CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 maj 2023, 21:06
Truba1905burazeru je napisao/la: ↑23 maj 2023, 20:21
MOSTAR MOSTARCIMA !
Pokušaj skupljanja jeftinih bodova od političkih uhljeba .
Stari most je simbol svakog pravog mostarca , Stari je moj kao i tvoj , **** me se hoće li svijetliti crveno ili bijelo . Ne dirajte nešto sto je naše i ne huškajte normalan narod UHLJEBI ljigavi .
Truba svaka cast na razmisljanju ali si u manjini majstore. Ako se deklarises kao mostarac moras biti ponosan na simbole a ne pjevati o njegovom rusenju. Niko ga ne prisvaja i normalno da je stari most svih nas ali tek kada zajedno bacimo proslost iza sebe i shvatimo da smo osudjeni zivjeti jedni pored drugih mozda ovu danasnju tematiku u buducnosti sami sprovedemo a ne da smecari skupljaju politicke poene. Znam da nema nista od toga ali eto drago mi procitati da ima normalne raje. Svako dobro
Vidi kad je utakmica , zajebancija , podjebavanje i to sve stoji , prvi sam u tome nije problem . Ali nešto sto je moje ne dam na to , neću dopustiti DOŠLAMA da mi truju grad , pa zvali se oni Ante ili ADO

Ali mi ne smijemo dopustiti ovim debilima da nas TRUJU gadostima , jednom smo bili naivni a bgmi drugi put bi bili GLUPI !