Ne mislim na Krajnca
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
Direktorcic
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Ja mislim da dobijamo bolje krilo od Misica,tako da se nisam nesto vele nasekiro.
Ne mislim na Krajnca
Ne mislim na Krajnca
Ja mislim da više neću čitati nagađanja 
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Dolazi Kerim Tatar + Heineken (Boreas-Stanić) za zlatnog sponzora.Direktorcic je napisao/la: ↑12 jun 2023, 14:05Ja mislim da dobijamo bolje krilo od Misica,tako da se nisam nesto vele nasekiro.
Ne mislim na Krajnca![]()
Krilo na Heineken pogon
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Joj kad brata suspendovase poslije Karleuse u havani
19V22
Izvinjavam se na upadu, ako vam treba krilo zaganjaj te našeg Guliashvilia dobar igrač pravo a može vam pomoći, naši ga šalju na posudbu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Ivan Radošević, 21 godina vezni, igra za Vukovar obratiti pažnju. Lako bi se doveo, ako ga komšije ne potpišu jer su vidjele na forumu 
Kosta Manev završen
-
Direktorcic
- Kontakt:
Direktorcic je napisao/la: ↑12 jun 2023, 16:37Mućaj se vraca izgleda
(Samo da vidim hoce li ga susjedi uzeti)
Ne znam zašto ne iskoristiti Vahu, jer ako on lično ne zna, ima ljude koji sve znaju u 2 i 3 ligi francuske, gdje ima jako dobrih i jeftinih crnaca i Arapa iz sjeverne Afrike.... francuska 3 liga bi bila odlična za našu kao bazen za mlade i jeftine igrače koji bi došli ovde
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Sta ce ti Vaha pored Hurde i Kadre, imaju sve u malom prstu, skaut za pozelitidoox je napisao/la: ↑12 jun 2023, 17:59Ne znam zašto ne iskoristiti Vahu, jer ako on lično ne zna, ima ljude koji sve znaju u 2 i 3 ligi francuske, gdje ima jako dobrih i jeftinih crnaca i Arapa iz sjeverne Afrike.... francuska 3 liga bi bila odlična za našu kao bazen za mlade i jeftine igrače koji bi došli ovde
MostarskiSin je napisao/la: ↑12 jun 2023, 18:11Sta ce ti Vaha pored Hurde i Kadre, imaju sve u malom prstu, skaut za pozelitidoox je napisao/la: ↑12 jun 2023, 17:59Ne znam zašto ne iskoristiti Vahu, jer ako on lično ne zna, ima ljude koji sve znaju u 2 i 3 ligi francuske, gdje ima jako dobrih i jeftinih crnaca i Arapa iz sjeverne Afrike.... francuska 3 liga bi bila odlična za našu kao bazen za mlade i jeftine igrače koji bi došli ovde
Komsije ako citate, zavrsili smo Adnana Kadrica u skauting sluzbu. Ne zajebajem se.
19V22
MostarskiSin je napisao/la: ↑12 jun 2023, 18:11Sta ce ti Vaha pored Hurde i Kadre, imaju sve u malom prstu, skaut za pozelitidoox je napisao/la: ↑12 jun 2023, 17:59Ne znam zašto ne iskoristiti Vahu, jer ako on lično ne zna, ima ljude koji sve znaju u 2 i 3 ligi francuske, gdje ima jako dobrih i jeftinih crnaca i Arapa iz sjeverne Afrike.... francuska 3 liga bi bila odlična za našu kao bazen za mlade i jeftine igrače koji bi došli ovde
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Treba pratiti koga je Kadra zapratio na društvenim mrežama 
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ovcina pred potpisom za Famos, iskazao zelju da zavrsi karijeru tamo gdje je i poceo
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Možete se vi smijati ali kakve je ekipe napravio prošlo ljeto za turnire na Gubavici i u Carskim.Vidi se da ima okoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 18:27MostarskiSin je napisao/la: ↑12 jun 2023, 18:11Sta ce ti Vaha pored Hurde i Kadre, imaju sve u malom prstu, skaut za pozelitidoox je napisao/la: ↑12 jun 2023, 17:59Ne znam zašto ne iskoristiti Vahu, jer ako on lično ne zna, ima ljude koji sve znaju u 2 i 3 ligi francuske, gdje ima jako dobrih i jeftinih crnaca i Arapa iz sjeverne Afrike.... francuska 3 liga bi bila odlična za našu kao bazen za mlade i jeftine igrače koji bi došli ovde![]()
I Mostarske kiše kao da su stale
Ne loziiiii, sad udjoh iz zajebancije, prvog mi rodriga karvalja izbaciEspiritosanto je napisao/la: ↑12 jun 2023, 18:35Treba pratiti koga je Kadra zapratio na društvenim mrežama![]()
19V22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.