Rodjak, kakvih 26 utakmica?Los_Blanos2 je napisao/la:26 tekmi, 26 pobijeda na Santiagu Bernabeu ove sezone, pravi smo domacini
13 prvenstvo, 4 kup i 3 LP
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Rodjak, kakvih 26 utakmica?Los_Blanos2 je napisao/la:26 tekmi, 26 pobijeda na Santiagu Bernabeu ove sezone, pravi smo domacini
Komenator me ovaj prevario stoje radio tekmu govr RMCF 26 tek kod kuce 26 pob ove sezone, a ija poletioBrnjoo je napisao/la:Rodjak, kakvih 26 utakmica?Los_Blanos2 je napisao/la:26 tekmi, 26 pobijeda na Santiagu Bernabeu ove sezone, pravi smo domacini![]()
Los_Blanos2 je napisao/la:Cudo nesto utisali ovi navijaci Barce, nema ih da spamajuhvala bogu.
Skola sutra 1.smj..pa pajki nasa mala rajanadam se dasu oprali zube prije pajanja.
Ocekivao sam posle tekme bar onog sto stalno pise rukavice, kapice, salovi , nije smislio nesto novo pa i njemu dosadilo da melje isto
a ukljucujuci i proslu sezonu?Brnjoo je napisao/la:Rodjak, kakvih 26 utakmica?Los_Blanos2 je napisao/la:26 tekmi, 26 pobijeda na Santiagu Bernabeu ove sezone, pravi smo domacini![]()
odkud ti izadje sada pravac tema RMCFarmanix je napisao/la:Los_blanos2 26 utakmica HAHAHAHAHAHAHAVasa ekipa nije ni za qrac blanos sjeti se Nou Campa 5:0 HAHAHA i tu nesto imas pricat Barcelona je svjetlosnu godinu ispred Reala koji je u rangu Lyona,Shaktara,Schalkea,Athl.Bilbaa,Liv'poola i zato dosta !
Malo zadace pogledajte tabelu i zadnjih 5 El-Clasica
Aha 5,6 godina je stoljeceLeader je napisao/la:Barcelona je najbolji klub 21. stoljeća
aj samo mi odgovori : Sta ti imas od toga sto ej Real nauspjesniji klub stoljeca ??? To ti citavo stoljece pratis Real ??? Evo recimo da imas 15 godina i da ga pratis jedno 7 godina... Koliko si progooglao da bi vidio te trfofeje iz vremena prije Krista ???Los_Blanos2 je napisao/la:Jos si zelen na forum i odma na temu RMCF / mozda si banovan.armanix je napisao/la:Los_blanos2 26 utakmica HAHAHAHAHAHAHAVasa ekipa nije ni za qrac blanos sjeti se Nou Campa 5:0 HAHAHA i tu nesto imas pricat Barcelona je svjetlosnu godinu ispred Reala koji je u rangu Lyona,Shaktara,Schalkea,Athl.Bilbaa,Liv'poola i zato dosta !
Malo zadace pogledajte tabelu i zadnjih 5 El-Clasica
hahahaha kad budu najbolji klub stoljeca javi se.procitaj ovo u mom potpisu prvo, zdravo
Ukupno zadnjih 10 godina. FCB je najbolji klub zadnjih 20 godina. Imala je Barça krizu u ovom stoljeću, kao i svi ostali klubovi.Los_Blanos2 je napisao/la:Aha 5,6 godina je stoljeceLeader je napisao/la:Barcelona je najbolji klub 21. stoljećacccccccc
Samo jedan klubi ima tu titulu, javi kad Barca bude najbolji klub stoljeca 21

Ukupno 10 zadnjih godinaLeader je napisao/la:Ukupno zadnjih 10 godina. FCB je najbolji klub zadnjih 20 godina. Imala je Barça krizu u ovom stoljeću, kao i svi ostali klubovi.Los_Blanos2 je napisao/la:Aha 5,6 godina je stoljeceLeader je napisao/la:Barcelona je najbolji klub 21. stoljećacccccccc
Samo jedan klubi ima tu titulu, javi kad Barca bude najbolji klub stoljeca 21
RMCF je nagradu za najbolji klub prošlog st. osvojio zahvaljujući 50ima i 60ima, prije toga i poslije toga, ništa ekstra.
aj ti meni reci šta ti imaš od tog što je barsa najuspješniji klub posljednjeg desetljeća .To ti čitavo desetljeće pratiš Barsu ,Andres je napisao/la: aj samo mi odgovori : Sta ti imas od toga sto ej Real nauspjesniji klub stoljeca ??? To ti citavo stoljece pratis Real ??? Evo recimo da imas 15 godina i da ga pratis jedno 7 godina... Koliko si progooglao da bi vidio te trfofeje iz vremena prije Krista ???
Sta ti imas od njih, sta imas od svih trofeja ? Ja da sam fan Reala sakrio bi se u misiju rupa , kad te neko obruka i uz to te **** godinama , a uvali ti nekad 5 , nekad 6 , zavisno od raspolozenja napadaca, a uz to se Real pojaca sa 300 mil, pa sa 100 mil i opet dno dna...Suti bice ti lakse...
Nebparena je napisao/la:.bparena je napisao/la:Sad slijedi komedija u sljedecoj tekmi. Ono yebemo ti sve Benzema, Ronaldo konju i ostale vase ljubavne izreke
neki bar idu u skolu, ti ocito tamo u zivotu prismrdio nisi.Los_Blanos2 je napisao/la:Cudo nesto utisali ovi navijaci Barce, nema ih da spamajuhvala bogu.
Skola sutra 1.smj..pa pajki nasa mala rajanadam se dasu oprali zube prije pajanja.
Ocekivao sam posle tekme bar onog sto stalno pise rukavice, kapice, salovi , nije smislio nesto novo pa i njemu dosadilo da melje isto
I opet nemas 26 pobjeda kad bi racunao od Barcelone pa do danas, jer su poslije El Clasica odigrane jos tri utakmice na Bernabeu, sto je 23 pobjede, pa i kad dodas predsezonu nema 26boom.dll je napisao/la:a ukljucujuci i proslu sezonu?Brnjoo je napisao/la:Rodjak, kakvih 26 utakmica?Los_Blanos2 je napisao/la:26 tekmi, 26 pobijeda na Santiagu Bernabeu ove sezone, pravi smo domacini![]()
koliko se sjecam od poraza protiv barcelone sve su pobjede ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.