LegendaIvica je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:34
vlakanje je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:16
club21 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:42
Sasvim korektna ponuda Husica kojom bi sloboda i grad dobili prvaka u naredne 3 godine. Nek neko navede ijedan razlog protiv. To sa grbom već sam rekao svi klubovi premijer lige e su mijenjali kroz historiju vise puta grb. Pola vlasnika tih klubova su kriminalci i utajivaci poreza u svojim matičnim zemljama. Maknite se glupe price. Pola vas pose iz zavisti realno.
evo jos jedan primjer, desi se to sta on planira, i danas sutra neko od tuzlaka dodje i kaze ne valja u "novoj" Slobodi to, to i to... husic lagano kaze, sta je, sta hocete, ovo je moj klub, ja sam ga napravio jos iz Siminoga Hana. ta Sloboda o kojoj vi pricate je preselila na fudbalski ahiret!
kompleksi su cudo, da bi ih izlijecili, ti ljudi su spremni da mute, lazu, petljaju...
Mirvic to ne moze uraditi?
Dodik ne moze ucijenjivati FK Borac, a znamo sta je od KK Borca uradio?
Onaj **** i beus ne mogu to uraditi sa Zrinjskim?
Hasic sutra da napusti Velez raspali bi se a da ne zaboravimo da je on (ljudina) grb promjenio od kluba zato sto mu je bio cejf.
Koju ti ligu gledas kralju pa pises kao da bi sloboda bila neciji rob a pola lige nam u „ropstvu“?
Leotar ovisi o jednom covijeku.
Zvijezda 09 isto tako …
Kralju ti likovi sto ih nabrajas ako odu, klubovi ostaju! Premijer liga, prva ili beton liga, ostaju. Klub nije ugasen a umjesto njega prepakovan klub iz nekog sela kao zamjena!
Jako dobro znam sta pricam jer sve ovo sto se desava je vec vidjeno u BL i protiv toga se izborilo. Ako hoces, mogu i u detalje sta je bio plan.
Par puta se ispipavao puls u gradu i svaki put je odgovor bio isti pa se od toga odustalo u Banjaluci.
Niko se ne zavarava da nije budzetskih para dabi klub tesko postojao. Mozda je fkS izuzetak da ne zavisi vecinom od tog novca ali svi ostali zavise. Da li direktno sa budzeta ili od firmi tipa telekom, elektroprivreda i sl...
I to tako i treba da bude jer su to nase pare i umjesto da se trose na pepeljarepo institucijama od po 1000€,daj u klub.
A i sama Sloboda,70% budzeta je od grada Tz. Ljudi se bore, vracaju reprogram .. znaci da se gura.
Ponavljam, ako je husic toliko pametan, eto,neka napravi rezultat sa slogom simin han! Kaze, uzmes trofej i zaboravi se sve... Igrao je evropu pa koliko je ljudi doslo da ga gleda u odnosu na juce i utakmicu Sloboda Zeljo!
On mozda ima pare ali nema...