FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2023, 10:59

ne mirise da nece moci, nego se na to ide da se ne dogovore

svjesno se bacaju koske, a bacaju ih ljudi koji imaju interes oko Slobode

i taj interes je gotov dolaskom bilo koga od ove dvojice. Cak sta vise dolaskom Azmira je sigurno gotov jer tu znaju da su zasrali, a dolaskom Senada pa eto nadaju se da ce moci da ga varaju makar godinu dvije.

svjesno se ovo radi, dok se odluce gdje im je veci i bolji interes, na kraju ce nam ostati Secerko
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 maj 2023, 10:59

Ako sta krene po zlu ne daj Boze, trebamo napravit pritisak ko Celik. Skupit ce se ljudi sigurno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 31 maj 2023, 10:59

crvenocrnitz je napisao/la:
31 maj 2023, 10:15
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
31 maj 2023, 09:47
Ako je u pitanju fuzija, pogotovo ona podvala od fuzije (gašenje Slobode a preimenovanje City hana u Sloboda Tuzla) svi smo ovdje protiv tu nema dileme...
Ako je u pitanju ulazak u UO i želja da se ufati posla, da radi, da upumpa malo svoje love, apsolutna podrška, puno se raspravlja oko prejasnih stvari ovdje...

P.S.: Spominjanje prošlosti neke, kada se Azmiru nešto zamjerilo, od tih zamjerki pola bacite u vodu, tada je SDP izmanipulisao Fukare i okrenuo protiv Azmira, nemojte to zaboraviti, bačen je takav spin da je to nevjerovatno...
Ma ja ba, spin je da kamaru igraca koje je htjela Sloboda, uzeo on, spin je da je pricao da je jedina njegova stranka Sloboda pa osvanu u PDA a kasnije SDA, spin je i da je rekao da ce ako bude napustao najaviti to ranije pa da se klub pripremi za to, pa spin je i da su duple pare igraci uzimali (od njega pa tuzbom od kluba) itd itd, samo kazem sve je to super ako su ciste namjere a neke osvete i sl nek zajebe, 16 ociju s njim treba otvoriti
Da je cvjećka, daleko od toga, ali što te igrače nije zadržala Sloboda? Nije imala para koje je on imao, ti i ja da smo bili igrači tada malo sutra bi odbili njegove pare i igrali u Slobodi iz ljubavi, svi mi pričamo da je naša jedina stranka Sloboda pa izađemo na izbore i glasamo za truhli SDP koji nas je i doveo ovdje gdje jesmo, gdje će on i u koj stranku to me ne interesuje, Slobodu po meni može da vodi svako ko joj želi dobro i ko zna da radi taj posao, često mi ovdje kažemo nek je preuzme i dodik ako treba samo da bude bolje, ali eto nemoj mi Boga ti Azmira koji je (bio) u SDA... Muka mi je i od one pjesme gdje se četnici, ustaše i SDA stavljaju u isti kontekst, FUJ!!! Ako je bilo finansijskog kriminala, svi vi koji znate toliko o tome ste saučesnici što ste prešutili i niste prijavili, Bože dragi eto svi su cvjećke ali Azmir eto mulja sa parama c c c...
Sada eto kaže da su mu namjere iskrene, neka grad pripremi ugovor sa njim da se potpiše, ako postoji bojazan da šta sabotira iznutra, ograničiti mu ovlasti pa ako hoće neka radi ako neće, adio... Slažem se to za 16 očiju i mislim da se to podrazumjeva, ako je iko trebao naučiti lekciju to smo mi, ja prečesto ovdje kritikujem Fukare ali kada naprave dobar potez i to takođe kažem. Drago mi je čuti i prijatno sam iznenađen da su razgovarali 3 sata i da je isključena opcija one podvale od fuzije, te da mu je jasno rečeno koja opcija je prihvatljiva, a to je ulazak u UO i rad za bolju Slobodu...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 31 maj 2023, 11:01

DamirT je napisao/la:
31 maj 2023, 10:59
Ako sta krene po zlu ne daj Boze, trebamo napravit pritisak ko Celik. Skupit ce se ljudi sigurno.

Eh ovako se bori za klub
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2023, 11:03

zasto nakon Fukara i UG ne sjede sa Azmirom, kao zainteresovanom stranom, pa i sa Senadom ako treba i da nam i oni daju saopstenje

eto ne vjerujemo Fukarama, vjerujemo UG-u

jedino su Fukare za sad pokazale da ne vagaju i ne tvrde pazar, ne gledaju gdje im je veca koristi. I da gledaju prvi su poduzeli nesto. Svi ostali sjede i sute, cekaju ko ce im sta ponuditi
i onda imas ove sendvicare sto lobiraju za trenutnu garnituru jer u oba slucaja ostaju bez posla

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 31 maj 2023, 11:04

mk1008 je napisao/la:
31 maj 2023, 11:01
DamirT je napisao/la:

