet nemate ništa osim dugova,idi pruži ruku to ste i navikli,bar imamo svoj kamp koji nije pod hipotekomNoDi80 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 18:05Hahaha pa igrate qurvo na gradskom stadionu jos vam ga htjeli za marku dati
Oh nemoj vise bgt ne ofiraj se
Rodjeni, na vrijeme sam vam rekao.
Ma nije vise ni bitno da li cemo ispast ili ne. Ako je ispadanje moguci pocetak neceg zdravijeg pa da za 3-4 godine imamo klub, nama je onda ispadanje sad spas. A ako cemo ostat i opet sve u krug, **** onda i to. Lopovi pokupise pare, meni k svima ostalim zdravlje ode.fks74 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 20:34Tc i Leotar ispadaju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 20:27Ovaj se saban tek sad poceo javljat, kad misli da su uplovili u sigurnu luku. Do sad ni traga ni glasa. Ako bi 10 od 12 htjeli da mi ispadnemo, u vasem slucaju je vjerovatno 12 od 12, jer ni "vasi" neki vas ne gotive. I na kraju, sad si samo potvrdio kakav si kompleksas i ljakse
Sloboda i u 1.Ligi Federacije bi bila bitniji klub za BH fudbala, od kluba bez navijaca, od kluba ciji igraci igraju za platu u visini prosjecne penzije, od kluba bez istorije i tradicijePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 19:47@svrakino brate hoćeš li za vikend u Tuzlu da odemo ispratiti rahmetliju kako treba. Red bi bio, jer ko zna da li ce ikada više biti prilike za takvom utakmicom.
Mislim da bi 10 od 12 klubova bilo zadovoljno da Sloboda izgubi, ostale utakmice se ne bi morale ni igrati. Svi zadovoljni.
Leotar ostaje u ligi samo po jednom scenariju.Espiritosanto je napisao/la: ↑22 maj 2023, 21:10Mislim da je zadnje kolo pitanje Igman ili Sloboda.
Tuzla,Sloga, Posušje sa bodom bi ostali.
Leotaru je svejedno očito nemaju ni licencu a opet postoji taj baraž,šta će oni skontati to niko ne zna.
Sloboda bi pobjedom mogla osigurati opstanak za Igman je pitanje koliko ima para za dalje.
Njima su glavne finansije od P.D Igman a po igračkom kadru i stručno štabu ne bi se reklo da su male plate i troškovi.
Hvala na takvom misljenjuVanja8 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 21:01Sloboda i u 1.Ligi Federacije bi bila bitniji klub za BH fudbala, od kluba bez navijaca, od kluba ciji igraci igraju za platu u visini prosjecne penzije, od kluba bez istorije i tradicijePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 19:47@svrakino brate hoćeš li za vikend u Tuzlu da odemo ispratiti rahmetliju kako treba. Red bi bio, jer ko zna da li ce ikada više biti prilike za takvom utakmicom.
Mislim da bi 10 od 12 klubova bilo zadovoljno da Sloboda izgubi, ostale utakmice se ne bi morale ni igrati. Svi zadovoljni.
Joj vi se uhvatili te 90te minute ko ludi.. a dobro znate iz vlastitog iskustva kako je primiti gol u zadnjem napadu.
Hoće li svjetliti most za jedinog mostarskog prvaka?
U pravu si u potpunosti. Smetnuli smo na vaš glavni adut oduvijek: sudije i kriminal. Yebiga, naivni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.