FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako ko šta bude znao ranije neka napiše privatno, jer stvarno ova neizvjesnost i razni medijski natpisi ubijaju, a svakog kome je stalo do Slobode zanima i novi UO.
-
- Kontakt:
Iskreno, za Senada sam mnogo vise nego za Azmira.
Azmir nas je vec jednom podijelio i velikih aferima imao nakon svog odlaska, pa opet jucer napravio veliki problem medju nama i podijelio nas. Jos je u zadnje vrijeme puno nekih glupih poteza imao.
Daj da vidimo Senada, sta zeli, ako vec zeli. A svi znamo da moze, to je neupitno.
Sloboda smo mi, a ne neki Secer, Azmir i Senad. A sta vrijedi jaka Sloboda ako nismo svi slozni i zajedno.
Azmir nas je vec jednom podijelio i velikih aferima imao nakon svog odlaska, pa opet jucer napravio veliki problem medju nama i podijelio nas. Jos je u zadnje vrijeme puno nekih glupih poteza imao.
Daj da vidimo Senada, sta zeli, ako vec zeli. A svi znamo da moze, to je neupitno.
Sloboda smo mi, a ne neki Secer, Azmir i Senad. A sta vrijedi jaka Sloboda ako nismo svi slozni i zajedno.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 31 maj 2023, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim tebe, više od sebe
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
-
- Kontakt:
Nadam se iskreno da se vracamo kako treba 

+100000tuzlanskinacin je napisao/la: ↑31 maj 2023, 22:27Ako ko šta bude znao ranije neka napiše privatno, jer stvarno ova neizvjesnost i razni medijski natpisi ubijaju, a svakog kome je stalo do Slobode zanima i novi UO.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Da se prikačimSky9 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 22:29+100000tuzlanskinacin je napisao/la: ↑31 maj 2023, 22:27Ako ko šta bude znao ranije neka napiše privatno, jer stvarno ova neizvjesnost i razni medijski natpisi ubijaju, a svakog kome je stalo do Slobode zanima i novi UO.

Do 7. juna traju prijave, nekih 7-10 dana dok gospoda opet zasjedne da izglasa novog predsjednika i tek ce se tad odmotati malo vjerovatno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
A imam osjecaj da je Azmir, kada je vidio da bi Senad vrlo lako mogao uci u upravu, zaboravio za sve svoje gluposti za fuziju i spajanje, pa pokusao da ga preduhitri i dobije naklonost navijaca i tako lakse vrati u klub.
Do tad je vjerovatno kontao da je jedini koji bi nas mogao spasiti, pa mislio da moze kako hoce i da on diktira uslove.
Do tad je vjerovatno kontao da je jedini koji bi nas mogao spasiti, pa mislio da moze kako hoce i da on diktira uslove.
Volim tebe, više od sebe

tjtantisisoja1919 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 22:38A imam osjecaj da je Azmir, kada je vidio da bi Senad vrlo lako mogao uci u upravu, zaboravio za sve svoje gluposti za fuziju i spajanje, pa pokusao da ga preduhitri i dobije naklonost navijaca i tako lakse vrati u klub.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam brate (Slatinas) ni ja nikoga ovdje, mozda par njih, ali i ovakvi druzimo se, zezamo i imamo tu neku bliskost kroz Slobodu. Ali sam na raspolaganju kad god treba. I kome god.Skojevska je napisao/la: ↑31 maj 2023, 14:19Ja sam i dalje istog mišljenja, ko god da bude, uopste nije bitno, mi navijaci moramo vise ucestvovati u radu u samom klubu, i opet ako bude mogucnost kroz skupštinu da imamo svog predstavnika.slatina87 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 13:08Pa evo odmah sam podržao ideju što je dao Skojevska da se organizujemo ispred UG ovog ili nekog novog nebitno je.Beduin je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:57I ti druze vazda neke upite imas, a nigdje konkretnog odgovora, prijedloga. Uletis sa pridikom kako ovdje niko ne zna nabrojati ni clanove UO ili Skupstine, a nisi ih ti nabrojao kad su pojedinci pitali za imena istih. Sad ipet trilion upita, a nigdje licnog/subjektivnog misljenja, prijedloga, osvrta... daj nam sta konkretno, osim ismijavanja i pridikovanja, daj prijedloge, daj rjesenja potencijalna...
