Ja sam vise ljubitelj juznoamericke vrele krvi, daj kakvog cileanca zadnjeg veznog sa skolsom da lomi kosti u federaciji

Koliko nam znaci deblokada racuna jbt, otvara se napokon i prostor da dovodimo legalno strane igrace kada dodje vrijeme za to.
Moderator/ica: GracanicaAA
Ja sam vise ljubitelj juznoamericke vrele krvi, daj kakvog cileanca zadnjeg veznog sa skolsom da lomi kosti u federaciji
Najkulturnije je barijere postaviti kao kad igra repka.Jer ovo više nema razlike, dal igra repka ili Čelik.Treba da što više ličimo na evropu, uvijek neko sa strane gleda.phillies je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:41Sto se tice ulaska na zapad, evo malo sam izracunao: da bi 7000 ljudi uslo na zapadnu tribinu, sa cetiri brojaca (dva ulaza po dva brojaca), za 90 minuta (koliko su bili otvoreni ulazi prije pocetka utakmice) svaki covjek je imao 3 sekunde da udje.... dakle, ili jos ranije otvarati kapije kad budu ovakve utakmice ili osposobiti jos ulaza. a svi znamo da su najvece guzve pola sata prije tekme, jer nas narod jos nije naucio da ce biti guzva i da ne mogu na ho-ruk ulaziti.
Razumijem da i klub do sad nije imao kapaciteta i stedilo se na svemu, ali za ubuduce sva 3 ulaza na zapadu moraju biti otvorena za ove derbi, hajp utakmice.phillies je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:41Sto se tice ulaska na zapad, evo malo sam izracunao: da bi 7000 ljudi uslo na zapadnu tribinu, sa cetiri brojaca (dva ulaza po dva brojaca), za 90 minuta (koliko su bili otvoreni ulazi prije pocetka utakmice) svaki covjek je imao 3 sekunde da udje.... dakle, ili jos ranije otvarati kapije kad budu ovakve utakmice ili osposobiti jos ulaza. a svi znamo da su najvece guzve pola sata prije tekme, jer nas narod jos nije naucio da ce biti guzva i da ne mogu na ho-ruk ulaziti.
A na kom se to ne moze? Realno imamo pitomu ekipu, niko ne pravi vece probleme, nije bilo ni potrebe za nekom pretjeranom disciplinom.Stativa88 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 09:11Ovi iz Vakufa samo kad im je interes neki Čelikovci (Fudo,Arezina) covjek je definitivno izgubio dosta glasaca u Zenici i potrebni su mu za iduce izbore sa 33.000 spao na neki 7.000 zadnji put ,ne dijeli on dzaba ovo oko Čelika samo INTERES kao i svi ostali.Jel zna neko sta je sa Mehicem zasto ga nije bilo u sastavu jel povreda ili krojenje discipline na kom se moze
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, NeRi_K i 5 gostiju.