FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dajte da mi prvo izborimo europu jer to je jedina prilika da klub zaradi kakve-takve novce, a onda o dovođenju igraca i planovima za narednu sezonu samo ne mastajte previse jer znate kako to ide kod nas, da nas Sloboda popisana ne ohladi.
Mjau !
Sto su mladi 17 godina taman
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Kemo, siso malena!
-
- Kontakt:
Kakav crni Šero, Husara mu menadzer, samo nam jos ta hijena fali da se uvuce u klub i mozemo se komotno ugasiti za sva vremenafarisbond245 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 15:17Dosta ima dobrih igrača u Prvoj ligi Hrvanovic 13 golova, Mujagic 15, Šero 14 golova
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E čuj vraća se Misimović. Samo nam on treba, da razjebe i ovo malo što se počelo normalizovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ma kakav Misimovic, to ovaj lobotomac lupeta..
Sta ces u Evropi ako prodas Santosa Hamu i Hodzica.Da te tamo neki tim iz Azerbedzana nakanta.Pare pod hitno nikog ne prodat nego kupit još 3 dobra igraca i prec do 3 predkola i vratices ulozeno.Sto kaze ovaj prije mene vazda ista prica.Prodaj kupuj jovo nanovo i nema te na mapi.Pa kad mislimo malo naprjed ili da cumurimo ovako jos 10 godina.
-
- Kontakt:
Sta ce on razyebat ccc. Pa u njegovo vrijeme smo se borili za titulu sad za evropu kakvi mozgovi...
- MocMahale444
Pusti samo lupetaju.zeljovac21 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 17:01Sta ce on razyebat ccc. Pa u njegovo vrijeme smo se borili za titulu sad za evropu kakvi mozgovi...
Misimovic da je u klubu santos bi vec bio zavrsen.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ko sto je bio zavrsen Stevanovic, Zakaric, Graovac..
Nemoj im to raditi.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 maj 2023, 17:14Ko sto je bio zavrsen Stevanovic, Zakaric, Graovac..

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najbolje bi bilo da se nismo borili za titulu sa milionima koje je skršio.zeljovac21 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 17:01Pa u njegovo vrijeme smo se borili za titulu sad za evropu kakvi mozgovi...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa sta očekivati od sda botine, lupa po navicizeljovolimte je napisao/la: ↑26 maj 2023, 17:14Ko sto je bio zavrsen Stevanovic, Zakaric, Graovac..
- Meraak1921
- Kontakt:
Simi je napisao/la: ↑25 maj 2023, 22:50Memija je potpisao produzenje u Zrinjskom. Licno mislim da je s tim vrata zatvorio. Evo nije u klubu osoba zbog koje nije htio prvenstveno doci. Znam da je nekih nesuglasica sa Ivkovicem imao. Postenije i od njega bi bilo da kaze jbg pare su mi ovdje vece.Meraak1921 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 21:04Bar jedan da ostane bice ok (santos-amoah) naravno da je santos bolji ali amoah je top igrac za PLBiH
Ako ode Santos, trebalo bi zaganjati jos jednog brzonogog po strani, Memija bi nam lego po beku samo tako, golman ti treba kao i vezni jedan. Ako mislis biti konkurent za prve 3-4pozicije sljedece sezone, ovo ti itekako treba, inace pisi propalo i tjt. Nadam se da Nermin vec ima neke igrace u glavi
Pricate gluposti za Memiju, trenirao je sa juniorima danima, niko ga nije kontaktirao, na kraju se ispostavilo da su mu dali neku sicu za koju juniori igraju..
Memija je jedan od boljih igraca Zrinjskog ovu sezonu ..
Kako ce pare poludjeti?
Za nekoga ko ispravlja druge forumase na temu pravopisa, ne djelujes pismeno. Ocito jos uvijek nisi poslusao moj savjet od prosle godine da na svoj mobilni telefon instaliras aplikaciju Pravopis.ba, koja je Pravopis bosanskog jezika rahmetli Senahida Halilovica pretocila u elektronski format. Znam da si se kratkotrajno nafurao da druge ispravljas vodeci se cinjenicom da na eksternoj maturi polazes i Bosanski jezik, ali valjalo bi kada bi sam sjeo i uhvatio se knjige umjesto trollanja
Za nekoga ko ispravlja druge forumase na temu pravopisa, ne djelujes pismeno. Ocito jos uvijek nisi poslusao moj savjet od prosle godine da na svoj mobilni telefon instaliras aplikaciju Pravopis.ba, koja je Pravopis bosanskog jezika rahmetli Senahida Halilovica pretocila u elektronski format. Znam da si se kratkotrajno nafurao da druge ispravljas vodeci se cinjenicom da na eksternoj maturi polazes i Bosanski jezik, ali valjalo bi kada bi sam sjeo i uhvatio se knjige umjesto trollanja
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, ANamelessGhoul, avalPacidoroP, b00t, FrDiHu, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Imamkarbarum, Lokomotifa, lumani, mma_hz, MrkiMedo, Napaceni87, NebeskaSila96, r3m1, Rauber33, SamoDaKazeem, Stole, tiagofaria25, TigerWoods, Vanja8 i 257 gostiju.