FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 01 jun 2023, 11:22

Sto znaci da su isti ljudi zapravo i uprava i skupština :crazy:

edit: Azmirov dao intervju za sportske:
“Što se tiče javnog poziva, to je neko stavio da se broji. Ne zna se tu još ništa. Nisu neke stvari definisane”, komentarisao je Husić za ****…

“Ja sam za prijedlog da treba napravit neku stvar da Sloboda nastavi igrati Premijer ligu. Ima nekih priča, nisu jasne stvari. Treba vidjeti ko je ova Skupština. Kako rješva, razrješava. Da li i Skupštinu treba raspustiti… Ona nosi odgovornost kao i Uprava za rezultate. Trebaju otići “, govori Husić.

Osvrnuo se i na sastanak sa “Fukarama”.

“Nazvali su me, da po popjemo kafu, razgovoramo. Pričali o problemima. Žalili se oni meni, ja njima…”

Na našu konstataciju da je prilično zagonetan, odgovara:

“Nema tu šta zagonetno ili ne. Ovdje treba staviti tačku. Svima je dosta mrcvarenja Slobode. Treba donijeti odluku, napraviti rješenje, da Sloboda bude kako treba, a ja mislim da ima prostora… Da ne bude povuci potegni. Ja sam mišljenja da ima prostora da se napravi prava stvar. Treba staviti tačku, koj je put, kako može i ko može i krenuti tim putem”, odgovara Husić.

“Bio sam u Slobodi, ima način. Neke struje su imale utjecaj i rekli du da ne žele na taj način. Da grad ne može pratiti, a onda smo poslije vidjeli da može”.

Husić je u ekskluzivnom razgovoru za **** u ponedjeljak ponudio fuziju kao rješenje za FK Sloboda, u kojoj bi sa Tuzla Cityem praktično postala jedan klub.

“Ja sam tražio najjednostavnije rješenje. Rekao sam šta je najjednostavnije, ne znam da li je to pravno izvodivo ili ne. Slobodu u pravnom statusu bi trebalo sačuvati što je više moguće, a pritom zaobići neke stvari koje je opterećuju”, smatra Azmir Husić.

Husić ima dilemu i na koji način trenutno funkcioniše Skupština FK Sloboda, koja je praktično jednaka Upravnom odboru. Što znači da je aktuelni Upravni odbor zaštićen Skupštinom. On smatra kako i oni trebaju otići iz kluba, ali i naveo kako klub nije na taj način funkcionisao u njegove vrijeme.

“Kada sam bio predsjednik, meni su neki rekli, bolje idi sam, podnesi ostavku, nego da te mi na Skupštini smijenimo i ja sam otišao”, zaključio je Husić u razgovoru za ****.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 01 jun 2023, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 01 jun 2023, 11:23

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 01 jun 2023, 11:29

Ko zeli nek pogleda ovo traje sat vremena..
Uz kafu fino pustite sebi.
Onaj dio kad covjek rece ovo nije samo borba za Celik nego i za dostojanstvo Zenicana koji nece dozvoliti da im se ovo radi sa simbolom grada...
Eh to moramo probuditi u nama, dostojanstvo nas Tuzlaka niko ne moze dirati, borili smo se prije i borit cemo se opet za klub, za grad..
Toliko poveznica ima izmedju nas i Celika, pogotovo ovo uprava, skupstina..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 01 jun 2023, 11:39

Kad su vidjeli da su zaglibili,da trebaju svoje novce davati kako ne bi ispali iz lige tada je i pukla tikva između njih.
Dovode trenera koji plaća 50000e da bude trener.
Pitanje je šta je sa prodaje igrača i njihovih potpisa,ko je prodavao igrače,dogovarao obeštećenja…ima ovdje materijala za dosta toga da polože račune.
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 01 jun 2023, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la klma1 » 01 jun 2023, 11:39

Beduin je napisao/la:
31 maj 2023, 22:47
...
Medjutim, nekako se sve ovo prebrzo i preorganizovano odvija, par dana nakon ispadanja. Da li se izvukla neka pouka iz ranijeg ispadanja, spremnije se docekalo to uz razradjen plan sta i kako ili je kao i obicno stranacko nadmetanje i prikupljanje bodova, vidjet cemo. Sve vuce na ovo drugo, pouceni ranijim ...
Čini mi se da Secer nema ništa protiv odlaska. Ove ostale izjave sto se pojavljuju su uuuuuu. Moze fuzuija, ne moze, hocu, htio, itd...
Iskreno drago mi je zbog pokretanja istrage samo da li je zbilja bilo potrebno da ispadnemo.
Jbg napravit cu vise gostovanja u ligi FBiH al zar je zbilja trebalo da nam se ovo desi
& $ ?

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 01 jun 2023, 11:44

Prvi put smo se za dlaku izvukli,nisu izvukli pouku.
Drugi put se desilo šta se desilo,defekt.Kako smo igrali,kakvog smo trenera Jahu imali tako smo i završili.