Eh ovako se bori za klub
kod nas da iko išta organizuje, nađe se jedan SDP bot i kaže da je to podvala od strane SDA i sve pada u vodu, i ostane onako kako SDP želi :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2023, 11:06

Fukare svima citaju lekciju kako se sta radi, kako se bori za klub. Dok ostali daju neko sturo saopstenje gdje nista ne kazu, cekaju ko ce im vise ponuditi i gdje njih ima bolje i ne poduzimaju nista

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 31 maj 2023, 11:09

Bilo bi dobro da se ova saga sto prije rijesi i da se takorec sutra krene u kreiranje tima za povratak !!! Nek dodje ko hoce bitno je samo da ima rezultate i ambicije visoke
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 31 maj 2023, 11:10

slika
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 maj 2023, 11:11

mk1008 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Eh ovako se bori za klub
Ja se najezio na ovaj video. Ne vjerujem da Tuzla ne moze skupit makar upola ljudi ko Zenicani. Ovdje bukvalno ovisi hocemo li se malo izdignuti ko prije par godina, ili biti u rangu Tomislavgrada i slicnih klubova
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 31 maj 2023, 11:11

Sve je bilo zatišje,tišina,novinari ništa,fukare objavljuju vijest u vezi sa Azmirom i odjednom sve eksplodira od informacija kao bure baruta.
Mislim da su u svemu ovome fukare odigrale odličan potez.
Ako se ne slože protesti kao i Čelik i tu je kraj cijele priče.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 31 maj 2023, 11:11

31 maj 2023, 11:04
mk1008 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Eh ovako se bori za klub
kod nas da iko išta organizuje, nađe se jedan SDP bot i kaže da je to podvala od strane SDA i sve pada u vodu, i ostane onako kako SDP želi :D
Pa ako se mi ovdje sa foruma, udruzimo sa fukarama i UG, dogovorimo proteste, datum, mjesto, vrijeme , pridruzilo bi nam se jos ljudi. Ali neka ba cekat cemo mi da oni nama odlucuju o klubu, o stadionu ( koji su nasi djedovi, pradjedovi izgradili ) itd :x
Zadnja izmjena: mk1008, dana/u 31 maj 2023, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 maj 2023, 11:14

mk1008 je napisao/la:
31 maj 2023, 11:11

Pa ako se mi ovdje sa foruma, udruzimo sa fukarama i UG, dogovorimo proteste, datum, mjesto, vrijeme , pridruzilo bi nam se jos ljudi. Ali neka ba cekat cemo mi da oni nama odlucuju o klubu, o stadionu ( koji su nasi djedovi, pradjedovi izgradili ) itd .
Zato i kazem. Da ovo pokrenu Fukare ili neko ko ima veze sa klubom, doslo bi vjerovatno 95% ljudi sa ove teme. Jos bi se razglasilo po gradu, pa bi se i drugi pridruzili. Ne bi im bilo svejedno da vide nekoliko stotina ljudi, mozda i hiljada ispred.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 31 maj 2023, 11:14

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 31 maj 2023, 11:19

superior1982 je napisao/la:
Sve je bilo zatišje,tišina,novinari ništa,fukare objavljuju vijest u vezi sa Azmirom i odjednom sve eksplodira od informacija kao bure baruta.
Da, samo loša strana svega toga je to je to šećeru junioru došlo kao kec na desetku, skinuo se fokus sa njega kao glavnog odgovornog... Njegov odlazak nam je važniji od svega, jer on ako ne ode nema šanse da dođu ni Senad ni Azmir...

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 31 maj 2023, 11:21

31 maj 2023, 11:19
superior1982 je napisao/la:
Da, samo loša strana svega toga je to je to šećeru junioru došlo kao kec na desetku, skinuo se fokus sa njega kao glavnog odgovornog... Njegov odlazak nam je važniji od svega, jer on ako ne ode nema šanse da dođu ni Senad ni Azmir...
pa on je najavio da ide

"Prije svega želim da ispravim grešku u komunikaciji u tom dijelu, a to je da su svi otpušteni sem mene. Vjerovatno nisam napisao dovoljno jasno pa bih iskoristio ovu priliku da objasnim i taj detalj. Naravno da sam i ja kao najodgovorniji, kao dio ljudi koji nisu trenutno više dio kluba, tu nema dileme. Ono što sada radim, što sam i rekao na početku svog mandata, to je da novom rukovodstvu treba ostaviti stvari uređene da bi mogli odmah krenuti sa radom. Također, treba novo rukovodstvo naći i razgovarati s njima. Radit ćemo svaki dan da što prije imamo novi sastav koji će nastaviti dalje. Ako novo rukodovstvo procijeni da im je potreban stari kadar, onda će donijeti odluku da ih vrati."
Zadnja izmjena: montolivo18, dana/u 31 maj 2023, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.

