To ti ne bih znao reći, jer ne pratim politiku i vjeruj da ne znam ni ko su uticajni članovi SDPa, ni SDA, ni bilo koje druge stranke, pojma nemam o tome, niti me zanima. Ali ono što znam o politici i političarima, sigurno je da će izabrati najpodobnijeg, a ne najsposobnijeg, a opet vjerujem da im i Azmir ima šta ponuditi za dogovor da ga puste da radi, samo ako želi, a želi. Samo Azmir Husić.montolivo18 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:22Iskreno, toga se i bojim. Kakvo je stanje u tom vrhu? Znaš li ti šta?simonknows je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:10Oni rade po nalogu sa vrha. Oni će glasati kako im se kaže, pa makar im Azmir bio brat rođeni.montolivo18 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:00Ako "biraju" novog predsjednika ovi koji su nas izbacili iz lige (Šećer, Nino i ostala kompanija) ne bi trebalo biti problema. Prije dvije ili tri godine, Šećer je rekao da su u dobrim odnosima sa Azmirom, a Azmir je također rekao u podcastu "Garaža" da ima korektan odnos s novom upravom na čelu sa Šećerbegovićem.
Nino Džambić je predsjednik skupštine, i kao takav nadam se da ima bilo kakav uticaj na članove da i on to pogura, a vjerujem da hoće, jer kao što Ramiz reče on je jedini pozitivan u ovoj upravi/skupštini. Veliki Slobodaš od kojeg jedinog očekujem da digne ruku po razumu i obrazu a ne naređenju.