Jbga nekako sam mislio ostati na vecerasnjem prigovoru.Realno bio je najbolji igrac Lakersa kroz dvije serije i radio je strasan posao naravno posebno defanzivno.No medjutim poprilicno se izgubio protiv Jokica,toliko da su svi koji su se mjenjali na njemu bar za neki khurac izgledali bolje na njemu nego on,prve dvije serije tesko si zivio kad AD ode na klupu,ovu seriju nisi prezivljavo nikako ako nema Jamesa u igri.Bas zbog Jamesa je i bilo dobro da imas par igraca koji mogu igrati na lopti no medjutim nikako nije isll,naravno sav kredit i Nuggetsima koji su poprilicno bolja i stabilnija ekipa u ovom PO od prethodnih rivala GSW i MEM,oni sve kaznjavaju jbga.Epidaurus je napisao/la: ↑23 maj 2023, 05:28Ma smijesan je vise. Do cetvrte nije kurca odigrao, promasio opet 4-5 cistih suteva i dopustio sebi da ga i Murray i je.beni Gordon nadigraju. Apsurdan talenat za kosarku al mentalno je nula ocito. Ne znam kako ima obraza gledat LeBrona od 40 godina kako jede teren u oba smjera bez jedne jedine pauze dok on dr.ka ku.rac. Nek vide napokon u pauzi sad sta i kako dalje jer ce i dogodine biti dovoljno kvalitetan duo da uz kvalitetan roster napadnu prsten.
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs 2022/23
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sto ne bi mogla ako se sastavi normalna ekipa oko njih dvojice? Eto sa ovim timom su poderali period nakon AS pauze iako je Bron propustio veliku vecinu utakmica. Reavesa i Ruija zadrzati, Vando svakako ostaje, s dodatkom npr Kyriea umjesto Russella i zdravim Davisom imas osovinu koja sa jos par kvalitetnih veterana ima i vise nego dovoljno kvaliteta da bude u vrhu Zapada bez da James vuce ko nenormalan.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 maj 2023, 05:34Mora da se salis da se sa godinu dana starijim Jamesom moze opet napasti titula.Mogu shvatiti da su opet sposobni naparaviti problem u POu, ali treba izgurati cijeli RS i biti medju top 4 ekipe da bi imao ozbiljnu sansu.Tesko, tesko se titula uzima sa 7. ili 8.pozicije.Epidaurus je napisao/la: ↑23 maj 2023, 05:28Ma smijesan je vise. Do cetvrte nije kurca odigrao, promasio opet 4-5 cistih suteva i dopustio sebi da ga i Murray i je.beni Gordon nadigraju. Apsurdan talenat za kosarku al mentalno je nula ocito. Ne znam kako ima obraza gledat LeBrona od 40 godina kako jede teren u oba smjera bez jedne jedine pauze dok on dr.ka ku.rac. Nek vide napokon u pauzi sad sta i kako dalje jer ce i dogodine biti dovoljno kvalitetan duo da uz kvalitetan roster napadnu prsten.
Ma ne moze Kyrie,tu biti on morao dati neki paycut ili sing and trade ali ko zna sta bi ti sve s rostera moralo otici.Jos imas situaciju i za Reavesa i za Ruia gdje ces se morati isprsiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Lebron je rodjen luzer.
Lakersi sada trebaju Kobea.
Lakersi sada trebaju Kobea.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čestitke @JHamu i ostalim navijačima Denvera na PDF-u ako ih ima. Sada ili nikada, 4 more 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Skuplje bi GSW prodali kožu protiv Denvera nego ovi. 

