FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
49%
3. Sredinu tabele
27
16%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 169

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2023, 20:11

MocMahale444 je napisao/la:
26 maj 2023, 19:58
@Virto, malo je reci da mrzis Misketa vec prezires.
Nema jedne “dobre” rijeci da si uputio Misketu.
A ne sprdaj se svega ti, ja sam Misimovića hvalio prvu godinu mandata kao da mi je iz kuće.

2016
Ovo je najbolja uprava koju smo imali, tako da bi svi trebali biti zadovoljni, i vi a i oni.
Ovakvih postova koliko hoćeš. Dok nisam shvatio kuda to vodi.
Razumijem pije se kafa sa amarom oke sve to ali za sta smo se borili s Misketom a za sta se borimo sad.
Amara nikad u životu privatno nisam vidio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 26 maj 2023, 20:40

E čuj raspravljaju se s malim muhom hahahahaa

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 maj 2023, 21:18

Virtu4l je napisao/la:
26 maj 2023, 20:11
@Virto, malo je reci da mrzis Misketa vec prezires.
Nema jedne “dobre” rijeci da si uputio Misketu.
A ne sprdaj se svega ti, ja sam Misimovića hvalio prvu godinu mandata kao da mi je iz kuće.

2016
Ovo je najbolja uprava koju smo imali, tako da bi svi trebali biti zadovoljni, i vi a i oni.
Ovakvih postova koliko hoćeš. Dok nisam shvatio kuda to vodi.
Razumijem pije se kafa sa amarom oke sve to ali za sta smo se borili s Misketom a za sta se borimo sad.
Amara nikad u životu privatno nisam vidio.
Onda si zaobišao istinu, jer ako se sjecas kad si pominjao tvoj retrovizor koji kosta kao 5 necijih auta, rece tad da kahvenišeš s amarom. Mozda ali mozda grijesim.

Nemoj se zblizavati sa hulahopkicom pa lik ismijava klub, naziva nas fk pomozi.ba, pljuje sve redom osim Edisa i Amara. Pljuje po svim trenerima osim navedenih, Basica docekao na noz. Ismijava ga kako jede slova i mumla.

To sto ja tebe malo prozovem to je jer si mi drag forumas :D

Istina da si hvalio Senada dok ovaj nije usao u prozivanje s Amarom, onda ti okreces za 180 stepeni i postajes uz carapicu najveci “mrzitelj” Misketa.

Nije ni Senadovo maslo za Ramazana, šleper igraca i sprej za ciscenje stolica, to da se razumijemo ali opet ne moze biti da ne valja niko osim amarovaca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 maj 2023, 21:26

Virtu4l je napisao/la:
26 maj 2023, 15:52
E čuj vraća se Misimović. Samo nam on treba, da razjebe i ovo malo što se počelo normalizovati.
Pred svaku vaznu utakmicu ili dogadjaj on se javi da unese nemir.
Kreator podjela u klubu i najveci egoista koji je prisao klubu.
Za njegovo vrijeme je krenulo srozavanje kluba.
Direktno odgovoran za luzerski mentalitet.
U životu nije ni mačku sa praga putno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 maj 2023, 21:37

Pogledati na 37:35 to je to.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 26 maj 2023, 22:37

Muha spava popodne do 12,1 a onda navece po temama bulazi. Samo trola gluposti.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 26 maj 2023, 22:41

A od jednog nam nema mira, 24x7

Zeljinodijete1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljinodijete1921 » 27 maj 2023, 08:21

Virtu4l je napisao/la:
26 maj 2023, 19:35
26 maj 2023, 19:15
Miske :salut:
Vidim da si počeo da vrijeđaš, ali evo, postaviću ti jedno pitanje. Imaš li predstavu koliko su Želju koštali ovi igrači,

Javi Hervás
Dimitrios Toskas
Stevo Nikolic
Milivoje Lazic
Ugljesa Radinovic
Adnan Secerovic
Sandi Krizman
Denis Pozder
Sanel Jahic
Semir Kerla
Danijel Stojanovic
Adnan Bobic
Ivan Crnov
Dino Bevab
Musa Muhammed
Darko Markovic
Senad Husic
Emir Hodzurda
Adnan Zahirovic
Joco Stokic
Dusan Mladenovic
Ivan Livaja
Filip Arežina
Mogu napraviti još jedan ovakav spisak, ali za početak me zanima znaš koliko para su nam uzeli baš ovi igrači? Lupi neku cifru, a ja ću ti reći da danas cijeli roster plaćamo kao pet igrača sa ovog spiska.

