Mislim da je zadnje kolo pitanje Igman ili Sloboda.
Tuzla,Sloga, Posušje sa bodom bi ostali.
Leotaru je svejedno očito nemaju ni licencu a opet postoji taj baraž,šta će oni skontati to niko ne zna.
Sloboda bi pobjedom mogla osigurati opstanak za Igman je pitanje koliko ima para za dalje.
Njima su glavne finansije od P.D Igman a po igračkom kadru i stručno štabu ne bi se reklo da su male plate i troškovi.
Leotar ostaje u ligi samo po jednom scenariju.
Posto imaju losiji omjer od svih ekipa koji imaju 34 boda,osim od Tuzle,njih u ligi ostavlja samo jedan scenario. Da pobijede Siroki,da Zrinjski pobijedi Tuzlu i da Sloboda ne pobijedi Zelju.
Posto ce svi ostali,vjerovatno od ovih sa 34 boda,osvojiti minimum bod,u tom slucaju Tuzla i Sloboda ispadaju.
Ovo je jedini scenario spasa za Leotar,a ne cini se i nerealan,gledajuci sta se sve godinama desava u nasoj ligi.
Jedno je činjenica, jedini klub u top5 kojeg suci nisu gurali i kojem nisu suđene lakrdije u korist je Široki Brijeg. Svi ostali klubovi su gurani na krajnje sraman i bezobrazan način. Uz to Široki je redovno oštećivan maltene svako kolo pogotovo u gostima. Živili
Zaboravio si dodati Zrinjski, ruku na srce bez ijedne mrlje zadnje dvije godine .
Postoji dobar razlof zasto je to tako...sve sro zelim u zivotu je biti majoriziran ko hrvati u BiH
@svrakino brate hoćeš li za vikend u Tuzlu da odemo ispratiti rahmetliju kako treba. Red bi bio, jer ko zna da li ce ikada više biti prilike za takvom utakmicom.
Mislim da bi 10 od 12 klubova bilo zadovoljno da Sloboda izgubi, ostale utakmice se ne bi morale ni igrati. Svi zadovoljni.
Yebem i tebi mater a i Azmiru i svim podrinjcima, što niste svi izginuli a ne spasavali svoje g*zice u Tuzli, p*cka vam materina
@svrakino brate hoćeš li za vikend u Tuzlu da odemo ispratiti rahmetliju kako treba. Red bi bio, jer ko zna da li ce ikada više biti prilike za takvom utakmicom.
Mislim da bi 10 od 12 klubova bilo zadovoljno da Sloboda izgubi, ostale utakmice se ne bi morale ni igrati. Svi zadovoljni.
Yebem i tebi mater a i Azmiru i svim podrinjcima, što niste svi izginuli a ne spasavali svoje g*zice u Tuzli, p*cka vam materina
@admin reaguj
Kako te nije stid napisat ovakav post smradu onaj jedan tuzlanski, fuj jadu jadni.
Koliko bolestan moraš bit da želiš smrt svim ljudima koji su pobjegli od sigurne smrti u tvoj grad zato što je jedan od njih izjavio nešto što tebi ne odgovara(na sasvim kulturan način). Treba da se liječiš momčino.
Zadnja izmjena: ferroviere87, dana/u 23 maj 2023, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.