RSD Velež - Igrački kadar i transferi

THOMASSHELBY
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la THOMASSHELBY » 02 jun 2023, 18:23

Sad bih ja zaplak'o za njim

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 02 jun 2023, 19:40

Ne moras biti rodjen u Mostaru udje Velez pod kozu kao ebola zaraza je to :tokralju:

Sretno Hare i pamet u glavu dobar si ti momak samo okruzen losim

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 02 jun 2023, 19:57

Adnan Dzafic da, ne ?
19V22

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 02 jun 2023, 20:01

Cernica22 je napisao/la:
02 jun 2023, 19:57
Adnan Dzafic da, ne ?
Koliko se sjećam bio je dogovorio sa nama pa nas naguzio i otišao u Sarajevo. Sad kad ne valja Sarajevu ne bih ga ja dovodio kod nas

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 jun 2023, 20:23

Cernica22 je napisao/la:
Adnan Dzafic da, ne ?
U Tz je bio ok, izgledao onu jednu polusezonu super, a iskreno u Sarajevu taraba teška.
Doduše u Sarajevu su mnogi izgledali ko amateri a negdje drugo bljesnu, ne znam kakvi su mu apetiti poslije Sarajeva, ako nisu visoki ja bih ga uzeo u razmatranje. Jeste u ozbiljnim godinama 33 kuke al zdravlje ga dobro služilo koliko se sjećam

JuzniBosanac
Kontakt:

Post Postao/la JuzniBosanac » 02 jun 2023, 20:27

Neki opet prizivaju penzionere.."dobra pojacanja" od 35.....
Ja koliko vidim ostade zasada na ovoj trojici sa kojima"postoji dogovor",ali jos nema potpisa.Gledaju da li je jos neko zainteresiran,koliko daju..valjda...

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 02 jun 2023, 20:49

Moj spisak igrača iz premier lige kojeg bi pozdravio u slučaju da nekog od njih dovedu, igrači kojima ističu ugovori i slično...

Iz Širokog - Božo Vukoja, Moris Valinčić ( desni bek) i Mihael Kuprešak (lijevi bek)
Igman Konjic - Azur Mahmić stoper i Stefan Denković krilo i možda Damir Hrelja
Posušje - Vinko Rozić lijevo krilo i Gabeijel Boban ( iskusan dobro ga je imati za rotacije)
Sloga Doboj - Luka Kulenović
Tuzla city - Petar Mišić, Igor Nktin, Mićo Kuzmanović i Harun Karić (zbog potencijala)
Sloboda Tuzla - Eldar Mehmedović
Borac BL - Enver Kulašin i Benjamin Tatar
Leotar - Stojković ( ali kao potencijal ne kao pojačanje)
Željezničar - Gasal (ali kao potencijal)
Sarajevo - Musa ako ne traži puno i onaj Guliašvili ako raskinu sa njim i ako lik bude spreman da ostane u ovoj pripizdini od lige. Po meni ovo su igrači koji vrijede u ovoj ligi a koji su realni za naše mogućnosti, sve mimo ovog iz premier lige nijednog drugog igrača ne bi smatrao pojačanjem niti potencijalom da možemo od njega igrača napraviti.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 02 jun 2023, 20:56

Tek sam uspio pogledati intervju s Ovcinom.

Nije ni on bio fer,ali igrom slucaja sam upoznao tog momka. Zlatno i preodgojeno dijete. Da sam navijac nekog drugog kluba rekao bi da je on upravu s ovim potezom koji je uradio.

Kako god,kao i Slavisa dio historijskog uspjeha kluba,imao je i Slavisa ispade kad je Bobic bio prvi golman, tako da cu ja licno njih dvojicu izjednaciti i pozeliti sve najbolje u karijeri. Kako god, davanje intervjua kroz nos i preko suza ne moze bit lazno nikako.Da nam ne zeli dve ono sto je rekao,ne bi ni davao intervju na kraju krajeva

A i dao nam je dobru lekciju svima sa recenicom "cuvajte ovaj klub jer je propatio sve i svasta".

Cini mi se da smo u roku jedne sezone promjenili sve Fedjine, Hasiceve i Sosine igrace. Iz nekih razloga ili je doslo do kolektivnog zasicenja, ne znam, nije ni bitno ali je cinjenica samo to. Ostadose Denis i Omar samo. Denis kao neko kojem su Vežez i Mostar definitivno i da hoce da ide, nema gdje i kad. Omar je totalno indisponiran za igru i nije na nekom zavidnom nivou, tako da i ako ode, ne bi se zacudio

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 02 jun 2023, 21:40

Nakon ovog intervjua mi nije nikako jasno zašto nije htio popustiti i solidarisati se sa kolegama iz ekipe.

Hare i uprava su previše zategli odnose, nedostajalo je fleksibilnosti u pregovorima.

Ovako smo svi izgubili. Možda bi i Evropa bila osigurana da je bilo više pameti.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 jun 2023, 22:02

Direktorcic je napisao/la:
02 jun 2023, 20:56
Tek sam uspio pogledati intervju s Ovcinom.

