Fukare kao navijačka grupa, davno izgubili kompas, pisao sam to prije par godina i evo opet. "dođite vamo, dođite vamo...", momci došli i šire ruke, Ko? Šta? Evo! De! I onda ide "je*emo vam mater u pi*ku", kreativno baš, okidač za velike promjene nema šta. Mene je bilo sramota... To se kaže kapitenu, idi do zapada i zovi ih iz lože sve da dođu ovdje sa vama. Je*avati matere igračima, koliko god se oni šetkali po terenu u ovom trenutku je autogol!!! A uprava je pokazala m*da nema šta, nadam se da su ih igrači ispljuvali kada su ušli u svlačionicu, da iko od njih ima mu*a došao bi iz lože do sjevera, stao ispred igrača i rekao "mi smo odgovorni sve što imate eći, recite nama", ali napisao je neko iznad gore, neće fukare udarit na partijske drugove, bitno je stavljati u isti kontekst četnike, ustaše i SDA
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Iduće godine su lokalni izbori, ali teško ćemo se mi vratiti tako brzo nazad u premijer ligu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:28Vratit ćemo se u ligu pred iduće lokalne izbore vjerovatno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Neka nas i 100 ako treba. Novine, kospe, zapad i Sloboda-Brotnjo, pa jel ima ljepseg vikendatuzlak1987 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:30Ma bezveze sad prica neka.
Nema ni od narednih sezona nista. Lesinari su tu. Nece Sloboda napraviti tim dok nije privatna.
Klub ce sad pratiti 500 ljudi, samo teski bolesnici.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Zapjevali himnu, sramota je ne ispoštovati himnu, bila bi to lijepa slika sa BH terena, da navijači rivalskih klubova pjevaju zajedno, ne mogu da vjerujem da se fukare nisu mogle skoncentrisati te 2 minute, kao što rekoh, grupa izgubila kompas...
- Beduin
- Kontakt:
Previse bezbolno prodje, daleko blaze nego prosli put. Daleko vise emocije je tad bilo.
Zasluzeno ispadanje. Mi idemo dalje. Nemam snage ista pisati trenutno.
Zasluzeno ispadanje. Mi idemo dalje. Nemam snage ista pisati trenutno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mi smo najjaci kada je trebalo popljuvati igrace i Azmira nakon poraza od Drine cekalo je 500+ ljudi ispred stadiona, danas dok ispadamo iz lige i uhljebi nam guše klub dajes aplauz i djeca traze dresove od igrača. Razumijem što je bilo policije bruku, ali ovdje je trebalo sve sravniti sa zemljom.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
desperados
- Kontakt:
Tako je, mamu im je trebalo svima **** i igracima i upraviPashoni je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:36Mi smo najjaci kada je trebalo popljuvati igrace i Azmira nakon poraza od Drine cekalo je 500+ ljudi ispred stadiona, danas dok ispadamo iz lige i uhljebi nam guše klub dajes aplauz i djeca traze dresove od igrača. Razumijem što je bilo policije bruku, ali ovdje je trebalo sve sravniti sa zemljom.
Brz povratak u PL.
Danas ste se ponijeli kao gospoda
Danas ste se ponijeli kao gospoda
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ima druže ljepši vikend kospe, zapad i Sloboda-Sarajevo, Sloboda-Željo, Sloboda-Čelik, Sloboda-Velež..Madal je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:33Neka nas i 100 ako treba. Novine, kospe, zapad i Sloboda-Brotnjo, pa jel ima ljepseg vikendatuzlak1987 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:30Ma bezveze sad prica neka.
Nema ni od narednih sezona nista. Lesinari su tu. Nece Sloboda napraviti tim dok nije privatna.
Klub ce sad pratiti 500 ljudi, samo teski bolesnici.![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Bit ce Sloboda-Čeliksviunapad1010 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:39Ima druže ljepši vikend kospe, zapad i Sloboda-Sarajevo, Sloboda-Željo, Sloboda-Čelik, Sloboda-Velež..Madal je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:33Neka nas i 100 ako treba. Novine, kospe, zapad i Sloboda-Brotnjo, pa jel ima ljepseg vikendatuzlak1987 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:30Ma bezveze sad prica neka.
Klub ce sad pratiti 500 ljudi, samo teski bolesnici.![]()
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Valjda bude i normalnija liga, suđenje i sve drugo kada se vratimo u ligu, jer bez toga je sve uzalud.TheWeekndXO je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:40Bit ce Sloboda-Čeliksviunapad1010 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:39Ima druže ljepši vikend kospe, zapad i Sloboda-Sarajevo, Sloboda-Željo, Sloboda-Čelik, Sloboda-Velež..![]()
Mada niko nama nije kriv sto smo ispali, držali 4 godine ljude koji veze s fudbalom nemaju na čelu kluba.
Ko god pise i smatra da cemo se lako vratit u PL taj pojma nema o fudbalu u federalnoj ligi, tu ti ne pomazu ni pare od grada kolko god da imas. Tu moras imat covjeka koji ce imat zivu paru i zavrsavat sudije, druge ekipe, a da ne pricam da moras imat pare ko i u PL da platis iole konkretnog igraca, jer vecina ce za manje pare igrat premijer ligu nego doc kod nas.
Zadnja izmjena: klasik, dana/u 28 maj 2023, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ako sutra dobijemo licencu i ako prodjemo baraz.TheWeekndXO je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:40Bit ce Sloboda-Čeliksviunapad1010 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:39Ima druže ljepši vikend kospe, zapad i Sloboda-Sarajevo, Sloboda-Željo, Sloboda-Čelik, Sloboda-Velež..![]()
Malo citam ove vase komentare i tacno vidim svoj Celik od prije par godina. Onaj govori ne moze se bez budzeta, a mi (Celik) u dvije prve sezone od kantona dobili 5000KM i od grada 0KM...sad imamo dosta vise sponzora nego kad smo premijer ligu igrali. Drugi pise kako nekog uhljeba ne moze se otjerat jer vas ima u saci, tuzit ce vas hahahha pa mi tek nedavno zadnju tuzbu isplatili.. Nema veze isplatit ce se tuzba, samo nece ni njegova do zore sijat. Zelim vam brz oporavak kluba. Izvinjavam se na upadu..
Uprava napolje, picke iz loze napolje, denimi, jurici, podrinjci, sdpovci.... Mater vam svima u po one stvari..... Za lijeka vam trebalo.... Funjare ljudske....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
montolivo18
- Kontakt:
Probisvjete šta nam uradiše 
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
truhle usmrđele
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Momci casno ste se borili casno ste ispali nije to nikakva sramota. I mi smo isto dva puta pa se vratili kako i dolikuje. Zelim vam da se poslozite u federalnoj i vratite sto jaci 
Jbg momci
Otjerajte ovu upravu i sljedece sezone od pocetka
Otjerajte ovu upravu i sljedece sezone od pocetka
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Brz povratak u PL, ali prvo morate ocistiti upravu od neradnika i tek tada mozete napasti povratak u PL. 
Brz povratak.
Iz Federacije niko izgleda i nema neke ambicije za PL, trebalo bi da se odmah vratite. Srecno.
I da otjerate te budale iz uprave. Sa takvim budzetom je sramota ispasti.
Iz Federacije niko izgleda i nema neke ambicije za PL, trebalo bi da se odmah vratite. Srecno.
I da otjerate te budale iz uprave. Sa takvim budzetom je sramota ispasti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.