Nego,odoše pitbulovi bez press konferencije.
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 01 jun 2023, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jun 2023, 11:59

Ima li kakvih novosti za Azmira i Senada osim ovog intervjua?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NKBRATSTVOGR
Kontakt:

Post Postao/la NKBRATSTVOGR » 01 jun 2023, 12:19

LaBombonera88 je napisao/la:
31 maj 2023, 22:25
HPCompaq je napisao/la:
31 maj 2023, 22:17
Hazime imamo Bingo 😍
Jel 37+ il Jackpot :bih: :opaopa:
Crveni i crni krug u potpisu...
Mogu li biti žuti i plavi,
Nema ih u ponuđenim kod mene, ima li neka opcija..hvala
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 01 jun 2023, 12:24

Azmiru je stalo,vidi se,zadao se da daje intervjue i javno eksponira.Malo je preletio na početku sa onom fuzijom.Pitanje je gdje je do sada bio i jel imao doticaja sa nekim od članova upravnog odbora i da li se pokušao vratiti u klub prije ispadanja.
Rekli su mu napusti sam ili ćemo te smijeniti,ko mu je rekao,neka ga imenuje.

Dok se Azmir javno eksponira,održava sastanke sa fukarama,Senad vjerovatno završava u tišini kako je i naučio.Samo osvane vijest kupio ovo,kupio ono,tako čovjek radi i funkcioniše uspješno.Još kad bi mu dali stadion da ga uradi kao u Zenici,gdje bi nam kraj bio?Samo da budu imali sluha i rastjeraju one lezihljeboviće iz JU.

U svakom slučaju obojica su idealna rješenja u odnosu na ove pitbulove koje bih odveo i Bingo Zoo i zatvorio ih.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jun 2023, 12:37

Bega ❤️ ne sumnjam u njega da ce se dokazati. Jelde Simone 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 jun 2023, 12:44

superior1982 je napisao/la:
01 jun 2023, 12:24
Azmiru je stalo,vidi se,zadao se da daje intervjue i javno eksponira.Malo je preletio na početku sa onom fuzijom.Pitanje je gdje je do sada bio i jel imao doticaja sa nekim od članova upravnog odbora i da li se pokušao vratiti u klub prije ispadanja.

Dok se Azmir javno eksponira,održava sastanke sa fukarama,Senad vjerovatno završava u tišini kako je i naučio.Samo osvane vijest kupio ovo,kupio ono,tako čovjek radi i funkcioniše uspješno.Još kad bi mu dali stadion da ga uradi kao u Zenici,gdje bi nam kraj bio?Samo da budu imali sluha i rastjeraju one lezihljeboviće iz JU.

U svakom slučaju obojica su idealna rješenja u odnosu na ove pitbulove koje bih odveo i Bingo Zoo i zatvorio ih.
Azmir je definitivno ostao nezavršena posla prošli put. podmetane mu kuke, prijetnje i šta već. nisu dali pare, a kad je otišao davali su više nego je tražio da ga prate. Sigurno je da hoće da dokaže i pokaže šta može, pokazao je da može od ničega napraviti klub koji preko noći ide u evropu bez navijača, a šta tek može uraditi sa podrškom.
vidjet ćemo šta će biti ako grad preuzme reprogram do kraja da to izgura, ja mislim da bi tu i Senad i Azmir imali itekako lakši posao za raditi i za ulaganja, kada ne moraju brinuti o dugovima i tužbama i slično
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 01 jun 2023, 13:05

Beduin je napisao/la:
01 jun 2023, 12:37
Lud je momak, nije dobar u glavi. Moraš biti plaho lud da budeš ovakva glava :kralj:

Ja se nadam da će u Sarajevo zbog njega, zaslužio je
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jun 2023, 13:14

simonknows je napisao/la:
01 jun 2023, 13:05
Beduin je napisao/la:
01 jun 2023, 12:37
Lud je momak, nije dobar u glavi. Moraš biti plaho lud da budeš ovakva glava :kralj:

Ja se nadam da će u Sarajevo zbog njega, zaslužio je
Cuj "nadam se". Mani me tog pesimizma, slobodno reci sta je i kako je i obznani istinu. 😁
Halalimo mu, sazrio je i shvatio da se od ljubavi ne zivi, buducnost se mora na vrijeme osigurati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 01 jun 2023, 13:31

I dok spavam o Slobodi sanjam..
Zaspim u glavi mi Sloboda, budim se u glavi Sloboda , pored svih privatnih obaveza i taj teret nam je u glavi ..
Al tog tereta se nikad ne odricem, taj teret svjesno biramo. I ostat cemo uz Slobodu sto god bilo, a kad tad ce doci dan da svane i nama navijacima malo (a iskreno se nadam da ce to biti uskoro)..
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 01 jun 2023, 14:40

