Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 04 mar 2011, 02:45

Los_Blanos2 je napisao/la:26 tekmi, 26 pobijeda na Santiagu Bernabeu ove sezone, pravi smo domacini :mrgreen:
Rodjak, kakvih 26 utakmica? :roll:

13 prvenstvo, 4 kup i 3 LP

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 mar 2011, 03:19

Brnjoo je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:26 tekmi, 26 pobijeda na Santiagu Bernabeu ove sezone, pravi smo domacini :mrgreen:

Komenator me ovaj prevario stoje radio tekmu govr RMCF 26 tek kod kuce 26 pob ove sezone, a ija poletio :mrgreen: posle sam skonto da nije bilo toliko tekmi do sada kod kuce ccccc ali nisam obrisao post.. ali vidis kako su neki pojeli ovo :D
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 mar 2011, 06:40

Los_Blanos2 je napisao/la:Cudo nesto utisali ovi navijaci Barce, nema ih da spamaju :D hvala bogu.
Skola sutra 1.smj..pa pajki nasa mala raja slika nadam se dasu oprali zube prije pajanja.

Ocekivao sam posle tekme bar onog sto stalno pise rukavice, kapice, salovi , nije smislio nesto novo pa i njemu dosadilo da melje isto slika

Evo 6:34 ujutro i tek sad vidim rezultat. Ma eto mi zavidni hehehhehe pa se ne javljamo. Toliko ste interesantni da do sad nisam vidio rezultat. Hajd nek i corava koka jednom nadze zrno i vidim odmah ste se raspisali. Ponavljam eto toliko nam je muka da nemosss mislit. Heheheheh. Totalno neinteresantna utakmica i vase moranje da nisam ni gledao sta radite. Inace cestitke na pobjedi.

p.s. usput mozda vam je bilo bolje samo jedan da ste dali Almeriji. Ovako i dalje uz caj i vunene rukavice. Jos uvjek je steglo -7. I poklopite se kakvim jorganom da se ne prehladite. Yeben je minus :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 mar 2011, 06:44

Sad slijedi komedija u sljedecoj tekmi. Ono yebemo ti sve Benzema, Ronaldo konju i ostale vase ljubavne izreke :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 04 mar 2011, 09:21

Los_blanos2 26 utakmica HAHAHAHAHAHAHA :lol: Vasa ekipa nije ni za qrac blanos sjeti se Nou Campa 5:0 HAHAHA i tu nesto imas pricat Barcelona je svjetlosnu godinu ispred Reala koji je u rangu Lyona,Shaktara,Schalkea,Athl.Bilbaa,Liv'poola i zato dosta !
Malo zadace pogledajte tabelu i zadnjih 5 El-Clasica :D
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 04 mar 2011, 09:57

Brnjoo je napisao/la:

a ukljucujuci i proslu sezonu?

koliko se sjecam od poraza protiv barcelone sve su pobjede ??

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 mar 2011, 10:59

armanix je napisao/la:Los_blanos2 26 utakmica HAHAHAHAHAHAHA :lol: Vasa ekipa nije ni za qrac blanos sjeti se Nou Campa 5:0 HAHAHA i tu nesto imas pricat Barcelona je svjetlosnu godinu ispred Reala koji je u rangu Lyona,Shaktara,Schalkea,Athl.Bilbaa,Liv'poola i zato dosta !
odkud ti izadje sada pravac tema RMCF :mrgreen: hahahaha kad budu najbolji klub stoljeca javi se.procitaj ovo u mom potpisu prvo, zdravo :D
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 mar 2011, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 04 mar 2011, 11:02

Barcelona je najbolji klub 21. stoljeća ;)
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 mar 2011, 11:04

Leader je napisao/la:Barcelona je najbolji klub 21. stoljeća ;)
Aha 5,6 godina je stoljece :lol: cccccccc
Samo jedan klubi ima tu titulu.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 mar 2011, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 mar 2011, 11:05

