FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Polako ljudi da se potrvrdi sve to pa cemo onda dalje, jer vise ne vjerujem u price al svakako da bi svi pristali na ovo jer samo neko jak nas moze vratit u ligu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pitanje sto su sada svi zainteresovani? Da smo zavrsili 10. da li bi se ovo desilo? Ne. Bilo bi kao sve ok. Kao sto je bilo od 2016 do 2022.
Dva dana nakon ispadanja Bingo kao uzima KK, a Azmir bi opet u Slobodu. Pa gdje ste bili 5 godina proteklih da pomazete.
Dva dana nakon ispadanja Bingo kao uzima KK, a Azmir bi opet u Slobodu. Pa gdje ste bili 5 godina proteklih da pomazete.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 maj 2023, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bi ovaj klub mijenjao za sve pare svijeta
Do jucer se nije znalo jel opstajemo uopste ko klub. Danas se otimaju ko da smo Barca
Nek se makar nesto desava oko kluba. E vec sad imam optimizma da ce neko normalan preuzet klub. Nismo valjda toliki pehovi da se izjalovi i Azmir i Senad.
A ne smijem ni zamislit ako Azmir uzme fudbal, a Senad kosarku
Ne znam gdje sta bi prije gledao

Do jucer se nije znalo jel opstajemo uopste ko klub. Danas se otimaju ko da smo Barca

Nek se makar nesto desava oko kluba. E vec sad imam optimizma da ce neko normalan preuzet klub. Nismo valjda toliki pehovi da se izjalovi i Azmir i Senad.
A ne smijem ni zamislit ako Azmir uzme fudbal, a Senad kosarku

Ne znam gdje sta bi prije gledao
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Tačno, uđi brale u UO i bori se, mada, fuzija, ona prava fuzija i jeste donekle ok, spajanje 2 kluba u jedan gdje bi se uz dogovor uzele boje i grb jednog kluba, ili drugog, ili sitne izmjene bla bla bla, sve u dogovoru, fuzijom se ne gubi tradicija, ne mjenja se identitet pravnog lica, ostaje tradicija kao i dugovi, nastavlja da egzistira postojeće, ali ono je bio podmukli način gašenja Slobode a preimenovanja city hana u "Sloboda Tuzla"...desperados je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:42Ovo je nesto drugo za razliku od fuzije i prvobitnog prijedloga Azmira Husića. Kao sto sam i ranije rekao ima milion drugih nacina ulaska u FK Sloboda a ovo je jedan od tih, naravno ukoliko ima ciste namjere.
u svakom slučaju, izbjegavati i tu fuziju, postoje načini, milion je njih za koje i mi laici znamo, samo je stvar tuzlanske vladajuće partije i njihove sujete...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Sto se tice normalnog ulaska kao predsjednik UO uvijek cu podrzati, a fuziju nikad. Ne znam samo kako mu je pala ta ideja napamet ali nebitno. Još od njegovog odstupanja dug je spao, reprogram se plaća gradskim parama tako da tu nema obaveze nikakve. Njegovo je da radi, ulaže nađe sponzore i da vrati Slobodu u vrh BiH fudbala. Ovim dosadašnjim iz UO zabraniti dozivotni ulaz na stadion kao i menadjerskim agencijama. Samo se ogradit da se zastiti interes boje kluba, grba i naziva. Sto ce tice Dite mlad sam da bih se sjecao njenih najsjajnijih dana, ali Dita je simbol Tuzle i jedini pravi i legitimni predstavnik kosarkaskog kluba Sloboda, a ne okk prcija. Niko niko samo Sloboda.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Azmir + Fukare, amin Lugavića=Sloboda Champion of the First League of Federaton B&H 2023/24 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Vuku se kolica iz merkatora…superior1982 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:47Šećeru danas legla tranša iz Grada.Čekao pare da legnu,da ih rastali i da onda ode.
Neki su viđeni i u podmiri večeras![]()
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Jel to isti Azmir koji je imao priliku da rijesi dugove za svog mandata i da ih ne ostavlja u amanet drugima, a sad bi mu trebali vjerovati po tom pitanju, jer eto sad je ozbiljan?
I jel to isti Azmir, fudbalski mag, koji sa Slogom koja nije duzna jedva osta u ligi, nakon pokupovanog zadnjeg kola?
I jel to isti Azmir, fudbalski mag, koji sa Slogom koja nije duzna jedva osta u ligi, nakon pokupovanog zadnjeg kola?
mirsonetz je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:56Vuku se kolica iz merkatora…superior1982 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:47Šećeru danas legla tranša iz Grada.Čekao pare da legnu,da ih rastali i da onda ode.

Trebali ste ih pljunuti

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jasno ko dan. A ovo sto se veceras prica ako je tacno je nesto drugo, i mislim da 90% navijaca to podrzava.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:52Tačno, uđi brale u UO i bori se, mada, fuzija, ona prava fuzija i jeste donekle ok, spajanje 2 kluba u jedan gdje bi se uz dogovor uzele boje i grb jednog kluba, ili drugog, ili sitne izmjene bla bla bla, sve u dogovoru, fuzijom se ne gubi tradicija, ne mjenja se identitet pravnog lica, ostaje tradicija kao i dugovi, nastavlja da egzistira postojeće, ali ono je bio podmukli način gašenja Slobode a preimenovanja city hana u "Sloboda Tuzla"...desperados je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:42Ovo je nesto drugo za razliku od fuzije i prvobitnog prijedloga Azmira Husića. Kao sto sam i ranije rekao ima milion drugih nacina ulaska u FK Sloboda a ovo je jedan od tih, naravno ukoliko ima ciste namjere.
u svakom slučaju, izbjegavati i tu fuziju, postoje načini, milion je njih za koje i mi laici znamo, samo je stvar tuzlanske vladajuće partije i njihove sujete...
-
- Kontakt:
Šta se čudite gdje su bili proteklih godina i za sve ovo,
IDUĆA GODINA SU LOKALNI IZBORI
IDUĆA GODINA SU LOKALNI IZBORI
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Kažem:montolivo18 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:56ne bi,Azmir voli ovaj klub to je sigurno
sta ti kazes ba sve ovo??
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nije dobro nauditi Slobodi, da bi se naudilo meni! Itd itdsuperior1982 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:59Šta se čudite gdje su bili proteklih godina i za sve ovo,
IDUĆA GODINA SU LOKALNI IZBORI![]()

-
- Kontakt:
Fasovala je snahaDamirT je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:58mirsonetz je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:56Vuku se kolica iz merkatora…superior1982 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:47Šećeru danas legla tranša iz Grada.Čekao pare da legnu,da ih rastali i da onda ode.
![]()
![]()
![]()
Trebali ste ih pljunuti![]()
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 30 maj 2023, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Za 24 sata promjenio uslove da se Sloboda ugasi i spoji sa Simin Hanom, promjeni grb do toga da vise nista od toga ne treba. Smrdi ovo sve oko Azmira polako ljudi
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
U Celiku? Njihova je crno-crvena boja
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ako mu je interesu da se vrati i ako ima iskrene namjere, ima 3x bolju situaciju u klubu, nego kada je dosao prvi put. Barem tako svi mislimo, za sad.
Al opet ovo je Sloboda, do sutra ocekujem jos 2-3 bombe.
Al opet ovo je Sloboda, do sutra ocekujem jos 2-3 bombe.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.