Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel ovo i dalje pjene jufkice , auuu
Satrah se

Golemo te trigerovalo ovo čim si to do sada čuvao u sebi

Što bi rekao Maminjo, zapamtite dobro ovu sezonu, Bog zna kad će se ponoviti

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:01
Serbecicu dodaj je samo nazad, ako bude kratka svirace ovaj ofsajd

-
- Kontakt:
Bas slucajno da od dvojice rahmetlija slike stavljasMeraak1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 22:41Naravno mislio sam da si to ti, i naravno da nisam znao da je preselio pa sam obrisao za 30sekundi post pa sam se izvinuo i stavio od drugog sliku.
Sad pjeni i dalje, svrsim ti u zvalje
- ElCartel11
- Kontakt:
Mozete li zamisliti navijače Dinama, Partizana, Hajduka, Sarajeva, da slave ovako obican izlazak u Evropu?
Ni ja
Ni ja

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ja uzivam kada pijacar i pitar pati
Jos se zavalili na kladionici igrali keca na Slobodu 

ferroviere87 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:09Raja poželjela dobar rezultat, nismo osvojili ligu 10 godina, klub nam bio haman pa ugašen, digli se iznad svega i slavimo.
Ova pitarska priča je krajnje glupa, šta vas to boli qrac što mi slavimo. Slavimo uspješnu sezonu u kojoj nismo znali hoćemo li dočekat kraj sezone i u kojoj smo pružili bezrezervnu podršku klubu i to nam se vratilo. Ni na jednom ispitu nismo pali ove sezone, volimo Želju, radujemo se Europi nakon 3 godine, u čemu je problem?
Lafo mi slavimo što smo ispred pitica završili, pa ista bi situacija bila i da smo 4. ostali.
Dok vi bojkotujete, podijeljeni, izrevoltirani - mi slavimo. Slavimo zato što smo uz Želju bili čitavu sezonu, slavimo što smo nakon svakog poraza pružili podršku igračima i vjerovali u njih.
Limvo te ljože
De suti Boga ti
1946-1987
-
- Kontakt:
Ja sam to vec prognozirao, pola ekipe im odlazi sad, ostali bez novcanih priliva, jos hoce da grade tribinu. Oni i Igman dogodine borba u zadnjem kolu za opstanak u ligiAntipolitika3 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:28Vasim odlaskom u europu ostali su jadni bez 50% budzeta a odlaskom Fadila i Sebije ostali su bez druge poloviceTMmanija2012 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:17Da smo mi ostali bez Evrope sad bi pijacari i pitari slaviliUzivam dok oni pate
![]()
![]()
![]()
![]()
Moglo bi iduce sezone biti![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kad se sjetim ljubavi između Slobodanke i pitara ,danas kladionicari hladno pustali Igman 

danas je milina bila biti na Tusnju, extra docek od strane Tuzlaka, policajac nam na ulazu govori dobrodosli momci, prolazimo ispod njihove tribine, ni jedne lose rijeci ni sa nase ni sa njihove strane, kasnije parola za kapiju i njihov aplauz, pa opet aplauz prilikom izlaska sa stadiona, ljepota...i mi smo stvarno korektni bili, bez ikakvih pjesama na racun Slobode i bez podjebavanja sto su ispali, svaka cast svima , ne bih nikad rekao da cemo sa Tuzlacima ovako dobri biti, redovno su nas kamenjem docekivali
zao mi je Slobode, nadam se da ce se brzo vratiti, a moj Željo prezasluzeno u evropi, extra sezona sve u svemu

zao mi je Slobode, nadam se da ce se brzo vratiti, a moj Željo prezasluzeno u evropi, extra sezona sve u svemu

FKŽ !
Već treći post na istu foruElCartel11 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:32Mozete li zamisliti navijače Dinama, Partizana, Hajduka, Sarajeva, da slave ovako obican izlazak u Evropu?
Ni ja![]()

Ti se baš trudiš da nešto šukneš

Oni na forumu prognoziraju i računaju
Veze vi nemate momci, veze

Veze vi nemate momci, veze

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel te to tvoji nisu pustili na proslavu izlaska u Evropu? Po nicku, a i pisanju se da zaključiti da imaš 11 godinaTMmanija2012 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:33Ja uzivam kada pijacar i pitar patiJos se zavalili na kladionici igrali keca na Slobodu
![]()

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne moram ja nista, vi ste sami sebi suknuli sa ovim slavljem. Da nekome pokažeš video rekao bi sigurno se slavi titula/kup, a ono izlazak u Evropulet3 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:37Već treći post na istu foruElCartel11 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:32Mozete li zamisliti navijače Dinama, Partizana, Hajduka, Sarajeva, da slave ovako obican izlazak u Evropu?
Ni ja![]()
![]()
Ti se baš trudiš da nešto šukneš![]()

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Znam,malo je zabolio danasnje davanje zmigavca i preticanje, ali jaro kako ne vidis da se ponavljas vec cetvrti putElCartel11 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:41
Ne moram ja nista, vi ste sami sebi suknuli sa ovim slavljem. Da nekome pokažeš video rekao bi sigurno se slavi titula/kup, a ono izlazak u Evropu![]()

Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 maj 2023, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Respekt za tuzlake, danas su bas gospoda ispali
Pijacari smrde

Pijacari smrde

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- TMmanija2012
- Kontakt:
Da sam pitar ja ne bi imo sna , ne bi spavo ja ,zbog tog Željeeeee 

Može li me neko uputiti u ovaj termin pijačari ko su pijačari i što su pijačari
-
- Kontakt:
To su vasa topla braca iz predgrađa Mostara, neki ih jos zovu i Rođeni
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, bhfanatic14, jurisicduska, laszlo, Morpheus, plisek i 49 gostiju.