Mortus je napisao/la:
01 jun 2023, 12:44
superior1982 je napisao/la:
01 jun 2023, 12:24

Azmir je definitivno ostao nezavršena posla prošli put. podmetane mu kuke, prijetnje i šta već. nisu dali pare, a kad je otišao davali su više nego je tražio da ga prate. Sigurno je da hoće da dokaže i pokaže šta može, pokazao je da može od ničega napraviti klub koji preko noći ide u evropu bez navijača, a šta tek može uraditi sa podrškom.
vidjet ćemo šta će biti ako grad preuzme reprogram do kraja da to izgura, ja mislim da bi tu i Senad i Azmir imali itekako lakši posao za raditi i za ulaganja, kada ne moraju brinuti o dugovima i tužbama i slično
Ako bude Azmir, ako bude, sa njim treba sjesti razgovarati, ok ti dajes pare, ali ne mozes biti seljacina brate mili i u onom proslom mandatu je bilo rasipanje para, trcao si za rezultatom a i dalje u klubu i oko kluba je bio haos.
Mozel se to planski, pametniji uraditi ovaj put, niko ne kaze skrhaj 5 miliona i daj titulu, evropu odma, daj postepeno jedno po jedno, u slucaju da ti odes da ostavljas iza sebe uredan klub, tako se radi u evropi, milion primjere gdje su investitori ulazili, isplati im se iz nekog razloga, ulazu, posloze sve kad odlaze iza sebe nekome ostavljaju uredan klub koji moze svoj put nastaviti normalno.
Što kaže evo grad daje 600k, prica se da ce se smanjiti tranša, hajmo na ime poreznog duga odvajati 500k i lupam za 4 godine taj dug je rijesen, ovih 100k od grada ulazemo u omladinski pogon, fokusiraj se na to, jer zamisli da 3-4 godine odvajas na omladinski pogon 100k, mora ti nakon te 3 godine izaci bar 2 dobra mlada igraca koji su zalog za buducnost.
Azmir ja cu od sebe dati milion, i plus sponzori ako mozemo skupiti dodatnih 500k to je super, za prvu federalnu i da stanes na noge.

Samo dajem primjer, da se ne radi kao prosli put, jer ono nigdje ne vodi, ti EXPRESS rezultati su tu samo trenutno, dugorocno treba gledati.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 01 jun 2023, 14:40

mk1008 je napisao/la:
01 jun 2023, 13:31
I dok spavam o Slobodi sanjam..
Zaspim u glavi mi Sloboda, budim se u glavi Sloboda , pored svih privatnih obaveza i taj teret nam je u glavi ..
Al tog tereta se nikad ne odricem, taj teret svjesno biramo. I ostat cemo uz Slobodu sto god bilo, a kad tad ce doci dan da svane i nama navijacima malo (a iskreno se nadam da ce to biti uskoro)..
+1

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 01 jun 2023, 14:45

Ako smanje tranšu treba odmah proteste praviti,kriva im Sloboda, a ne nesposobni koje su oni doveli,postavili,koji su skršili tolike pare i ispali iz Premier lige.
Ovog novog izgleda još manje interesuje sport 🤔
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 01 jun 2023, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 01 jun 2023, 14:52

Da se vodilo malo racuna kako se trosi, gdje, na koje igrace, moglo se sigurno i nesto ustedjeti, i da ostane na racunu, a posto nisu njihove pare, skrkaj sve sto ima i onda prst u usta.
Kako sam dobio info, nek potvrdi neko ako je tacno da je igrac Pervan bio medju naplaćenijim igracima, a taraba od igraca, nista nije pokazao, ko pojacanje neko dosao...
To je jos jedan primjer kako je "struka" radila i dovodila igrace s brda s dola, ho-ruk.
Zadnja izmjena: LaBombonera88, dana/u 01 jun 2023, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 01 jun 2023, 14:55

Čitavu sezonu su šutili i sad nas ubiše sa nekim saopštenjima, kulturno se zaobilazi ovo što smo ispali iz lige.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jun 2023, 14:55

LaBombonera88 je napisao/la:
01 jun 2023, 14:52
Da se vodilo malo racuna kako se trosi, gdje, na koje igrace, moglo se sigurno i nesto ustedjeti, i da ostane na racunu, a posto nisu njihove pare, skrkaj sve sto ima i onda prst u usta.
Kako sam dobio info, nek potvrdi neko je tacno da je igrac Pervan bio medju naplaćenijim igracima, a taraba od igraca, nista nije pokazao, ko pojacanje neko dosao...
To je jos jedan primjer kako je "struka" radila i dovodila igrace s brda s dola, ho-ruk.
Jasta je nego najplaceniji. Maksimovic iz Leotara rekao da oni za pare koje smo dali Pervanu, mogu dovesti 3 igraca. Znaci sigurno je imao oko 5k platu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.