RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Sad bih ja zaplak'o za njim
-
- Kontakt:
Ne moras biti rodjen u Mostaru udje Velez pod kozu kao ebola zaraza je to
Sretno Hare i pamet u glavu dobar si ti momak samo okruzen losim

Sretno Hare i pamet u glavu dobar si ti momak samo okruzen losim
-
- Kontakt:
U Tz je bio ok, izgledao onu jednu polusezonu super, a iskreno u Sarajevu taraba teška.
Doduše u Sarajevu su mnogi izgledali ko amateri a negdje drugo bljesnu, ne znam kakvi su mu apetiti poslije Sarajeva, ako nisu visoki ja bih ga uzeo u razmatranje. Jeste u ozbiljnim godinama 33 kuke al zdravlje ga dobro služilo koliko se sjećam
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Neki opet prizivaju penzionere.."dobra pojacanja" od 35.....
Ja koliko vidim ostade zasada na ovoj trojici sa kojima"postoji dogovor",ali jos nema potpisa.Gledaju da li je jos neko zainteresiran,koliko daju..valjda...
Ja koliko vidim ostade zasada na ovoj trojici sa kojima"postoji dogovor",ali jos nema potpisa.Gledaju da li je jos neko zainteresiran,koliko daju..valjda...
Moj spisak igrača iz premier lige kojeg bi pozdravio u slučaju da nekog od njih dovedu, igrači kojima ističu ugovori i slično...
Iz Širokog - Božo Vukoja, Moris Valinčić ( desni bek) i Mihael Kuprešak (lijevi bek)
Igman Konjic - Azur Mahmić stoper i Stefan Denković krilo i možda Damir Hrelja
Posušje - Vinko Rozić lijevo krilo i Gabeijel Boban ( iskusan dobro ga je imati za rotacije)
Sloga Doboj - Luka Kulenović
Tuzla city - Petar Mišić, Igor Nktin, Mićo Kuzmanović i Harun Karić (zbog potencijala)
Sloboda Tuzla - Eldar Mehmedović
Borac BL - Enver Kulašin i Benjamin Tatar
Leotar - Stojković ( ali kao potencijal ne kao pojačanje)
Željezničar - Gasal (ali kao potencijal)
Sarajevo - Musa ako ne traži puno i onaj Guliašvili ako raskinu sa njim i ako lik bude spreman da ostane u ovoj pripizdini od lige. Po meni ovo su igrači koji vrijede u ovoj ligi a koji su realni za naše mogućnosti, sve mimo ovog iz premier lige nijednog drugog igrača ne bi smatrao pojačanjem niti potencijalom da možemo od njega igrača napraviti.
Iz Širokog - Božo Vukoja, Moris Valinčić ( desni bek) i Mihael Kuprešak (lijevi bek)
Igman Konjic - Azur Mahmić stoper i Stefan Denković krilo i možda Damir Hrelja
Posušje - Vinko Rozić lijevo krilo i Gabeijel Boban ( iskusan dobro ga je imati za rotacije)
Sloga Doboj - Luka Kulenović
Tuzla city - Petar Mišić, Igor Nktin, Mićo Kuzmanović i Harun Karić (zbog potencijala)
Sloboda Tuzla - Eldar Mehmedović
Borac BL - Enver Kulašin i Benjamin Tatar
Leotar - Stojković ( ali kao potencijal ne kao pojačanje)
Željezničar - Gasal (ali kao potencijal)
Sarajevo - Musa ako ne traži puno i onaj Guliašvili ako raskinu sa njim i ako lik bude spreman da ostane u ovoj pripizdini od lige. Po meni ovo su igrači koji vrijede u ovoj ligi a koji su realni za naše mogućnosti, sve mimo ovog iz premier lige nijednog drugog igrača ne bi smatrao pojačanjem niti potencijalom da možemo od njega igrača napraviti.
-
- Kontakt:
Tek sam uspio pogledati intervju s Ovcinom.
Nije ni on bio fer,ali igrom slucaja sam upoznao tog momka. Zlatno i preodgojeno dijete. Da sam navijac nekog drugog kluba rekao bi da je on upravu s ovim potezom koji je uradio.
Kako god,kao i Slavisa dio historijskog uspjeha kluba,imao je i Slavisa ispade kad je Bobic bio prvi golman, tako da cu ja licno njih dvojicu izjednaciti i pozeliti sve najbolje u karijeri. Kako god, davanje intervjua kroz nos i preko suza ne moze bit lazno nikako.Da nam ne zeli dve ono sto je rekao,ne bi ni davao intervju na kraju krajeva
A i dao nam je dobru lekciju svima sa recenicom "cuvajte ovaj klub jer je propatio sve i svasta".
Cini mi se da smo u roku jedne sezone promjenili sve Fedjine, Hasiceve i Sosine igrace. Iz nekih razloga ili je doslo do kolektivnog zasicenja, ne znam, nije ni bitno ali je cinjenica samo to. Ostadose Denis i Omar samo. Denis kao neko kojem su Vežez i Mostar definitivno i da hoce da ide, nema gdje i kad. Omar je totalno indisponiran za igru i nije na nekom zavidnom nivou, tako da i ako ode, ne bi se zacudio
Nije ni on bio fer,ali igrom slucaja sam upoznao tog momka. Zlatno i preodgojeno dijete. Da sam navijac nekog drugog kluba rekao bi da je on upravu s ovim potezom koji je uradio.
Kako god,kao i Slavisa dio historijskog uspjeha kluba,imao je i Slavisa ispade kad je Bobic bio prvi golman, tako da cu ja licno njih dvojicu izjednaciti i pozeliti sve najbolje u karijeri. Kako god, davanje intervjua kroz nos i preko suza ne moze bit lazno nikako.Da nam ne zeli dve ono sto je rekao,ne bi ni davao intervju na kraju krajeva
A i dao nam je dobru lekciju svima sa recenicom "cuvajte ovaj klub jer je propatio sve i svasta".
Cini mi se da smo u roku jedne sezone promjenili sve Fedjine, Hasiceve i Sosine igrace. Iz nekih razloga ili je doslo do kolektivnog zasicenja, ne znam, nije ni bitno ali je cinjenica samo to. Ostadose Denis i Omar samo. Denis kao neko kojem su Vežez i Mostar definitivno i da hoce da ide, nema gdje i kad. Omar je totalno indisponiran za igru i nije na nekom zavidnom nivou, tako da i ako ode, ne bi se zacudio
Nakon ovog intervjua mi nije nikako jasno zašto nije htio popustiti i solidarisati se sa kolegama iz ekipe.
Hare i uprava su previše zategli odnose, nedostajalo je fleksibilnosti u pregovorima.
Ovako smo svi izgubili. Možda bi i Evropa bila osigurana da je bilo više pameti.
Hare i uprava su previše zategli odnose, nedostajalo je fleksibilnosti u pregovorima.
Ovako smo svi izgubili. Možda bi i Evropa bila osigurana da je bilo više pameti.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Brate nisu to Feđini igrači realno, Ibro ih je većinu doveo i došlo je do zasićenja sigurno poslije toliko vremenaDirektorcic je napisao/la: ↑02 jun 2023, 20:56Tek sam uspio pogledati intervju s Ovcinom.
-
- Kontakt:
Nadam se da ga neće ni razmatrati.
Prvo star igrač a drugo zbog onog prošlog ljeta.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Evo i ja pregledah intervju, veće patetike odavno ne vidjeh.Ado1922 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 21:40Nakon ovog intervjua mi nije nikako jasno zašto nije htio popustiti i solidarisati se sa kolegama iz ekipe.
Rastanak haman Messi style.
Haj ono ti sad ko dolaziš tužan na stadion, a mi ćemo naviti neku tužnjikavu muziku ko da je neka sadaka emisija.
Na kraju ti kao odlaziš sav uplakan sa stadiona raja voli tako te sapunice. A raja se na socijalnim mrežama naložila, vidim mnogi su plakali mlado, staro, muško, žensko.. do mene je vjerovatno.
Hara hvala na svemu, tvoja ljubav nije upitna, a siguran sam da je moglo i drugačije. Sretno dalje i daBogda dogurao do reprezentacije
Hoće li Hare u Želju ili GOŠK? 

