I opet 3/4 najbolke ekipe lige ide u Europu. Kom milo kom drago.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ostaje nejasno otkud navijači Zrinjskog na današnjoj utakmici u Posušju, budući da je njihov tim gotovao u Srebreniku gdje je uvjerljivo poražen sa 3:0...
Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama,
za sva vremena skrila se tu negdje, duboko u nama
Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama,
za sva vremena skrila se tu negdje, duboko u nama

Svim normalnim navijačima Slobode želim ubrzo da se vrate u PL, tužno je gledati njih i Čelik u nižim ligama. Svaka čast danas za publiku na Tušnju. Da dodam, sjećam se tačno situacije kada su navijači Slobode psovali Azmiru, od tada oni se ne mogu sastavit…
Sretno normalnim navijačima Sarajeva, Zrinjskog i Borca u Europi, da što više prođemo gradova i država i da nam Zrinjski konačno ode u grupe, a mi što dalje, dok će pijaćari Europu provesti u Podveležju
Sretno normalnim navijačima Sarajeva, Zrinjskog i Borca u Europi, da što više prođemo gradova i država i da nam Zrinjski konačno ode u grupe, a mi što dalje, dok će pijaćari Europu provesti u Podveležju

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Eh da sam imao muda malo vise uplatiti i koji cistiji tip odigrat. Ne znam kad je se zadnji put sve znalo.

Sloboda ispala, sta je sa Leotarom kakva su to nova pravila i baraž ? Zvijezda 09. Kurpa odustaje ?
Mjau !
Ne moze vas 6 evropa izvuci koliki su vam dugovi. Evo Amar mjenicu na naplatu najavio cim je skontao da pare dolaze.Lynx je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:37Svim normalnim navijačima Slobode želim ubrzo da se vrate u PL, tužno je gledati njih i Čelik u nižim ligama. Svaka čast danas za publiku na Tušnju. Da dodam, sjećam se tačno situacije kada su navijači Slobode psovali Azmiru, od tada oni se ne mogu sastavit…
Sretno normalnim navijačima Sarajeva, Zrinjskog i Borca u Europi, da što više prođemo gradova i država i da nam Zrinjski konačno ode u grupe, a mi što dalje, dok će pijaćari Europu provesti u Podveležju![]()
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakav kiks.

Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 28 maj 2023, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bilo je na Igman oko 6.5-7.0 prije početka utakmice, kada su postave izašle
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta mislite da li bi Zrinjski ovako prekucao ligu da nisu onako nesretno primili gol od Slovana i da su imali obaveze u grupnoj fazi, mislim legle bi im jos neke fine pare da dodatno ojacaju klupu i rotaciju
Don't believe the hype.
Hvala brt na pozeljenoj sreci al nama je evropa samo da uzmemo pare a i red radi da pokazemo da smo tu medju najjacima kolko god smo u krizi. A sad i velezu su prijale lakrdije sudijske a i nam je al to su bili propusti sudijski npr.onaj gol protiv vas je degutantno ne vidi se ni na snimku jasno a ne uzivo da sudija jasno moze reci a vama su bile greske ocigledne al nebitno sad nemij me ti brate sloboda ispada oni su sad na potezu oni nek nas kunu sta si se ti ufatio naskillafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:32Dovoljno, a i pokazatelj svega. Bolje od nastimane lige i ne zasluzujemo. Sretno u EvropiBaza1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:31Kako kazes pravit cemo se grbavi ipak smo mi s grbavice grbavci ha yakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:27
Vi trebate pod ruku s Borcem kralju. Pogledaj golove protiv Posušja i Veleža i reci mi kako ste vi zaslužili Evropu? Uvjeri me molim te. Ja nemam problem pisat protiv svojih, da vidimo imaš li ti ili ćemo se pravit grbavi?salu na stranu ti si kolko vidim navijac veleza ne vidim svrhu tebi se pravdati
![]()
![]()
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Hvala svim navijačima ostalih klubova koji su normalni. Hvala veliko i Manijacima na ovome što su priredili danas. Želim im sve najbolje u Europi, njima i njihovom klubu. Također, sretno Zrinjskom, Borcu i Sarajevu. Nadamo se da se vraćamo u što skorijem periodu u PL.
Čestitke Želji na izborenoj Evropi sasvim zaslužena pobjeda danas, respekt i Manijacima na paroli i skandiranju, a mi smo to znali nagraditi. Sretno u kvalifikacijama i do narednog viđenja 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Na kraju dođe sve onako kako se pričalo već duže vremena, samo su ova nova pravila (oko Leotara i baraža) spasila TC zbog Azmira koji se mota po Vicinom savezu (naravno uz pomoć Beusa i Čovićevaca koji su danas "odradili" posao).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije lijepo tako pricati o Igmanu.
Da nije bilo njihovog gostoprimstva zimus, tvoj Zeljo bi se pripremao na terenu za tjlelesni odgoj pored OS Isak Samokovlija...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Miki i Rigi pokušali oteti transparent

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala naravno da se vracate , sretno i vidimo se abd !montolivo18 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:45Hvala svim navijačima ostalih klubova koji su normalni. Hvala veliko i Manijacima na ovome što su priredili danas. Želim im sve najbolje u Europi, njima i njihovom klubu. Također, sretno Zrinjskom, Borcu i Sarajevu. Nadamo se da se vraćamo u što skorijem periodu u PL.

04.10.2009 !
Slave što su ispred Sarajeva
Nisu svjesni da smo se mi osigurali prošlo kolo i da nam je ovo revijalna utakmica bila. Da su nam bodovi trebali, sigurno bi ih i uzeli danas. Ovako totalno nebitno da li sa trećeg ili četvrtog mjesta idemo. Vi ćete dobiti malo više para koje su vam svakako potrebnije nego nama.
Sretno i vama i nama u Europi, da doguramo što dalje i osvijetlimo obraz sarajevskog fudbala

Nisu svjesni da smo se mi osigurali prošlo kolo i da nam je ovo revijalna utakmica bila. Da su nam bodovi trebali, sigurno bi ih i uzeli danas. Ovako totalno nebitno da li sa trećeg ili četvrtog mjesta idemo. Vi ćete dobiti malo više para koje su vam svakako potrebnije nego nama.
Sretno i vama i nama u Europi, da doguramo što dalje i osvijetlimo obraz sarajevskog fudbala

A i Vico je svojima sa Grbavice disre Evropu. Sve pošteno

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, supervizor, tuitamo, Vanja8 i 14 gostiju.