Ne mislim na Krajnca

Dolazi Kerim Tatar + Heineken (Boreas-Stanić) za zlatnog sponzora.Direktorcic je napisao/la: ↑12 jun 2023, 14:05Ja mislim da dobijamo bolje krilo od Misica,tako da se nisam nesto vele nasekiro.
Ne mislim na Krajnca![]()
Joj kad brata suspendovase poslije Karleuse u havani
Direktorcic je napisao/la: ↑12 jun 2023, 16:37Mućaj se vraca izgleda
(Samo da vidim hoce li ga susjedi uzeti)
Sta ce ti Vaha pored Hurde i Kadre, imaju sve u malom prstu, skaut za pozelitidoox je napisao/la: ↑12 jun 2023, 17:59Ne znam zašto ne iskoristiti Vahu, jer ako on lično ne zna, ima ljude koji sve znaju u 2 i 3 ligi francuske, gdje ima jako dobrih i jeftinih crnaca i Arapa iz sjeverne Afrike.... francuska 3 liga bi bila odlična za našu kao bazen za mlade i jeftine igrače koji bi došli ovde
MostarskiSin je napisao/la: ↑12 jun 2023, 18:11Sta ce ti Vaha pored Hurde i Kadre, imaju sve u malom prstu, skaut za pozelitidoox je napisao/la: ↑12 jun 2023, 17:59Ne znam zašto ne iskoristiti Vahu, jer ako on lično ne zna, ima ljude koji sve znaju u 2 i 3 ligi francuske, gdje ima jako dobrih i jeftinih crnaca i Arapa iz sjeverne Afrike.... francuska 3 liga bi bila odlična za našu kao bazen za mlade i jeftine igrače koji bi došli ovde
MostarskiSin je napisao/la: ↑12 jun 2023, 18:11Sta ce ti Vaha pored Hurde i Kadre, imaju sve u malom prstu, skaut za pozelitidoox je napisao/la: ↑12 jun 2023, 17:59Ne znam zašto ne iskoristiti Vahu, jer ako on lično ne zna, ima ljude koji sve znaju u 2 i 3 ligi francuske, gdje ima jako dobrih i jeftinih crnaca i Arapa iz sjeverne Afrike.... francuska 3 liga bi bila odlična za našu kao bazen za mlade i jeftine igrače koji bi došli ovde
Možete se vi smijati ali kakve je ekipe napravio prošlo ljeto za turnire na Gubavici i u Carskim.Vidi se da ima okoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 18:27MostarskiSin je napisao/la: ↑12 jun 2023, 18:11Sta ce ti Vaha pored Hurde i Kadre, imaju sve u malom prstu, skaut za pozelitidoox je napisao/la: ↑12 jun 2023, 17:59Ne znam zašto ne iskoristiti Vahu, jer ako on lično ne zna, ima ljude koji sve znaju u 2 i 3 ligi francuske, gdje ima jako dobrih i jeftinih crnaca i Arapa iz sjeverne Afrike.... francuska 3 liga bi bila odlična za našu kao bazen za mlade i jeftine igrače koji bi došli ovde![]()
Ne loziiiii, sad udjoh iz zajebancije, prvog mi rodriga karvalja izbaciEspiritosanto je napisao/la: ↑12 jun 2023, 18:35Treba pratiti koga je Kadra zapratio na društvenim mrežama![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.