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Evo radovac trenira u velezovoj opremi : 

Kako bi nam on dobro legao, nadam se da postoji bar 1posto sanse da dodje kod nas. Koliko vidim nije se nametnuo u Novom Pazaru.
- crveniratnik
- Kontakt:
Zovite momka nazad...dosta nam je Halilovica,Prsesa, Mucaja, Blagojevica
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Za Radovca sam 

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Radovac ne bi nikad otišao da nije Osim došao. Tu je sve počelo pucati na svim relacijama. Obavezno vratiti Radovca ukoliko postoji mogućnost za to. Pravi momak.
A što se tiče kapitena i suza, zamisli kapitenu da si pristao igrati za 8k, i odveo Velež u Evropu i otišao kao gospodin. Znaš kako to kapiteni širom svijeta rade, preuzmu odgovornost. Ili je ljepše bilo gledati kako se tim pati cijelu sezonu, a ti kafice ispijaš? I sad mi još plače kao za trenucima nekim. Da su ti bitni ti trenuci, da ti je bitno išta osim para, stisnuo bi zube za neki ideal. A realno, 8k u našoj ligi baš i nije mala plata. Opet bi bila među najvećim, ako ne i najveća.
Ovako, hajd u Željezničar na amaterski ugovor i neredovnih 18 stoja. Plus se moraš opet dokazivat, a voljni momenat mu je uvijek upitan bio.
A što se tiče kapitena i suza, zamisli kapitenu da si pristao igrati za 8k, i odveo Velež u Evropu i otišao kao gospodin. Znaš kako to kapiteni širom svijeta rade, preuzmu odgovornost. Ili je ljepše bilo gledati kako se tim pati cijelu sezonu, a ti kafice ispijaš? I sad mi još plače kao za trenucima nekim. Da su ti bitni ti trenuci, da ti je bitno išta osim para, stisnuo bi zube za neki ideal. A realno, 8k u našoj ligi baš i nije mala plata. Opet bi bila među najvećim, ako ne i najveća.
Ovako, hajd u Željezničar na amaterski ugovor i neredovnih 18 stoja. Plus se moraš opet dokazivat, a voljni momenat mu je uvijek upitan bio.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
1.Pavić
2.Bogdanović
3.Zeljković
4.Ovčina
5.Wallace
Sad će podne a još treba 7 ispratit,slabo Fazlija od jutros išta radi
2.Bogdanović
3.Zeljković
4.Ovčina
5.Wallace
Sad će podne a još treba 7 ispratit,slabo Fazlija od jutros išta radi
I Mostarske kiše kao da su stale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.