Los_Blanos2 je napisao/la:
armanix je napisao/la:Los_blanos2 26 utakmica HAHAHAHAHAHAHA :lol: Vasa ekipa nije ni za qrac blanos sjeti se Nou Campa 5:0 HAHAHA i tu nesto imas pricat Barcelona je svjetlosnu godinu ispred Reala koji je u rangu Lyona,Shaktara,Schalkea,Athl.Bilbaa,Liv'poola i zato dosta !
Jos si zelen na forum i odma na temu RMCF / mozda si banovan.
hahahaha kad budu najbolji klub stoljeca javi se.procitaj ovo u mom potpisu prvo, zdravo :D
aj samo mi odgovori : Sta ti imas od toga sto ej Real nauspjesniji klub stoljeca ??? To ti citavo stoljece pratis Real ??? Evo recimo da imas 15 godina i da ga pratis jedno 7 godina... Koliko si progooglao da bi vidio te trfofeje iz vremena prije Krista ???
Sta ti imas od njih, sta imas od svih trofeja ? Ja da sam fan Reala sakrio bi se u misiju rupa , kad te neko obruka i uz to te **** godinama , a uvali ti nekad 5 , nekad 6 , zavisno od raspolozenja napadaca, a uz to se Real pojaca sa 300 mil, pa sa 100 mil i opet dno dna...Suti bice ti lakse...

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 04 mar 2011, 11:07

Samo jedan klubi ima tu titulu, javi kad Barca bude najbolji klub stoljeca 21 :mrgreen:
Ukupno zadnjih 10 godina. FCB je najbolji klub zadnjih 20 godina. Imala je Barça krizu u ovom stoljeću, kao i svi ostali klubovi.

RMCF je nagradu za najbolji klub prošlog st. osvojio zahvaljujući 50ima i 60ima, prije toga i poslije toga, ništa ekstra.

HISTORIA CONTINUA...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 mar 2011, 11:08

Evo i @Andresa sigurno nesto spama :lol: u knjizici mije zato zzzzzzzzzzzzzz
Da se vratimo temi Real Madrid C.F.

slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 mar 2011, 11:19

Leader je napisao/la:
Samo jedan klubi ima tu titulu, javi kad Barca bude najbolji klub stoljeca 21 :mrgreen:
Ukupno zadnjih 10 godina. FCB je najbolji klub zadnjih 20 godina. Imala je Barça krizu u ovom stoljeću, kao i svi ostali klubovi.

RMCF je nagradu za najbolji klub prošlog st. osvojio zahvaljujući 50ima i 60ima, prije toga i poslije toga, ništa ekstra.
Ukupno 10 zadnjih godina :o

Zna se koje dobio titulu, a ja nisam kompatentan da o tome razg..kao ni ti, tj. kao niti za buducnost a nija.
Samo uzivaj, Barca je u modi :mrgreen:
Ukratko, ja sam zavolio klub 1998 kao sto stoji u mom potpisu, ne ne nisam se zaljepio za klub zbog igraca RMCF nego nesto sto nemogu nija opisati..nisu bili neka magicna grupa igraca, ali su bili veliki borci, puno su se patili 2000 a bili prvaci Europe, nekako sam tad bio ija mnogo veci fan RMCF mozda zbog godina, 2001 kad su igrali najljepsi nogomet ispali od Bayern.M 1/2 takav je nogomet, a isto tako 2003 protiv Juventusa 1/2..
Na muci se poznaju junaci :mrgreen: fakat imam kolegu koji je bio uz Barcu (era Rivaldo) posle se utisao neintresuje ga bez Rivalda itd, pa se opet probudio era Dinho kofol opet navijac Barce, ma ja on uvijek bio uz Barcu.
Real Madrid C.F. moze da bude dno dno, boli me qurac.. ima nesto vise, volim klub a ebe mise za C.Ronalde, Messije..8-)
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 mar 2011, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 04 mar 2011, 11:29