Ne mogu ja dat konkretan prijedlog kad nemam dovoljno znanja o pravu ni o menadžmentu. Vi ste ovdje duže i znate se između sebe i puno lakše se vi možete dogovorit da se nađemo negdje i probamo nešto uradit (ne kažem da samo ti to trebaš al ćeš lakše taj dio odradit ti ili neko drugi s foruma koga ljudi znaju).
Meni nije rješenje da bilo ko dođe u Klub ako će model funkcionisanja ostat isti. Rješenje je da se udružimo, i preko plaćanja članarine omogućimo makar 1 našeg čovjeka u Skupštini. Pa da npr Mramora (za kojeg vi sami kažete da je top momak i da je puno odradio za Klub) ne može bilo ko iz grada il Azmir otjerat tek tako iz Kluba.
Bez obzira, Bingo, Azemica ili neko treci.
Naravno da sam ZA da Fukare moraju biti vise integrisane u klubu, vrednovati se u neku ruku i njihovo misljenje i razmisljanje, sve dok je to iskreno s njihove strane i gdje je jedina korist Slobodin rezultat. Bez ikakvog ucesca ili pitanja oko finansija, trenerskog posla, pritiska oko selekcije igraca, nametanje njihovog misljenja po svaku cijenu i sl.
Medjutim, nekako se sve ovo prebrzo i preorganizovano odvija, par dana nakon ispadanja. Da li se izvukla neka pouka iz ranijeg ispadanja, spremnije se docekalo to uz razradjen plan sta i kako ili je kao i obicno stranacko nadmetanje i prikupljanje bodova, vidjet cemo. Sve vuce na ovo drugo, pouceni ranijim iskustvima.
Ali se treba vec sutra pokrenuti, izvrsiti pritisak, organizovano otici pred stadion, Opcinu, sva mjesta koja uticu i odlucuju o klubu i zahtijevati plan rada i organizaciju kao i garnituru ljudi koji ce voditi klub u sto kracem roku. Ko god to bio, ali da se zna sa cime se borimo, na koga pritisak da se vrsi i na kraju krajeva kakva je sudbina kluba, a sto se moze prosuditi na osnovu ljudi koji ce ga voditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da i to je vrlo cudno, ne mozes jedan dan traziti fuziju, sutradan fuziju i promjenu grba, prekosutra samo da dodje kao predsjednik Slobode. Tj. mozes ali ima ovaj redoslijed svoju pozadinu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 22:38A imam osjecaj da je Azmir, kada je vidio da bi Senad vrlo lako mogao uci u upravu, zaboravio za sve svoje gluposti za fuziju i spajanje, pa pokusao da ga preduhitri i dobije naklonost navijaca i tako lakse vrati u klub.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Tim povodom kontaktirali smo i gradonačelnika Tuzle Zijada Lugavića. Lugavić je na upit portala **** odgovorio kako nije bilo nikakvih razgovora sa Gradskom administracijom na ovu temu.
“Na Vaš upit da li je bilo razgovora sa Gradskom upravom na ovu temu, obavještavam Vas da Gradsku upravu nije niko kontaktirao, jer nije nadležna za upravljanje Klubom. S tim u vezi, obavještavamo Vas da je FK Sloboda udruženje građana, te ima upravljačku strukturu Kluba koja treba da vodi razgovore na ovu temu”, navodi se u odgovoru gradonačelnika Lugavića.
