Sta si mislio da ce se plavi gurbet,vatreni navijac kona nervirat za nesto?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ovo više na kladionicu liči, nego puštanje klasično. Drugo, ovo je zadnja utakmica u sezoni, nekima je zadnja utakmica u dresu, tako da ih libo. Uglavnom brukanje teško iz godine u godinu i sve dublje klub tone i to u jednoj od najgorih liga Evrope. Bruka i sramota kako god se okrene.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 28 maj 2023, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ma da nije Zrinjski uzeo kup uzeli bi mi danas, nikakve razlike.
Nebitna utakmica za nas, ovima gorilo pod nogama pri tome igraju dobro realno, plus koja sudijska greska i tjt
Sta pjenite bezveze.. Mozda nuzno i nije lose ovo, mozda se mirvic odluci da smjeni Mirzu..
Njen se klub upravo plasirao u Evropu pobjedom u zadnjem kolu. Ide ona da slavi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:52Sta si mislio da ce se plavi gurbet,vatreni navijac kona nervirat za nesto?
-
- Kontakt:
Sta pjenimo? Nije ovo Zovko Zepce da nas neko trpa 4 komadanokee je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:53Ma da nije Zrinjski uzeo kup uzeli bi mi danas, nikakve razlike.
Nebitna utakmica za nas, ovima gorilo pod nogama pri tome igraju dobro realno, plus koja sudijska greska i tjt
Sta pjenite bezveze.. Mozda nuzno i nije lose ovo, mozda se mirvic odluci da smjeni Mirzu..
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Yebem li joj familijukengur je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:54Njen se klub upravo plasirao u Evropu pobjedom u zadnjem kolu. Ide ona da slavi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:52Sta si mislio da ce se plavi gurbet,vatreni navijac kona nervirat za nesto?
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
-
- Kontakt:
7 poklon kvota bila
-
- Kontakt:
Nikakva razlika,osim naravno za plasman sto bi mi dobili vise para,mada tebi to nije bitno,kao sto ti nije bitno sto su gurbeti ispred nas.nokee je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:53Ma da nije Zrinjski uzeo kup uzeli bi mi danas, nikakve razlike.
-
- Kontakt:
Zato sto nije znao da se ova dvojica paze,izletilo mu al malo i zbog igraca da se ne okahare poslije toga,ovako je dobio podrsku od istih i svima lijepomosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:50Jest zalizani javno na presici prozvaoSanchez87hz je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:47Zato se i grle po tribinama,jarani pa haj.
Ni jedan klub u premijer ligi nije presutio neku lakrdiju,znaci ni jedan bar su izdali neko saopstenje za javnost i slicno,samo mi nismo nista ni spomenuli sudjenje poslije Bl,sto dovoljno govori o svemu.

Sezona zavrsena onako kako je vecinom i tekla, brukom i sramotom. Od dolaska Mirvaha i Kurve smo postali bruka, klub bez obraza i casti. Yebem li im rod i porod! Onaj period kad sam govorio da **** mozzartuje su nas isto ovako tukli levati iz donjeg doma, gdje nema sanse da je slucajno. Ovo danas je preofirno, fino pocastise ove na tribinama. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bruka! **** vam najmilije svima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
7 primljenih golova u 2 kola i zeljo ispred nas.
Jad, čemer i tuga.
Jad, čemer i tuga.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Šlag na tortu,kakva je sezona kraj nije mogao biti drugaciji,taman slika i prilika sezone.
Na obraz svima.
Na obraz svima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ovde samo zalizanom jeb.m majku
Uff, kakva sezona. Puna uspona i padova, od euforije sa Fedjom, do minimalnih sansi za Evropu, i evo na kraju do ove bruke sa Igmanom. Nazalost cickovo ulje i dalje ostaje trener, samo da se ovo ne obije o glavu vec u julu u Evropi. Velika sramota je ovo danas, od vjerovatnog pustanja Igmanu do toga da smo TEK cetvrti na tabelu. Ovo nije nas klub, ovo nisu ljudi koji su dostojni da ga predstavljaju(Mirza, Ayla i neki igraci)
SAMO SARAJEVO!
SAMO SARAJEVO!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast