Slobodas je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:53
DamirT je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:47
Jel bilo belaja kad je Peljto svirao kraj?
Nisam smio otici na utakmicu
Nije ništa bilo , ovi skandirali dođite vamo ljudi došli dali aplauz navijačima zagrlili pozdravili se u krugu i otišli, Bekić prvi otišao. Skandirali im skonite dresove ljudi se samo okrenuli i otišli
Fukare kao navijačka grupa, davno izgubili kompas, pisao sam to prije par godina i evo opet. "dođite vamo, dođite vamo...", momci došli i šire ruke, Ko? Šta? Evo! De! I onda ide "je*emo vam mater u pi*ku", kreativno baš, okidač za velike promjene nema šta. Mene je bilo sramota... To se kaže kapitenu, idi do zapada i zovi ih iz lože sve da dođu ovdje sa vama. Je*avati matere igračima, koliko god se oni šetkali po terenu u ovom trenutku je autogol!!! A uprava je pokazala m*da nema šta, nadam se da su ih igrači ispljuvali kada su ušli u svlačionicu, da iko od njih ima mu*a došao bi iz lože do sjevera, stao ispred igrača i rekao "mi smo odgovorni sve što imate eći, recite nama", ali napisao je neko iznad gore, neće fukare udarit na partijske drugove, bitno je stavljati u isti kontekst četnike, ustaše i SDA