Najpovoljniji matchup za Lakerse
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Nail for Real
- Kontakt:
Prskalo se i u Bostonu bgmemir18 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 10:19Prstalo na sve straneNail for Real je napisao/la: ↑16 maj 2023, 09:58Lakersi 2020. su imali dosta jacu odbranu ali su patili suterski.
Ova verzija je slabija u reketu (nema Dwighta), ali suterski dosta igraca mogu doci do 20+.
Ima da prsti u ovoj seriji, finale prije finala.
![]()
![]()
![]()
![]()

Cestitke Nuggetsima i MVP Jokicu

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ostaje Jimmy kao zadnja nada. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nisam očekivao prolaz, pisao sam da sam pesimista, ali nisam ni ovo očekivao 
Čestitke @JHam

Čestitke @JHam

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bilo bi fino da Jokic ove tri MVP sezone krunise prstenom, mislim da ce masakrirati Miami u finalu
- Shategabri
- Kontakt:
Jesu li izvrtili Lakersi Jokica na piku, zna li se sta
- Shategabri
- Kontakt:
Ma Rui ce cuvati Jokica i serija gotova
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la: ↑23 maj 2023, 07:07Prskalo se i u Bostonu bgmemir18 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 10:19Prstalo na sve straneNail for Real je napisao/la: ↑16 maj 2023, 09:58Lakersi 2020. su imali dosta jacu odbranu ali su patili suterski.
Ova verzija je slabija u reketu (nema Dwighta), ali suterski dosta igraca mogu doci do 20+.
Ima da prsti u ovoj seriji, finale prije finala.
![]()
![]()
![]()
![]()
.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cestitke svima fanovima Denvera
Kakva je mozemo slobodno reci u najmanju ruku fascinantna pojava Jokara. Tako atipičan lik, a tako yebitačan
Kao sto neko napisa u nekom od ranijih postova, kao da igra basket u kraju, tako lako, tako opusteno, protivnici izgledaju po njih mucno inferiorno pored njega
Sasvim slucajno upoznam na jednoj Zvezdinoj tekmi u Pioniru momčića koji igra za Megu u mladjim kategorijama. Kaze da Jokić cesto zna doci u njihov kamp i kada je u Srbiji da trenira. Suta lupam 100 floutera i promasi svaki 20., ali se toliko iznervira kao da je sut za pobjedu finalne serije
Nije sve u talentu, tj. malo toga je, ali svi mi koji pratimo kosarku vidimo koliko je napredovao ovih godina od kako je tamo i koliko je shvatio da mora iskoristiti taj DAR sto je tako poseban po svemu.
Sad jos jace Jokara, zasluzujes taj prsten, pa da se slavi u tem Somboru

Kakva je mozemo slobodno reci u najmanju ruku fascinantna pojava Jokara. Tako atipičan lik, a tako yebitačan

Kao sto neko napisa u nekom od ranijih postova, kao da igra basket u kraju, tako lako, tako opusteno, protivnici izgledaju po njih mucno inferiorno pored njega

Sasvim slucajno upoznam na jednoj Zvezdinoj tekmi u Pioniru momčića koji igra za Megu u mladjim kategorijama. Kaze da Jokić cesto zna doci u njihov kamp i kada je u Srbiji da trenira. Suta lupam 100 floutera i promasi svaki 20., ali se toliko iznervira kao da je sut za pobjedu finalne serije

Nije sve u talentu, tj. malo toga je, ali svi mi koji pratimo kosarku vidimo koliko je napredovao ovih godina od kako je tamo i koliko je shvatio da mora iskoristiti taj DAR sto je tako poseban po svemu.

Sad jos jace Jokara, zasluzujes taj prsten, pa da se slavi u tem Somboru

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jesu li nasli ovi iz Denvera rijesenje za Davisa i Lebrona, pitam za druga
Nista manje bitan nije ni Jamal koji i po eye testu i po statistici izgleda nerealno u ovoj seriji.
Njih dvojica nose ovaj tim koji je jako dobro izbalansiran i ima odlicne role playere.
Favorit u finalu, al nije ni Heat za bacit posebno zbog trenera.
Njih dvojica nose ovaj tim koji je jako dobro izbalansiran i ima odlicne role playere.
Favorit u finalu, al nije ni Heat za bacit posebno zbog trenera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.