Prvi put da se moram složiti s tobom. Haskić zaista jeste bolji napadač od Bilbije, a Bilbija bolji strijelac i egzekutor od Haskića.

Hint: Koliko ekipa radi za Bilbiju, a koliko Haskić radi za ekipu...
Prvi put da se moram složiti s tobom. Haskić zaista jeste bolji napadač od Bilbije, a Bilbija bolji strijelac i egzekutor od Haskića.
Nismo vise pijaćari jel
Jasno je meni sve,nego stalno nesto pravite paralele sa nama na vasem podforumu pa reko da samo kazem misljenje. Vjeruj mi,ne poredim vas sa nama sekunde,nego npr. prizivate Musu,to za vas nije moguce,trebate kao do sad gledati ono sto vam je realno.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jun 2023, 08:31on zapeo da poredi velez i gotovo. jel moguce da moras mjerit kurcheve nonstop a ne mozes normalno prodiskutovati? je li moguće ovo, evo da sam ja rekao negdje da je velež jači, bolji, veći, atraktivniji, više zaradio, više potrošio, šta već, pa da je zapjenio ovako, bože sačuvaj.
poenta majstore: imaš pare za čovjeka koji se razumije u fudbal da dovedeš da se pita oko transfera, tebi se pita ayla koja ne prati fudbal. i mirza koji 5 godina nije nikog trenirao, a imaš pare lupam za marka nikolića (znam da neće da dođe ali primjer). je li sad jasnije imalo
Kako ne poredis kad meni govoris da ja moram da shvatim nesto sto nisam ni rekao i cega sam svjestan.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 09:16Jasno je meni sve,nego stalno nesto pravite paralele sa nama na vasem podforumu pa reko da samo kazem misljenje. Vjeruj mi,ne poredim vas sa nama sekunde,nego npr. prizivate Musu,to za vas nije moguce,trebate kao do sad gledati ono sto vam je realno.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jun 2023, 08:31on zapeo da poredi velez i gotovo. jel moguce da moras mjerit kurcheve nonstop a ne mozes normalno prodiskutovati? je li moguće ovo, evo da sam ja rekao negdje da je velež jači, bolji, veći, atraktivniji, više zaradio, više potrošio, šta već, pa da je zapjenio ovako, bože sačuvaj.
poenta majstore: imaš pare za čovjeka koji se razumije u fudbal da dovedeš da se pita oko transfera, tebi se pita ayla koja ne prati fudbal. i mirza koji 5 godina nije nikog trenirao, a imaš pare lupam za marka nikolića (znam da neće da dođe ali primjer). je li sad jasnije imalo
Svi ugovori su smanjeni osim Harisa Ovcine. Ako na njega mislis, slazem se, ali bas je tesko pronaci rjesenje. Ostali ugovori su puno manji i nisu teret, tako da ne znam na koji mislis jos da je "debel".
Nikakvih oni problema nece imat
Imate i vi Vicu da pogura s parama od savezasvrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 12:03Nikakvih oni problema nece imat
Imaju Nerku Niksica na celu Federacije
Covjek bolestan za Velezom
Racunaju na vece novce no kad je bio Fadilaga
Ne znas ti to posto zivis u Montenegrou
Bolje i to, nego lupati gluposti da Velez ima debele ugovore. Zamisli koliko ne poznajes ligu onda. Realno
Ali zato se dogodine opet vraćaju, izborna će godina.
Slabo si pratio druže,niko od ovih nije bio standardan osim Zeljkovića.
Samo Zeljković im je bio standardan, ovo ostalo tanko
Ne znam .Espiritosanto je napisao/la: ↑01 jun 2023, 12:39Slabo si pratio druže,niko od ovih nije bio standardan osim Zeljkovića.
Bogdanović,Ovčina, Wallace,Pavić zajedno odigrali oko 300 minuta za polusezonu.
Oslobođen ogroman budžet za plate ali vidjećemo
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD, kontra, leo1946, mnon46, mosarajvosa83, Rule_hz, tutankamon1905, Vanja8, VolimoSarajevo i 47 gostiju.