Nije ni on bio fer,ali igrom slucaja sam upoznao tog momka. Zlatno i preodgojeno dijete. Da sam navijac nekog drugog kluba rekao bi da je on upravu s ovim potezom koji je uradio.

Kako god,kao i Slavisa dio historijskog uspjeha kluba,imao je i Slavisa ispade kad je Bobic bio prvi golman, tako da cu ja licno njih dvojicu izjednaciti i pozeliti sve najbolje u karijeri. Kako god, davanje intervjua kroz nos i preko suza ne moze bit lazno nikako.Da nam ne zeli dve ono sto je rekao,ne bi ni davao intervju na kraju krajeva

A i dao nam je dobru lekciju svima sa recenicom "cuvajte ovaj klub jer je propatio sve i svasta".

Cini mi se da smo u roku jedne sezone promjenili sve Fedjine, Hasiceve i Sosine igrace. Iz nekih razloga ili je doslo do kolektivnog zasicenja, ne znam, nije ni bitno ali je cinjenica samo to. Ostadose Denis i Omar samo. Denis kao neko kojem su Vežez i Mostar definitivno i da hoce da ide, nema gdje i kad. Omar je totalno indisponiran za igru i nije na nekom zavidnom nivou, tako da i ako ode, ne bi se zacudio
Brate nisu to Feđini igrači realno, Ibro ih je većinu doveo i došlo je do zasićenja sigurno poslije toliko vremena

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 02 jun 2023, 22:08

Cernica22 je napisao/la:
Adnan Dzafic da, ne ?
Nadam se da ga neće ni razmatrati.
Prvo star igrač a drugo zbog onog prošlog ljeta.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 jun 2023, 22:46

Ado1922 je napisao/la:
02 jun 2023, 21:40
Nakon ovog intervjua mi nije nikako jasno zašto nije htio popustiti i solidarisati se sa kolegama iz ekipe.

Hare i uprava su previše zategli odnose, nedostajalo je fleksibilnosti u pregovorima.

Ovako smo svi izgubili. Možda bi i Evropa bila osigurana da je bilo više pameti.
Evo i ja pregledah intervju, veće patetike odavno ne vidjeh.
Rastanak haman Messi style.
Haj ono ti sad ko dolaziš tužan na stadion, a mi ćemo naviti neku tužnjikavu muziku ko da je neka sadaka emisija.
Na kraju ti kao odlaziš sav uplakan sa stadiona raja voli tako te sapunice. A raja se na socijalnim mrežama naložila, vidim mnogi su plakali mlado, staro, muško, žensko.. do mene je vjerovatno.
Hara hvala na svemu, tvoja ljubav nije upitna, a siguran sam da je moglo i drugačije. Sretno dalje i daBogda dogurao do reprezentacije

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 02 jun 2023, 23:15

Hoće li Hare u Želju ili GOŠK? :hmmmmm:
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 03 jun 2023, 09:54

Evo radovac trenira u velezovoj opremi : :?:

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 03 jun 2023, 10:22

Trenira on često u opremi Veleža, još od prvog dana nakon odlaska iz kluba.

slika

Deco
Kontakt:

Post Postao/la Deco » 03 jun 2023, 10:45

Kako bi nam on dobro legao, nadam se da postoji bar 1posto sanse da dodje kod nas. Koliko vidim nije se nametnuo u Novom Pazaru.

crveniratnik
Kontakt:

Post Postao/la crveniratnik » 03 jun 2023, 10:53

Zovite momka nazad...dosta nam je Halilovica,Prsesa, Mucaja, Blagojevica
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 03 jun 2023, 10:58

Za Radovca sam :thumbup:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 jun 2023, 11:01

Radovac ne bi nikad otišao da nije Osim došao. Tu je sve počelo pucati na svim relacijama. Obavezno vratiti Radovca ukoliko postoji mogućnost za to. Pravi momak.

A što se tiče kapitena i suza, zamisli kapitenu da si pristao igrati za 8k, i odveo Velež u Evropu i otišao kao gospodin. Znaš kako to kapiteni širom svijeta rade, preuzmu odgovornost. Ili je ljepše bilo gledati kako se tim pati cijelu sezonu, a ti kafice ispijaš? I sad mi još plače kao za trenucima nekim. Da su ti bitni ti trenuci, da ti je bitno išta osim para, stisnuo bi zube za neki ideal. A realno, 8k u našoj ligi baš i nije mala plata. Opet bi bila među najvećim, ako ne i najveća.

Ovako, hajd u Željezničar na amaterski ugovor i neredovnih 18 stoja. Plus se moraš opet dokazivat, a voljni momenat mu je uvijek upitan bio.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 03 jun 2023, 11:24

1.Pavić
2.Bogdanović
3.Zeljković
4.Ovčina
5.Wallace
Sad će podne a još treba 7 ispratit,slabo Fazlija od jutros išta radi
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.