Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ISPALA SI
KO TE ****
MOZE BOSNA
I BEZ TEBE
SLO SLO
KO TE ****
MOZE BOSNA
I BEZ TEBE
SLO SLO
Željovcima je izgleda bitnije što se Velež nije plasirao u Evropu nego što oni jesu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Imaš uvijek drugu opciju - pogledaš moje postove, i to sam ti rekao prošli putkillafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:09Šta si mi rekao, bježiš od odgovora, a evo kažem ti nema niko informacije sve same gluposti, samo u tebe vjerujem.Raonffa je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:04Rekao sam ti onda, pitaj one što te filuju glupostimakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:59
Evo zavrsila je sezona, moze samo mali hint kako smo visestruko naplatili ono protiv Borca?Stvarno bih htio da znam, a samo ti imas tu informaciju, pls
Ili moze jedan realan komentar o fudbalu i ovoj plemenitoj igri dok zmiris na sudijske kradje u korist svog tima? I to volim uvijek procitati od takve moralne gromade poput tebe![]()
![]()
Reci nam, živo me zanima. I da znaš da ćeš biti citiran uvijek kad god upratim tvoj post na temi s istim ovim pitanjem, jer si moralna pichketina koja ne smije da stane iza svojih riječi. Laje, laje, laje pa kad ga se konkretno upita - pitaj buraza mu je glavni odgovor

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jedni bojkotuju klub, prave sranja, klanove medju navijacima - drugi slave sve uspjehe zajedno, pa cak i ovaj vanserijski podvig u ovakvoj sezoni gdje se nije znalo hoce li imat se za vode za zalivanje trave i da pazis kako otvaras vrata stadiona da ti steka ne otpadne jer nemas za nove i da uzmes Europu ISPRED KLUBA KOJI JE ULOZIO MILION I PO MARAKA U IGRACE. Jbg.
Nismo isti, nit cemo ikad bit. Hvala Bogu
Sad mozete nastavit da pljujete i psujete svojima, a mi idemo slavit
Jel Lendra predvodi slavlje ispred Vjecne ?inzomni je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:20Jedni bojkotuju klub, prave sranja, klanove medju navijacima - drugi slave sve uspjehe zajedno, pa cak i ovaj vanserijski podvig u ovakvoj sezoni gdje se nije znalo hoce li imat se za vode za zalivanje trave i da pazis kako otvaras vrata stadiona da ti steka ne otpadne jer nemas za nove i da uzmes Europu ISPRED KLUBA KOJI JE ULOZIO MILION I PO MARAKA U IGRACE. Jbg.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovo im je baš bilo qitom po čelu za sve one gadosti što su pisali u posljednjih par mjeseci

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakvo spuštanje kluba sa periferije Mostara, nakon tolikog silnog kofrčenja.
Naredne sezone ponovo ostaju bez Evrope i onda lagano putem koji im je utabala Sloboda.
Šta kažu, igraćemo Evropu u Zenici.
Naredne sezone ponovo ostaju bez Evrope i onda lagano putem koji im je utabala Sloboda.

Šta kažu, igraćemo Evropu u Zenici.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve nabrojano + sudije kad je najviše trebalo

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nekima ovdje cirevi popucali nakon danasnjeg izdanja Zeljeznicara. Slobodi brz povratak. Gospodski ste docekali i ispratili i klub i navijace. I ja kazem steta sto smo Evropu na vama morali osiguravati. Napeta, neregularna i veoma zanimljiva sezona za nama. Bice dobar crno crveni derbi sljedece sezone. 

Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Topla ljetna noć kod Mostara, potkošulja, šorc, japanke ili papuče, hladni sok ili piva, gleda se Željezničar kako igra Evropu 
Tačno vam zavidim

Tačno vam zavidim
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 28 maj 2023, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
A najludji su rodjeni kad im je klub zvanico saopstenje dao u fazonu dragi prijatelji s Grbavice mi smo vam platili posteno da igramo kod vas a mogli smo besplatno u zenici i onda u finalu kupa polome stolice na bilinom polju hahahahaha zatvorili vrata guzicom i nama i zenicanima al hvala bogu ima lavor za takve klubove bez stadiona ko fcs i rodjeni al rodjeni imaju svoj stadion samo da ga srede bice top arena rodjeni ja im zelim da sto prije ga urade al ispali su shupci kad su nas htjeli u kavez smjestit al eto vratilo im se u finalu ispadose ne opucase po golu i pokazase svoju mracnu stranu polomise stolice papci
Zadnja izmjena: Baza1921, dana/u 28 maj 2023, 20:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- feniksptica
- Kontakt:
Na kraju samo 1 ispade.
Igman TC Velez Sarajevo.
Kakve su to kombinacije bile zadnja 2-3 kola.
Igman TC Velez Sarajevo.
Kakve su to kombinacije bile zadnja 2-3 kola.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma kakvi majstore zapada vas daleki Tobol prvu utakmicu po danu u tri

Tobol vas tuce tri razlike a revans ni vi ne gledate

Bolan ne bio, ziv i zdrav bio nisi Stupcanica da docekujes igrace zbog izlaska u Evropu. Filozofi dragi na ovaj nacin ismijavate klub, kad je neko slavio 3 mjestoinzomni je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:20Jedni bojkotuju klub, prave sranja, klanove medju navijacima - drugi slave sve uspjehe zajedno, pa cak i ovaj vanserijski podvig u ovakvoj sezoni gdje se nije znalo hoce li imat se za vode za zalivanje trave i da pazis kako otvaras vrata stadiona da ti steka ne otpadne jer nemas za nove i da uzmes Europu ISPRED KLUBA KOJI JE ULOZIO MILION I PO MARAKA U IGRACE. Jbg.

Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 28 maj 2023, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kolika je kod Šulente tarifa po puštenom golu? Je li Azmir imao neki popust u odnosu na Mirvaha 

Ha ha ha

Ko će bolan vas gledati?

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ErosViverosViv, mnon46, Proximic, Rule_hz i 39 gostiju.