NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

BatistutA19
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la BatistutA19 » 12 jun 2023, 19:35

Ne vredi dalje ulazit u rasprave bgm ,nazalost on nije krao za Slobodu on je napravio veci poreski dug upravo zbog toga i nazalost velika vecina njihovih navijaca upraavo takvog zeli da im zakuca ekser zadnji kad ode jer zele instant rezultat i sretno i nek odmah se vrate a mi cemo stepenicu po stepenicu.
JA KAPU SKIDAM NASEM NGG i ROBIJASIMA koji su zamijenili juznu tribinu za odijelo i cipele i rad u klubu.!!!! Spomenik im treba podignut !!

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 12 jun 2023, 19:38

sagitarius je napisao/la:
12 jun 2023, 19:34
Gornji Rahic ima bolje svlacionice nego Zenica :cry:
Samo laganini
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 12 jun 2023, 19:39

Doci ce i svlacionice na red kada za to bude vrijeme. Ne moze se ovim ljudima dusa uzeti, daj ovo, daj ono, daj sve u tri godine sto se zapostavljalo zadnjih 30. Ebi ga ne ide.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 12 jun 2023, 19:40

Yebo ti klub kad ovisiš o jednom čovjeku i njegovom hiru. Ne računam zapadnu Evropu gdje je to sve zakonom uređeno.
Uostalom, ovaj njegov pokušaj hibrida od Siminog hana jedva ostade u ligi, a koja je lova uložena. Znači, nije sve u lovi. Inače, Slobodi sve najbolje, da popuše od nas u FL, ali da uđu u Premijer ligu, pa onda opet kad mi uđemo popuše od nas i u PL i igramo zajedno Evropu, mi LP, oni Konferecijsku. :) 2026/27. ;)

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 jun 2023, 19:42

Uprava kluba sada treba ponovo sjesti sa gradskom upravom i Fudom.Lagano sastanak da mu se zahvalimo sto je ipak popustio i evo samo da vidi da mu pokažu trun dobra koje je uradio sta je rezultat.Samo uprava lagano i mudro,bolje malo nekada progutati prepusti, ali na kraju suma sumarum mi evo kao sto se pokazalo na kraju dobri i slavimo za par dana jos jednu veliku pobjedu.Ipak ce nam ponovo trebati za pokretanje dodjele zemljista sto jedan od glavnih prioriteta za napredak našeg kluba.Pripremati lagano teren i za par mjeseci ponovo mu doci sa tim pitanjem.Koliko ga god mi mrzili i sve znamo kroz sta smo prosli,mi znamo kakav je i kako sa njim.On je stao malo na loptu, on je jako namazan, a i mi smo.Ne ide mu u korist da se suprostavlja Čeliku i zato je popustio, jer njegovi glasaca je bio pun stadion.Sad pušu drugi vjetrovi, a za par godina će puhati još bolji, gdje neces uopste trebati gutati.Pustit mu malo da misli da je upravu, ali nas to ne treba zanimati, samo trebamo gledati u novce,profit i sta možemo da izvucemo od njega za naš klub, a vjerujem da možemo izvući pitanje dodjele zemljišta.Uprava samo lagano i namazano, umiljato janje dvije majke sisa.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 12 jun 2023, 19:45

Crni gavran je napisao/la:
12 jun 2023, 16:15
zamorano je napisao/la:
12 jun 2023, 16:05
12 jun 2023, 15:44
Zna li neko sta je sa Besimom Kolicem, ne znam da je momak ikada podbacio i na jednoj utakmici. Steta da se izgubi takav potencijal, kao sto je izgubljen Cicak Davud, koji je koliko sam cuo zavrsio sa karijerom, a bio nas glavni adut prije 3 godine
Gdje je bolan Čičak izgubljen? Pa on je sam od sebe izgubljen na terenu,čuj več završio karijeru koja nije ni počela :urnebes: Koji je to panj bio uz debelog Šehiča i budaletinu Skočibušiča!
Panj koji je trebao ici u Portugaliju.... Skocibusic budaletina? Pa ja ne znam drug ko si ti, ali Skocibusic je jedan od najboljih fudbalera ZSK-a, kojeg sam ja gledao
Što je trebo iči u Portugal? Dajdji ili? Pa gdje je sad taj panj??? Znači propo ko kvačilo,i to je sva priča! Skočibušič kao trener je trobudaletina,a kao igrač boli me gdje je igrao,nisi ti vidio Polu najbolji igrač Gradišča ikad,e to je taj nivo kao i ZSK. Al ne bih ja više o tome samo mi je drago što sam pogodio da su Čičak,Skočibušič,Šehič obični panjevi samo sam ofulo za Žunu to priznam,mada i on nije bog zna šta al je za ove panjeve Ronaldo.
::::SAMO ČELIK::::

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 jun 2023, 20:02

sagitarius je napisao/la:
12 jun 2023, 19:34
Gornji Rahic ima bolje svlacionice nego Zenica :cry:
**** svlačionice, Bilino Polje je jedan od naprljavijij i najneurednijih stadiona u državi. Stadion prljaviji i više pticijih govana ima nego u kavezu sa pticama. To je onaj stadion kojim se mi kao dičimo. Mačehinski odnos prema stadionu dok svi ostali svoje lickaju kao da su domaćini finala Evropa lige. Pa kod nas na zapadu još stoje počupane stolice kad je stoka iz Mostara počupala na finalu kupa..Bezbojni hrdjavi stadion.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 jun 2023, 20:24

Ali bi opet poginuo za njega 😍
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 jun 2023, 20:27

12 jun 2023, 19:20
Momci, zaboli me ona stvar koliko ko gdje ima platu, sta se prijavljuje, a sta se daje i ostale gluposti.... Mene znanima teren. Kamiondzija ce dovesti pojacanja probrane igrace, a nama se valja suprostaviti njima. Evo podvukao sam i podebljao. To je poenta moje price.