slika

Miske je imao greške, kao i svaki čovjek na ovoj planeti… ja garantujem da je imao najbolju moguću namjeru prilikom dovođenja svih tih igrača, ali jednostavno nije za svakog igrača dres Želje! Slika ova sa zadnje utakmice i ta tribina koju su on i njegova uprava napravili, danas nama donosi najviše prihoda jer je to tribina koja je svaku utakmicu sa najvećim brojem ljudi! Tribina koju smo sanjali, evropsko utakmice na Grbavici takođe jer si ih igrao na lavoru! Svake godine si se borio za titulu i završavao si 2-3… Nas je najmanje glava boljela dok je Miske bio tu, jer je sve bilo transparentno. Osoba kao on nam definitivno treba jer je on želio da napravi sistem i firmu od Želje kako bi sve funkcioniralo. Toliko od mene!
Očekuje nas teška utakmica, svi u Tuzlu..

VOLIM TE ŽELJO!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 27 maj 2023, 08:37

Zeljinodijete1921 je napisao/la:
27 maj 2023, 08:21
Virtu4l je napisao/la:
26 maj 2023, 19:35
26 maj 2023, 19:15
Miske :salut:
Vidim da si počeo da vrijeđaš, ali evo, postaviću ti jedno pitanje. Imaš li predstavu koliko su Želju koštali ovi igrači,

Javi Hervás
Dimitrios Toskas
Stevo Nikolic
Milivoje Lazic
Ugljesa Radinovic
Adnan Secerovic
Sandi Krizman
Denis Pozder
Sanel Jahic
Semir Kerla
Danijel Stojanovic
Adnan Bobic
Ivan Crnov
Dino Bevab
Musa Muhammed
Darko Markovic
Senad Husic
Emir Hodzurda
Adnan Zahirovic
Joco Stokic
Dusan Mladenovic
Ivan Livaja
Filip Arežina
Mogu napraviti još jedan ovakav spisak, ali za početak me zanima znaš koliko para su nam uzeli baš ovi igrači? Lupi neku cifru, a ja ću ti reći da danas cijeli roster plaćamo kao pet igrača sa ovog spiska.

slika

Miske je imao greške, kao i svaki čovjek na ovoj planeti… ja garantujem da je imao najbolju moguću namjeru prilikom dovođenja svih tih igrača, ali jednostavno nije za svakog igrača dres Želje! Slika ova sa zadnje utakmice i ta tribina koju su on i njegova uprava napravili, danas nama donosi najviše prihoda jer je to tribina koja je svaku utakmicu sa najvećim brojem ljudi! Tribina koju smo sanjali, evropsko utakmice na Grbavici takođe jer si ih igrao na lavoru! Svake godine si se borio za titulu i završavao si 2-3… Nas je najmanje glava boljela dok je Miske bio tu, jer je sve bilo transparentno. Osoba kao on nam definitivno treba jer je on želio da napravi sistem i firmu od Želje kako bi sve funkcioniralo. Toliko od mene!
Očekuje nas teška utakmica, svi u Tuzlu..

VOLIM TE ŽELJO!
Sve je bilo transparetno hahahahhahahaha, ostavio nam 3 miliona dugova. Nije plaćao trenera, zbog njegovog duga nismo otišli u evropu. Navijači se bili izmedju sebe u njegovom mandatu. Nas je glava zabolila od njega da valja..

Kad čitaš pisce o.Misimlvicu,isto ko da citas komentare SDA vojske o Bakiru. Jel moguce da u ovoj ovako maloj državi ima toliko botina.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 maj 2023, 12:29

Naša utakmica će biti u kombinovanom prenosu sa Sarajevom

slika

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 maj 2023, 13:09

Izgleda da je šuplja za Amoaha, a da bi samo Santos trebao u Norvešku
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 maj 2023, 13:18

Vidim što se tiče Senada Misimovića da ste se raspisali.
Hajmo biti realni, tada smo zaista izgledali odlično kao klub. Od prvih akcija kupi stolicu za evropsku Grbavicu, istočne tribine, slanja ponuda potencijalnim generalnim sponzorima, kao i sve ono što je mimo terena bilo je vrh, ali, uvijek ima ali, problem je bio što se miješao u ono što ne zna, a to je teren. Preko 50 dovođenih igrača, sjećam se da je Graovac rekao Željo igračima služi kao bankomat. Ja bi prvi sad bio za njega kad bi se samo brinuo o poslovanju kluba, ali da se ne miješa u vezi terena, tj. igrača i SŠ.

