FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

izzo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la izzo » 02 mar 2011, 22:56

Previše se šansi (što poluprilika ,što zicera) promašilo u prvom poluvremenu da bi ovo prošlo nekažnjeno tek tako...toga se najviše bojim :?
Adriano je za 3 klase bolji od Maxwella.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 02 mar 2011, 22:57

Ovaj Emery je prelud lik :D
Kod njega u odbrani svaki igrac igra svaku poziciju, Stankeviciusu ove sezone svaka pozicija nije strana,.
Veceras igra sa dva desna i dva lijeva beka
a Jordi Alba igra nesto kao Stoper-Bek-Krilo-Napadac :D
Banega Izdominiro Xavija,Tino Iniestu.. Sve u svemu dobra tekma, Messi skrt.. Nece seronja da ga stigne Villa po golovima, Villa je za njega igracina..

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 mar 2011, 22:57

ne mogu da vjerujem sta su sve masili..prvi medzu njima messi..pa covjece dragi.. :o :o
pa onda vilja pa adriano..
samo da se ovo ne osveti pa da nam valencija ne sukne gol..
samo neshvatljivo mi je ovo da se ovakve sanse fulaju..ovo nas moze kostati...itekako..pogotovo protiv arsenala..
mora se popraviti ova realizacija..golom se mora krunisati nadmoc na terenu..i to je to..
nadam se nekom brzom golu za barcu u drugom poluvremenu..jer kako vrijeme bude odmicalo sve ce vise biti nervoze.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 02 mar 2011, 22:58

Samo da se ne osvete ovi silni promašaji. Imat će FCB još prilika da zabije gol, i nadam se da će ih iskoristiti za razliku od prvih 45. minuta.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 02 mar 2011, 22:58

Pa ako ko treba popraviti realizaciju to nije 100% barca jer kad vidis kolko su dosad golova dali.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 mar 2011, 22:59

bavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brate ;) Ne gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno :lol: Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega :D
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napusti ;) Ima on i znanja brate ali ne toliko ...
nije ti ovo tema najsmjesniji postovi :!:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 mar 2011, 22:59

Ma boli me k... što je Messi u pitanju, zbog ovih promašaja i preseravanja se ide na klupu odmah na poluvremenu...ono je nedopustivo u ovako važnoj utakmici...ima Pedro, ima Krkic koji nece praviti zayebanciju kod onakvih šansi...dosta više :x :evil:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 mar 2011, 23:00

Blago se Barci pa ima ovakve navijače.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 mar 2011, 23:01

izzo je napisao/la:Ma boli me k... što je Messi u pitanju, zbog ovih promašaja i preseravanja se ide na klupu odmah na poluvremenu...ono je nedopustivo u ovako važnoj utakmici...ima Pedro, ima Krkic koji nece praviti zayebanciju kod onakvih šansi...dosta više :x :evil:
ti si vidim veliki fudbalski znalac :lol:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 mar 2011, 23:02

-Barcelona- je napisao/la:
izzo je napisao/la:Ma boli me k... što je Messi u pitanju, zbog ovih promašaja i preseravanja se ide na klupu odmah na poluvremenu...ono je nedopustivo u ovako važnoj utakmici...ima Pedro, ima Krkic koji nece praviti zayebanciju kod onakvih šansi...dosta više :x :evil:
jok, ti si :lol: :lol:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 02 mar 2011, 23:02

Pa stvarno nemogu da vjerujem pa koji **** gledate tekem ako ce te nako pormaseni prilika pljuvati po igracu,koji nam je donio skoro sve trofeje.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 mar 2011, 23:03

znaci dobar je kad ti donosi titule, daje po 50 golova, po 30 asistencije, promasi u 2 tekme 2 sanse i na klupu ?

e moj sinko :roll: :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 02 mar 2011, 23:03

Scof1eld je napisao/la:fkt nevjerovatno da ne vodimo :o :o odavno nisu igrali sebicnije u napadu... pobjeda za titulu !
Kakav Real, ne mogu vas stici...da je ne znam ti sta.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 mar 2011, 23:03

izzo je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:
jok, ti si :lol: :lol:
sad bi i messija na klupu,a da ga zamjeni ni manje ni vise bojan krkic,i to u ovakvoj utakmici,pa messi ce nam i donjeti pobjedu ovdje ;)
Zadnja izmjena: -Barcelona-, dana/u 02 mar 2011, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 mar 2011, 23:04

Mandrace@
slika
:lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 mar 2011, 23:04

prvo cuj messi na klupi.. :lol: :lol:
onda krkic...taj trenutno pofalickom ne moze zabit gol.. 8-)

@DAVID VILLA 7'
ne govorim opcenito...oko realizacije...vec mislim na to da se ne desavaju ovoliki silni promasaji... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 02 mar 2011, 23:04

Portillo je napisao/la:Mandrace@
slika
:lol:
Samo samo cekao kad ce postavti sliku :)
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 mar 2011, 23:04

Scof1eld je napisao/la:
znaci dobar je kad ti donosi titule, daje po 50 golova, po 30 asistencije, promasi u 2 tekme 2 sanse i na klupu ?

e moj sinko :roll: :roll:
Malo si bukvalan i ogranicen, a i ne možeš da shvatiš da sam izneriviran nakon onih promašaja...ko da je znam sve to što si naveo...ali eto ti sad pametan ;) otkrio toplu vodu.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 02 mar 2011, 23:05

...jesi li ti glup ili se samo pravis... ;) ...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 mar 2011, 23:07

adnan_nanda je napisao/la:Nije to do Messia, nego do igrača i golmana Valencie :P
Aaaa to oni ne spominju :lol: Jaci je utisak kad kazes da Messi prodje 3 igraca pa dodje do sanse, nego kad kazes da mu je neko iz Valencie dao tu loptu pa je stvorio sansu :D
Nadam se da ce Valencia ovo dobiti, igraju odlicno, Barcelona uglavnom koristi greske igraca Valencie, dok je Valencia dosta konkretna i opasna naprijed. AMUNT VALENCIA :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.