A on je bar je krao za Slobodu. Nasi kriminalci su krali za sebe i ostavljali pare sebi i napravili dugove vece nego sto je imala Sloboda i Čelika gurali u blato vecem nego sto je i Sloboda i iko. Vi pricate price kojima bi se trebala da pozabavi sipa i ostale institucije. Ja to sto ne znam je zbog toga sto ne zelim da znam i zato sto me osim onog na zelenom terenu ne zanima nista drugo.
Ja i? Dovest cemo i mi pojacanja pa cemo se potuci :opaopa:

On je ljudino ostavio pozajmicu od skoro milion KM, moze je.bavati Slobodu kad mu je cejf, isto kao i nas ITC i ko god je posudio pare. Isto tako je nabio preko 1M poreznog duga Slobodi za vrijeme svog mandata.

Ne kontam tvoju poentu price, talasas sa poluinformacijama i predstavljas tumore BH drustva kao neke pozitivne likove.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 12 jun 2023, 20:38

12 jun 2023, 19:20
Momci, zaboli me ona stvar koliko ko gdje ima platu, sta se prijavljuje, a sta se daje i ostale gluposti.... Mene znanima teren. Kamiondzija ce dovesti pojacanja probrane igrace, a nama se valja suprostaviti njima. Evo podvukao sam i podebljao. To je poenta moje price.

A on je bar je krao za Slobodu. Nasi kriminalci su krali za sebe i ostavljali pare sebi i napravili dugove vece nego sto je imala Sloboda i Čelika gurali u blato vecem nego sto je i Sloboda i iko. Vi pricate price kojima bi se trebala da pozabavi sipa i ostale institucije. Ja to sto ne znam je zbog toga sto ne zelim da znam i zato sto me osim onog na zelenom terenu ne zanima nista drugo.
To sto Sisoja radi odlika je banana klubova i sistema. Ovo sto mi radimo je level iznad. Ono sto on napravi će kad tad pokazati rupe koje će morati peglat. Na kraju krajeva mi smo u otišli u ovaj rang takmičenja da nam vise Sisonje, Trbonje, Zaimi i slični ne bi krojili sudbinu.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 jun 2023, 20:39

A gdje ta izjava od Roberta ja jos to nisam procito nigdje kakvi su planovi i ciljevi i to za deblokadu,fan shop i rodjendan ???
Yebo Azmira daleko mu kuca od nase,on ti je ono da komplet dresova ko donaciju i lopte a ukrade 100 kamiona lopti i dresova.I ja sam upocetku mislio biznismen obican prevarant koji prijavi 500 maraka a da na ruke 7000 pa kad posle krenu tuzbe ima da 2 puta naplate sve isto ,to bar mi znamo i osjetili smo na svojoj kozi kad nam onaj crnac uze 100 000 uze na kraju tuzbom prema UEFI pa Matko pa do ovih Aydinovih igraca.Drzava ce kad tad uzet svoje a to je exser samom sebi taj rad.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 12 jun 2023, 20:40

Pa imaš za ovom portalu, pa je zenicablog u potpunosti prenio intervju...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 jun 2023, 21:12

slika

Evo ispratila nas je FTV.Jako lijepu sliku smo poslali u gradove širom naše BiH.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 12 jun 2023, 21:19

Novak Đoković bio na Bilinom polju jučer :urnebes: :urnebes:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 12 jun 2023, 21:23

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 12 jun 2023, 21:35

Glumac našeg pozorišta:

slika

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jun 2023, 21:39

Daj dovedite kakvog crncugu golgetera, bombasa... :pray:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jun 2023, 21:43

limvolikce1945 je napisao/la:
12 jun 2023, 21:35
Glumac našeg pozorišta:

slika
Cak i vise od toga. Doprinosio je svojevremeno za koreografiju Juga. :)

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 12 jun 2023, 21:44

FliX je napisao/la:
12 jun 2023, 21:39
Al da niko nije cuo za njega, al da je zvjer...pa da ga tutnemo Schalketu za par miliona za godinu dvije :D :D :D :D
Truhlo de jednu dovu za ovo

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jun 2023, 22:02

phillies je napisao/la:
12 jun 2023, 21:44
FliX je napisao/la:
12 jun 2023, 21:39
Al da niko nije cuo za njega, al da je zvjer...pa da ga tutnemo Schalketu za par miliona za godinu dvije :D :D :D :D
Truhlo de jednu dovu za ovo
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.