TuzlanskaFukara2702
Kontakt:

Post Postao/la TuzlanskaFukara2702 » 31 maj 2023, 11:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:
31 maj 2023, 11:03
zasto nakon Fukara i UG ne sjede sa Azmirom, kao zainteresovanom stranom, pa i sa Senadom ako treba i da nam i oni daju saopstenje

eto ne vjerujemo Fukarama, vjerujemo UG-u

jedino su Fukare za sad pokazale da ne vagaju i ne tvrde pazar, ne gledaju gdje im je veca koristi. I da gledaju prvi su poduzeli nesto. Svi ostali sjede i sute, cekaju ko ce im sta ponuditi
i onda imas ove sendvicare sto lobiraju za trenutnu garnituru jer u oba slucaja ostaju bez posla
Znači, čitam tvoje postove i konstantno prozivaš ljude koji rade u klubu, a koji nemaju nikakvogudjela u trenutnom UO. Evo, ja znam čovjeka koji je 3,5 godine radio u Slobodi na volonterskoj osnovi, bez da je ikada naplatio i jednu KM od te iste Slobode. Radio je to iz razloga što voli klub i što mu je ideja da bi mogao pomoći klubu da se stabilizuje u to vrijeme izledala odlično. Onog momenta kada je shvatio da to više nije to, otišao je iz kluba. Ja znam da ste Mramor i ti udaljeni iz kluba od strane trenutne "vladajuće" garniture. Razlog ne znam, niti me zanima, to je između vas. Stavljati sve uposlenike u isti koš sa drugima (pojedincima) nije u redu. Većina trenutnih uposlenika je ispratila 3,4 pa čak i 5 uprava. I isto tako znam, što je činjenica, da ste i ti i Mramor, radili pod Ugovorom o djelu sa Slobodom (što znači da ste i sami bili "sendvičari" sve do ove uprave), uredno naplaćivali svoje usluge i ono što nije bilo uredno naplaćivano dok ste bili angažovani, naplatili ste od trenutne uprave post factum.

I zbog toga što ste tada dobili pedalu, zbog povrijeđenog ega, sada sve uposlenike Slobode pod trenutnom upravom, nazivaš "sendvičarima"?

Ne lobiram ni za jednu garnituru, iskreno me i zaboli ko je Predsjednik UO i ko će biti Predsjednik UO, dokle god je moja Sloboda jaka i stabilna, ali ako išta mrzim, mrzim dvoličnost kod ljudi...

U Slobodi trenutno ima ljudi koji bi dušu svoju dali za klub...to što ti pričaš, ni malo nije lijepo...
Zadnja izmjena: TuzlanskaFukara2702, dana/u 31 maj 2023, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Moja si ljubav, zadnja i prva
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.

Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!

infected
Kontakt:

Post Postao/la infected » 31 maj 2023, 11:24

Sunderland je napisao/la:
31 maj 2023, 10:14
Odakle izlazite gdje ste vi bili ovih godina sada odjednom se javljaju svi 🤣
Nek si ti sve ove godine bio tu i pomogao klubu da ispadne :guz:
mosa zlatu mosa bodaslo

Kolutsudzuke
Kontakt:

Post Postao/la Kolutsudzuke » 31 maj 2023, 11:27

Halo ba pa sta trebamo da sutimo kad klub ispada? Nek dodje ko hoce, samo ako hoce ulagat i ako je zeljan uspjeha i promocije. Svi ostali koji bi tu pricali staru pricu: "polako odplacivali dugove, raditi na promociji mladih igraca" pa nam potrose 5 6 godina zivota, a od tog ne vidimo nista nek se jebu zajedno sa ovima sto ih podrzavaju... Naslusali smo se mi tih supljih od ovih nasih lesinara i previse. Zato je velika vecina uz azmira ili senada. I jedino njih dvojica su ljudi koji zive tu, pa pretpostavljam da i vole klub i grad i vjerujem da bi i oni mogli hajrovat od tog, a to znaju i oni. I sta je tu lose?
RIP PROBISVJET

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 31 maj 2023, 11:30

mk1008 je napisao/la:
31 maj 2023, 11:10
slika
Gdje su bili do sada i otkud odjednom poslije svih ovih dešavanja da dođu?
U svakom slučaju podržavam njihov rad,ali kao da su došli kao naručeni poslije prijetnji krivičnim prijavama od strane Šećera.

https://****/vijest/najavio-odlaza ... tid=Zxz2cZ

"I za kraj, ako mi dozvolite, poručio bih svima, a pogotovo onima koji se sada javno eksponiraju, da dobro vode računa o tome šta se govori, jer stvari koje su još predmet obrada i istraga nadležnih tuzilaštava će dobiti svoj epilog i bit će krajnje zanimljivo ispratiti posljedice toga. Na njihovom mjestu bio bih krajnje oprezan."

Šećeru napolje,Uprava napolje!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 31 maj 2023, 11:49, ukupno mijenjano 2 puta.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.