“Na Vaš upit da li je bilo razgovora sa Gradskom upravom na ovu temu, obavještavam Vas da Gradsku upravu nije niko kontaktirao, jer nije nadležna za upravljanje Klubom. S tim u vezi, obavještavamo Vas da je FK Sloboda udruženje građana, te ima upravljačku strukturu Kluba koja treba da vodi razgovore na ovu temu”, navodi se u odgovoru gradonačelnika Lugavića.
🔴⚫️
Ovo su ga pitali za fuziju..Skver je napisao/la: ↑31 maj 2023, 22:49Tim povodom kontaktirali smo i gradonačelnika Tuzle Zijada Lugavića. Lugavić je na upit portala **** odgovorio kako nije bilo nikakvih razgovora sa Gradskom administracijom na ovu temu.
Bilo je ovo juce na drustvenim mrezama.
A bas ce oni unaprijed javno o ovom svemu, da im se popnemo na glavu haha
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
SVAKA CAST BEDUINEBeduin je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:01Ti si ziv? E nek si vala bratewobly92 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 07:28Ja ba, ko da jučer bi kad SDP uleti i dade milion od sebe i reče "nećemo kampanju vodit na izborima, de da Slobodi pomognemo sad kad su u drugoj ligi i prijeti im gašenje."tuzla075 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 00:05Nemogu da vjerujem sta se ljudima promjeni u glavi za 3-4 h. od pljuvanja Husica do hvalospjeva.
Jbt pa dokle smo mi to dosli.
Pljujete SDP a evo da vam ja kazem da ni je bilo SDP-aFK Sloboda bi davno bila ugasena.
Ako ce Husic preuzeti upravljanjem Slobode zasto mu Fukare nisu postavile uslov da napusti SDA.
Niste se sjetili jelde.Ma gonite se u tri lijepe i vi i on.
Oh, wait...
Spasitelji naši, šta bi mi bez njih
S druge strane, čestitke Fukarama što su konačno došli tobe i što gledaju dugoročnu korist za klub.
P.S. Tuzla075 uceram i tebi i SDP-u, i SDA-u. Odj3bite vise sa tim strajackim upadicama i skretanja sa pravih problema.

Go.vnji.vom motkom sve ove na temi za koje vidimo da guraju svoj interes. I jos cekam Azmirovce da krenu pisati da smo mi sjebali klub, otjerali Azmira i sl.
Ti su mi najdrazi za popljuvat.

Ti su mi najdrazi za popljuvat.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Nevjerovatnu platu nude Amaru, ali... kazem ali... dosta od mene za veceras.senjak075 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 16:35https://sportsport.ba/fudbal/amar-began ... fer/451783
Pa zar i on ne reče da neće nigdje drugo u BiH igrat osim u Slobodi![]()

075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Neki ovdje od nas definitivno vise znaju i imaju neke jake informacije.
Opet kazem, nadam se da je ovo za Senada sve tacno i da je on taj koji nas preuzima.
Mislim da je on sam svjestan, a i svi ljudi oko njega, da bi ovaj potez bio "slag na tortu" njegovog dosadasnjeg rada. Podigao je x nekih firmi iz pepela, al vratit sport na velika vrata u Tuzlu je definitivno nesto po cemu bi ga svi najvise pamtili. A para ima, da sve ovo vjerovatno i nece toliko osjetit na svom novcaniku.
Ovim ljudima treba radost, a zar ima vece radosti od jake FK i ponovo jake KK Dite
Opet kazem, nadam se da je ovo za Senada sve tacno i da je on taj koji nas preuzima.
Mislim da je on sam svjestan, a i svi ljudi oko njega, da bi ovaj potez bio "slag na tortu" njegovog dosadasnjeg rada. Podigao je x nekih firmi iz pepela, al vratit sport na velika vrata u Tuzlu je definitivno nesto po cemu bi ga svi najvise pamtili. A para ima, da sve ovo vjerovatno i nece toliko osjetit na svom novcaniku.