Idealno bi bilo da je on tu i da se poslože stvari, da se otplaćuju dugovi, da poboljša odnos sa potencijalnim sponzorima, a da što se tiče sportskog segmenta sve prepusti sportskom direktoru. To bi bila win-win situacija i da pred svaku pauzu određeni budžet omogući Samiru, pa da ovaj radi u suradnji sa SŠ. Ukoliko nakon određenog vremena ispašta rezultat što je krajnji cilj, onda ne da on smjenjuje i slično, već da obavlja razgovore sa Sportskim Direktorom. Pa ako stvari idu silaznom putanjom da smijeni SD, a ne da se miješa u njegove poslove.

I da nikad mu halaliti sakrivanje dokumentacije i molbi partnerima da prekinuo partnerstvo kad je odlazio iz kluba!

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 27 maj 2023, 13:37

Zdravo narode, novi forumaš je u gradu. Dugo čitam forum i prvo sam htio poslije sezone se ubacit zbog atmosfere, međutim vidim da je i sad uzavrla atmosfera pa rekoh što da ne odmah. Kakvih ideja imamo što se prvih 11 tiče protiv Slobode, također htio bih navesti jednog igrača naše lige kojeg bi volio vidjeti u našem dresu iduće sezone, ali to bolje ostaviti sutra oko 8-9.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 27 maj 2023, 13:45

Budite ratnici, a ne svileni akademci!
Pokažite inat, volju, žar, filozofiju kluba, lokomotivu koja goni stotinu i drugu godinu!
Željin dres ne nose oni koji se kriju iza lopte, već oni koji, kada je najbitnije na leđima nose jedni druge.
Tri boda do sigurnijeg opstanka kluba. Tri boda do temelja kluba, koji će se u skorije vrijeme boriti za sam vrh. Tri boda za ljeto u Dolini Ćupova, pred skoro 14 000. plavih duša.
Bez pritiska i kukavičluka, hrabro i jako, Manijački!
I nožem, i lancem, i pajserom u glavu, udari, razvali, za Željinu slavu !!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 maj 2023, 13:48

Ali kako se svaki put pred važne utakmice pojave priče o Senadu ili o Amaru :urnebes:

Pred derbi haos jer je Amar navodno bio u hotelu sa igračima, sada haos pred Slobodu jer se Senad navodno vraća u klub.

Ne trebaju nama neprijatelji pored nas samih. Umjesto da se priča o jednoj od najvažnijih utakmica Želje u posljednjih par godina, raja lagano o mahalskim jer neko baci kost i što najgore nikako da naučimo neke stvari.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 27 maj 2023, 14:11

Da je Hirosa uzet, pa nek ide Santos gdje hoće…

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 maj 2023, 14:14

Muftić
Kosorić Cocalić Drina
Amoah Hodžić Štilić Hajdarević Santos
Krpić Haračić

Izmjene Ledzero, Drljo, Beganović, Jašarević i Galić...

Nadam se nečemu ovakvom

Edit:
Može i ovakva varijanta:
Muftić
Kosorić Cocalić Drina
Drljo Hodžić Štilić Hajdarević Santos
Amoah Krpić

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 27 maj 2023, 14:32

Stilic, Hodzic
Drljo
Amoah, Santos
Krpic

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 27 maj 2023, 15:09

Meraak1921 je napisao/la:
26 maj 2023, 18:11
Simi je napisao/la:
25 maj 2023, 22:50
Meraak1921 je napisao/la:
25 maj 2023, 21:04
Bar jedan da ostane bice ok (santos-amoah) naravno da je santos bolji ali amoah je top igrac za PLBiH

Ako ode Santos, trebalo bi zaganjati jos jednog brzonogog po strani, Memija bi nam lego po beku samo tako, golman ti treba kao i vezni jedan. Ako mislis biti konkurent za prve 3-4pozicije sljedece sezone, ovo ti itekako treba, inace pisi propalo i tjt. Nadam se da Nermin vec ima neke igrace u glavi
Memija je potpisao produzenje u Zrinjskom. Licno mislim da je s tim vrata zatvorio. Evo nije u klubu osoba zbog koje nije htio prvenstveno doci. Znam da je nekih nesuglasica sa Ivkovicem imao. Postenije i od njega bi bilo da kaze jbg pare su mi ovdje vece.

Pricate gluposti za Memiju, trenirao je sa juniorima danima, niko ga nije kontaktirao, na kraju se ispostavilo da su mu dali neku sicu za koju juniori igraju..

Memija je jedan od boljih igraca Zrinjskog ovu sezonu ..
Cinjenica je da je potpisao na 3 godine u Zrinjskom. Moja poenta je da nije ista situacija sad kao sto je bila tad. Apsolutno nemam nista protiv momka. Samo sam replicirao da njega necemo vidjet u nasem dresu duzi period.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara i 30 gostiju.