Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Marsal » 11 jun 2023, 23:14

StevieG8 je napisao/la:
11 jun 2023, 16:31
Izgleda da sam ovdje totalni izrod i manjina, meni ovakvo kisovito i tmurno vrijeme uopste ne utice na raspolozenje, cak se i nekako bolje osjecam nego kad su vreline :crazy:
I meni isto. Mogao bih zauvijek ovako. Jedino mi je posao dosta opasniji po kiši, mimo toga obožavam je. Pogotovo onu sitnu hladnu vazdanušu, takoreći jesensku.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jun 2023, 23:43

Ma ova kada je sunce-kisa-sparina-sunce-kisa-sparina-sunce-kisa, nije nikad valjala.

Kao sto je i los onaj snijeg kada nakon njega izadje sunce, sto pretvori snijeg u bljuzgavicu.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 jun 2023, 02:57

StevieG8 je napisao/la:
11 jun 2023, 16:31
Izgleda da sam ovdje totalni izrod i manjina, meni ovakvo kisovito i tmurno vrijeme uopste ne utice na raspolozenje, cak se i nekako bolje osjecam nego kad su vreline :crazy:
Meni je vrijeme ok.

Padne kiša, ali čim prestane, opet toplo.

Tamam fino ovako, ni prevruće ni hladno.

Rosicky je napisao/la:
11 jun 2023, 16:40
Svako jutro se budim nenaspavan u lokvama znoja i ne mogu se namjenjati posteljina i jastuka.
Meni baš ljepota, ujutro ustaneš, odmah pod tuš i rahat na posao.

Kad je hladno ne da mi se ni umiti kako treba, kamoli da se tuširam...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 jun 2023, 03:06

feniksptica je napisao/la:
11 jun 2023, 19:58
Nema neke posebne teme da napisem...

Laptop mi poceo sam od sebe gasit WiFi..pa moram ponovo paliti. On poslije 10 minuta isto. Nekad i nece uopste da nadje dostupne mreze. Sistem radio nije do njega. Zna li neko u cemu je problem ?
Meni i ženi je tako i na telefonu i na laptopu kod kuće na Telemahu. Isto kao da na jednoj liniji bude više korisnika, pa ne može da uhvati. Ko nekad dial-up.

Na poslu je Telekom, tamo mi je konstantno spojen telefon, ne znam da se ikad otkacio sa mreže.

Zvao sam Telemah, kažu oni ne vide nikakvu grešku i onda restartuju modem i opet isto...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 jun 2023, 03:11

Madal je napisao/la:
11 jun 2023, 21:42
Ovaj Sladic je najgori meterolog ikad. Umjesto da napise/kaze kad ce prestat kisa frajer romane o meterologiji pise. Druze vrlo jednostavno, kad ce pocet sunce, kad ce prestat kisa, to zanima obicnog covjeka a ne ove tvoje pizdarije.
Ne zna ni on kad će sunce, a kad kiša, zato se i zove prognoza, a ne tacno vrijeme.

Sladic pretpostavlja kuda i kakvi će oblaci naici i prema proračunima često i pogodi kakvo će biti vrijeme, to što nekad vjetar oblake otpuse na neku drugu stranu, nije on kriv.

Neki dan je neko ovdje napisao da je puno vlage u zemlji, koja isparava i ponovno se vraća na zemlju u obliku kiše.

Ovo ljeto će čini se biti kišno što nama možda ne paše, zato paše Elektroprivredi BiH, jer će biti veća proizvodnja struje u hidrocentralama :D

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 jun 2023, 08:25

kraljttbvb je napisao/la:
12 jun 2023, 03:06
feniksptica je napisao/la:
11 jun 2023, 19:58
Nema neke posebne teme da napisem...

Laptop mi poceo sam od sebe gasit WiFi..pa moram ponovo paliti. On poslije 10 minuta isto. Nekad i nece uopste da nadje dostupne mreze. Sistem radio nije do njega. Zna li neko u cemu je problem ?
Meni i ženi je tako i na telefonu i na laptopu kod kuće na Telemahu. Isto kao da na jednoj liniji bude više korisnika, pa ne može da uhvati. Ko nekad dial-up.

Na poslu je Telekom, tamo mi je konstantno spojen telefon, ne znam da se ikad otkacio sa mreže.