Ovim ljudima treba radost, a zar ima vece radosti od jake FK i ponovo jake KK Dite
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Sloboda ima upravljačke strukture, sa kojima grad nikada ništa nije imaoSkver je napisao/la: ↑31 maj 2023, 22:49Tim povodom kontaktirali smo i gradonačelnika Tuzle Zijada Lugavića. Lugavić je na upit portala **** odgovorio kako nije bilo nikakvih razgovora sa Gradskom administracijom na ovu temu.
Sloboda je moja nacija
- Beduin
- Kontakt:
Senad je prava stipsa, egomanijak koji uziva da mu se titra, drze jaja dok se sepuri, da se smjeskas 24/7 u njegovom prisustvu i ulizujes mu se, mediš itd.
Nece on nigdje krociti ako ne vidi korist za obrt i napredak. Odakle onda i sama ideja oko FK Sloboda?
Imam svoju neku teoriju. Prije nekih 8-9 godina, otprilike, je takodjer bilo price da Bingo pravi stadion, ali da trazi koncesiju na koristenje neki predug period i tu je pocela i zavrsila prica. Pricalo se onako stihijski i da preuzme klub i oduzi se Tuzli i njenim gradjanima na taj nacin za sve uspjehe koje je napravio ponajprije u ovom gradu i zahvaljujuci nama kao konzumentima. I ta prica je brzo zavrsila, bezuspjesno.
Mozda, ali samo mozda, da ovaj put postoji veca volja s njegove strane kao i podrska gradske uprave da mu se dadne stadiona na koristenje po nekoj koncesiji, da ga on nadogradi i otvori svoje neke objekte, dadne ime tribini BINGO ili nesto u slicnom fazonu, a da on zauzvrat u amanet ostavi stadion gradu/klubu te pokusa Slobodu izvuci iz ponora i napravi neki uspjeh sa njom po prvi put u novijoj historiji.
Ne mora to biti ni direktno kroz firmu Bingo, moze to ici kroz Ditu kao generalnog sponzora. Vidicemo ima li i koliko istine u bilo cemu ovome.
Nece on nigdje krociti ako ne vidi korist za obrt i napredak. Odakle onda i sama ideja oko FK Sloboda?
Imam svoju neku teoriju. Prije nekih 8-9 godina, otprilike, je takodjer bilo price da Bingo pravi stadion, ali da trazi koncesiju na koristenje neki predug period i tu je pocela i zavrsila prica. Pricalo se onako stihijski i da preuzme klub i oduzi se Tuzli i njenim gradjanima na taj nacin za sve uspjehe koje je napravio ponajprije u ovom gradu i zahvaljujuci nama kao konzumentima. I ta prica je brzo zavrsila, bezuspjesno.
Mozda, ali samo mozda, da ovaj put postoji veca volja s njegove strane kao i podrska gradske uprave da mu se dadne stadiona na koristenje po nekoj koncesiji, da ga on nadogradi i otvori svoje neke objekte, dadne ime tribini BINGO ili nesto u slicnom fazonu, a da on zauzvrat u amanet ostavi stadion gradu/klubu te pokusa Slobodu izvuci iz ponora i napravi neki uspjeh sa njom po prvi put u novijoj historiji.
Ne mora to biti ni direktno kroz firmu Bingo, moze to ici kroz Ditu kao generalnog sponzora. Vidicemo ima li i koliko istine u bilo cemu ovome.
075 ❤
075 ❤
Definitivno je lud ko misli da bi Senad rasipao pare na Slobodu. A realno je da od nje ne može zaraditi. Preuzeo bi je samo ako time postiže neki viši interes, kojeg ja ne vidim.
Objektivno, slabo je ko spičkao para u našem fudbalu kao Azmir... Senada prosto ne mogu zamisliti kako baca pare, ko ga imalo zna potvrdit će to.
Objektivno, slabo je ko spičkao para u našem fudbalu kao Azmir... Senada prosto ne mogu zamisliti kako baca pare, ko ga imalo zna potvrdit će to.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.