Evo ti:
http://metro-portal.hr/najbolji-klub-pr ... k-82/52050

Velim, imala je Barcelona svoju krizu na početku stoljeća, ali kada se sve zbroji i oduzme, Barcelona je najbolji klub prvih 10 godina 21. st. Barcelona je i najbolji klub 90ih ;) Svi znaju za krizu Barcelone početkom stoljeća pod Gaspartom, jer se dogodila u jednom komadu (5 sezona bez trofeja), ali nije RMCF ništa bolji, od 2003. do 2006. bez trofeja, te ove zadnje 2 sezone bez trofeja, s mogućnost produljenja :mrgreen:

Bitno da ti se kolega vratio na pravi put :mrgreen: tako i ja volim Barcelonu i Kataloniju, boli me ona stvar za igrače, oni su prolazni, ostaje klub ;)

HISTORIA CONTINUA...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2011, 11:35

Andres je napisao/la: aj samo mi odgovori : Sta ti imas od toga sto ej Real nauspjesniji klub stoljeca ??? To ti citavo stoljece pratis Real ??? Evo recimo da imas 15 godina i da ga pratis jedno 7 godina... Koliko si progooglao da bi vidio te trfofeje iz vremena prije Krista ???
Sta ti imas od njih, sta imas od svih trofeja ? Ja da sam fan Reala sakrio bi se u misiju rupa , kad te neko obruka i uz to te **** godinama , a uvali ti nekad 5 , nekad 6 , zavisno od raspolozenja napadaca, a uz to se Real pojaca sa 300 mil, pa sa 100 mil i opet dno dna...Suti bice ti lakse...
aj ti meni reci šta ti imaš od tog što je barsa najuspješniji klub posljednjeg desetljeća .To ti čitavo desetljeće pratiš Barsu ,
I ti šta imaš od tih trofeja

e moja djeco shavtićete kad malo porastete da ima i bitniji stvari u životu od Barselone i Reala ;)

Los Blancos jel to kad su go preturili pa kasnila utakmica
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 mar 2011, 11:45

@Legenda
Ma tog @andresa imam u knjizici tako da...
Jeste ali sam se nacekao, tako sam upoznao klub, zanimalo me sve vise i vise..
Ima puno toga vezano u tome periodu za RMCF, imao sam priliku i bio u muzeju = stadion SB, tj. tekmi RMCF, ali nebi da spamam dalje :mrgreen: pozzzzzzzzzzzz

FK Željezničar

Podrška Papetu

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 mar 2011, 15:22

bparena je napisao/la:
bparena je napisao/la:Sad slijedi komedija u sljedecoj tekmi. Ono yebemo ti sve Benzema, Ronaldo konju i ostale vase ljubavne izreke :D
.
Ne :!: :!:

Ronaldo propušta Santander :D i Hercules trebao bi biti spreman za Lion,prije ce igrati nego što nece...
Prvi put ove sezone bez Rona da vidimo kako ce to izgledati,prošle i nije bilo previše dobro...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 mar 2011, 16:25

Ma bitno je da ne propusta Lyon. Lako cemo mi sa ovim levatima.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 mar 2011, 16:39

Los_Blanos2 je napisao/la:Cudo nesto utisali ovi navijaci Barce, nema ih da spamaju :D hvala bogu.
Skola sutra 1.smj..pa pajki nasa mala raja slika nadam se dasu oprali zube prije pajanja.

Ocekivao sam posle tekme bar onog sto stalno pise rukavice, kapice, salovi , nije smislio nesto novo pa i njemu dosadilo da melje isto slika
neki bar idu u skolu, ti ocito tamo u zivotu prismrdio nisi.

btw cestitke na pobijedi, a ovu dijecu sto provociraju ignorisite ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 04 mar 2011, 18:03

boom.dll je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:

a ukljucujuci i proslu sezonu?

koliko se sjecam od poraza protiv barcelone sve su pobjede ??
I opet nemas 26 pobjeda kad bi racunao od Barcelone pa do danas, jer su poslije El Clasica odigrane jos tri utakmice na Bernabeu, sto je 23 pobjede, pa i kad dodas predsezonu nema 26 :lol: , i kako god okrenes, odgovorio sam na njegov post u kojem stoji "ove sezone" 8-)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.