Zvao sam Telemah, kažu oni ne vide nikakvu grešku i onda restartuju modem i opet isto...
slicno se i meni ponasalo kroz update win pokupi i novije drivere za wifi adapter, vratim na fabr. driver stariji i ok bude …

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 12 jun 2023, 08:34

Jesen, oca mi.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 12 jun 2023, 10:14

Kad god pomislis da ove drustvene mreze ne mogu postati gluplje nego sto jesu, oni smisle novu glupost koja prekuca sve prethodne. Yebo li im Remix majku, pun mi explore nekvih retarda sto "reaguju" na vec postojece Reelove
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 jun 2023, 12:38

Raspao se Vucko skroz. "Napokon" se vraca na staro i ne mora vise glumiti nekog finog decka.
@igrajlopte 🐦

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 jun 2023, 13:07

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 jun 2023, 13:08

Nema se on šta "vraćat" nazad. Nije nikad ni sekunde odstupio od mišljenja svojih političkih očeva Šešelja, Ćosića i Ljotića.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jun 2023, 13:17

https://www.klix.ba/vijesti/danas-dzena ... /230612061

Yebo vam alkohol majku da vam yebo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jun 2023, 13:24

Pa nije alkohol tu bio jedini krivac. 0.9 promila bilo. Lik je vjerovatno bio poprilično svjestan šta radi.
Iako bi za tu količinu alkohola popušio pola plate u EU. Opet je morao napraviti više grešaka, a ne samo to da prouzrokuje nesreću.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 jun 2023, 13:24

koliko takvih "nesreca" u posljednje vrijeme, kod nas doktorica i taj sportista, u Hrvatskoj one dvije sestre a pijandure koje ih ubiju naravno prodju samo uz lakse ozljede
Don't believe the hype.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 12 jun 2023, 13:26

Evo on topic:

Šta se nalazi u ovim lobanjama?
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jun 2023, 13:27

Ne pamtim da sam vidio ovoliko nesreća u medijima kao zadnjih dana. Od ubistva one doktorice.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 jun 2023, 13:28

Nikad mi nece biti jasno sto se mladja raja stidi da nosi toalet papir kuci. Valjda se boje da ce ih neko vidjeti pa ih zezati zbog toga :roll:
Kao sramota je sto kakim, a ovi sto ce me zezati nikako ne kake :D

Ili zene kad traze fisek ili da im se umotaju higijenski ulosci.
Pa i mi muskarci znamo o njima koliko i one. Upalis TV i sta god da gledas pucaju reklame o uloscima. Ulosci sa krilcima, ulosci bez krilca. Nocni ulosci, dnevni ulosci. Upijajuci ulosci, slabije upijajuci ulosci.
I onda kaze de mi fisek da mi se ne vide ulosci, kao eto sad bi je neko jbo na ulici, ali kad vidi da je dobila, e odjednom je nece jbti :mrgreen:

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 12 jun 2023, 13:44

Arvid je napisao/la:
12 jun 2023, 13:26
Evo on topic:

Koliko su ljudi glupi, i ovaj video pokazuje, definitivno nismo spremni za aliene ili ista slicno.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 12 jun 2023, 13:48

kraljttbvb je napisao/la:
12 jun 2023, 13:28
Nikad mi nece biti jasno sto se mladja raja stidi da nosi toalet papir kuci. Valjda se boje da ce ih neko vidjeti pa ih zezati zbog toga :roll:
Kao sramota je sto kakim, a ovi sto ce me zezati nikako ne kake :D

Ili zene kad traze fisek ili da im se umotaju higijenski ulosci.
Pa i mi muskarci znamo o njima koliko i one. Upalis TV i sta god da gledas pucaju reklame o uloscima. Ulosci sa krilcima, ulosci bez krilca. Nocni ulosci, dnevni ulosci. Upijajuci ulosci, slabije upijajuci ulosci.
I onda kaze de mi fisek da mi se ne vide ulosci, kao eto sad bi je neko jbo na ulici, ali kad vidi da je dobila, e odjednom je nece jbti :mrgreen:
Jedina intima koja nam ostala u ovo vrijeme društvenih mreža ostala je u velikoj nuždi i menstruaciji.
Štite se ;D

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jun 2023, 13:49

Arvid je napisao/la:
12 jun 2023, 13:26
Evo on topic:

slika

Jel ima iko da je suzu pustio?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 11 gostiju.