Adriano je za 3 klase bolji od Maxwella.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
nije ti ovo tema najsmjesniji postovibavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brateNe gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno
Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega
![]()
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napustiIma on i znanja brate ali ne toliko ...
ti si vidim veliki fudbalski znalacizzo je napisao/la:Ma boli me k... što je Messi u pitanju, zbog ovih promašaja i preseravanja se ide na klupu odmah na poluvremenu...ono je nedopustivo u ovako važnoj utakmici...ima Pedro, ima Krkic koji nece praviti zayebanciju kod onakvih šansi...dosta više![]()
jok, ti si-Barcelona- je napisao/la:ti si vidim veliki fudbalski znalacizzo je napisao/la:Ma boli me k... što je Messi u pitanju, zbog ovih promašaja i preseravanja se ide na klupu odmah na poluvremenu...ono je nedopustivo u ovako važnoj utakmici...ima Pedro, ima Krkic koji nece praviti zayebanciju kod onakvih šansi...dosta više![]()
znaci dobar je kad ti donosi titule, daje po 50 golova, po 30 asistencije, promasi u 2 tekme 2 sanse i na klupu ?izzo je napisao/la:Ma boli me k... što je Messi u pitanju, zbog ovih promašaja i preseravanja se ide na klupu odmah na poluvremenu...ono je nedopustivo u ovako važnoj utakmici...ima Pedro, ima Krkic koji nece praviti zayebanciju kod onakvih šansi...dosta više![]()
Kakav Real, ne mogu vas stici...da je ne znam ti sta.Scof1eld je napisao/la:fkt nevjerovatno da ne vodimo![]()
odavno nisu igrali sebicnije u napadu... pobjeda za titulu !
sad bi i messija na klupu,a da ga zamjeni ni manje ni vise bojan krkic,i to u ovakvoj utakmici,pa messi ce nam i donjeti pobjedu ovdjeizzo je napisao/la:jok, ti si-Barcelona- je napisao/la:ti si vidim veliki fudbalski znalacizzo je napisao/la:Ma boli me k... što je Messi u pitanju, zbog ovih promašaja i preseravanja se ide na klupu odmah na poluvremenu...ono je nedopustivo u ovako važnoj utakmici...ima Pedro, ima Krkic koji nece praviti zayebanciju kod onakvih šansi...dosta više![]()
![]()
prvo cuj messi na klupi..izzo je napisao/la:Ma boli me k... što je Messi u pitanju, zbog ovih promašaja i preseravanja se ide na klupu odmah na poluvremenu...ono je nedopustivo u ovako važnoj utakmici...ima Pedro, ima Krkic koji nece praviti zayebanciju kod onakvih šansi...dosta više![]()
Samo samo cekao kad ce postavti slikuPortillo je napisao/la:Mandrace@
Malo si bukvalan i ogranicen, a i ne možeš da shvatiš da sam izneriviran nakon onih promašaja...ko da je znam sve to što si naveo...ali eto ti sad pametanScof1eld je napisao/la:znaci dobar je kad ti donosi titule, daje po 50 golova, po 30 asistencije, promasi u 2 tekme 2 sanse i na klupu ?izzo je napisao/la:Ma boli me k... što je Messi u pitanju, zbog ovih promašaja i preseravanja se ide na klupu odmah na poluvremenu...ono je nedopustivo u ovako važnoj utakmici...ima Pedro, ima Krkic koji nece praviti zayebanciju kod onakvih šansi...dosta više![]()
e moj sinko![]()
...jesi li ti glup ili se samo pravis...izzo je napisao/la:Ma boli me k... što je Messi u pitanju, zbog ovih promašaja i preseravanja se ide na klupu odmah na poluvremenu...ono je nedopustivo u ovako važnoj utakmici...ima Pedro, ima Krkic koji nece praviti zayebanciju kod onakvih šansi...dosta više![]()
Aaaa to oni ne spominjuadnan_nanda je napisao/la:Nije to do Messia, nego do igrača i golmana Valencie
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.