NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 12 jun 2023, 22:03

phillies je napisao/la:
12 jun 2023, 21:44
FliX je napisao/la:
12 jun 2023, 21:39
Daj dovedite kakvog crncugu golgetera, bombasa... :pray:
Al da niko nije cuo za njega, al da je zvjer...pa da ga tutnemo Schalketu za par miliona za godinu dvije :D :D :D :D
Truhlo de jednu dovu za ovo
Ja sam vise ljubitelj juznoamericke vrele krvi, daj kakvog cileanca zadnjeg veznog sa skolsom da lomi kosti u federaciji :ljepota:

Koliko nam znaci deblokada racuna jbt, otvara se napokon i prostor da dovodimo legalno strane igrace kada dodje vrijeme za to.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 12 jun 2023, 22:41

Sto se tice ulaska na zapad, evo malo sam izracunao: da bi 7000 ljudi uslo na zapadnu tribinu, sa cetiri brojaca (dva ulaza po dva brojaca), za 90 minuta (koliko su bili otvoreni ulazi prije pocetka utakmice) svaki covjek je imao 3 sekunde da udje.... dakle, ili jos ranije otvarati kapije kad budu ovakve utakmice ili osposobiti jos ulaza. a svi znamo da su najvece guzve pola sata prije tekme, jer nas narod jos nije naucio da ce biti guzva i da ne mogu na ho-ruk ulaziti.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 jun 2023, 22:47

phillies je napisao/la:
12 jun 2023, 22:41
Sto se tice ulaska na zapad, evo malo sam izracunao: da bi 7000 ljudi uslo na zapadnu tribinu, sa cetiri brojaca (dva ulaza po dva brojaca), za 90 minuta (koliko su bili otvoreni ulazi prije pocetka utakmice) svaki covjek je imao 3 sekunde da udje.... dakle, ili jos ranije otvarati kapije kad budu ovakve utakmice ili osposobiti jos ulaza. a svi znamo da su najvece guzve pola sata prije tekme, jer nas narod jos nije naucio da ce biti guzva i da ne mogu na ho-ruk ulaziti.
Najkulturnije je barijere postaviti kao kad igra repka.Jer ovo više nema razlike, dal igra repka ili Čelik.Treba da što više ličimo na evropu, uvijek neko sa strane gleda.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 jun 2023, 22:49

phillies je napisao/la:
12 jun 2023, 22:41
Razumijem da i klub do sad nije imao kapaciteta i stedilo se na svemu, ali za ubuduce sva 3 ulaza na zapadu moraju biti otvorena za ove derbi, hajp utakmice.

Prijatelj mi je jucer u 6 i 10 stao u red, usao na zapad u 7 i 15. To nije normalno.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 jun 2023, 01:56

PASHA a vidio sam sad intervju sa Robertom extra je i zadovoljan sa planovima a nisam otvaro danas a jesam pogledo snimak utakmice.Sad vidio i intervju sa Duvnjakom na Zenitu a eo i FTV javlja i dobar live ovo sa Makijem a ismija se za trenerku sto je dobio od Sturma a napali ga navijaci Gaka u Zenici koji su dosli navijat za Čelik.

Sto se tice ulaza i ja sam za to ako si u mogucnosti sve otvori ulaze pogotovo kad ocekujes 10 000.
Ja licno sam mozda oko 18:10 bio pred ulazom nisam ceko ni 15 minuta ali posle je bio red pa skoro do trafike a ne rad nego 5 redova.
Nas mentalitet da je uci pred utakmicu i ako moze ono nase imal mijesta kad te neko prepozna neko i mi se prvo moramo promijenit pa od kluba trazit nesto a jednostavno ne mogu na sve stic da bude sve extra moraju i oni neki propust napravit.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 jun 2023, 02:12

Ne znam jel iko od vas upratio objavu na fb stranici Fuada Kasumovica, ja prvi put vidim cestitku neku i to prenio objavu sa fb stranice od Nk Celika Zenica da je Celik novi clan mtel 1 lige federacuje napisano bravo momci iskrene cestitke .To je najnovija objava sto ima ..Nikad pozitivna objava nije bila dosad.
Nemam komentar da li on napokon shvatio neke stvari ili je nesto drugo

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 13 jun 2023, 06:38

Ne mozemo vidjeti tu objavu jer nas je vise od pola blokirano iz proslih vremena.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 13 jun 2023, 07:07

slika

slika

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 13 jun 2023, 07:26

:puke:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 13 jun 2023, 07:57

Bandit88 je napisao/la:
13 jun 2023, 07:07
slika

slika
Covid Arena Fudo 😀
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 jun 2023, 07:58

Smeće :pinokio:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 jun 2023, 08:12

Crno-crveni ne crveno-crni, načelnice!

A ima i toga sto Bati kaze, nas svijet navikao dolaziti 15 minuta do utakmice i onda mu svi krivi sto ne moze na vrijeme uci.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jun 2023, 08:19

Bez obzira na to, siguran sam da ce UO pronaci rjesenje. Drugi ulaz su otvorili nakon slicne situacije. Mada je i ovo bila vanredna situacija jer je puno ljudi otislo na zapad radi kise. Kad se to rasporedi na istok, bice to ok.

Ja se samo nadam da ce uskoro objaviti ulaznice plus fan shop. Bas me interesuje sta smo uspjeli uraditi u dva dana.
Celik!3,2,2.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 08:22

Mala zamjerka, ljudi na sektoru C/D počeli ulaziti u 17:25, a ljudi na sektoru E/F u 17:29...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 jun 2023, 08:42

Relaksirani KF :urnebes:

Hajmo kanton uplatite kesh namjenski za UIO, vrati vam se kroz PDV 20% :opaopa:

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 13 jun 2023, 09:11

Ovi iz Vakufa samo kad im je interes neki Čelikovci (Fudo,Arezina) covjek je definitivno izgubio dosta glasaca u Zenici i potrebni su mu za iduce izbore sa 33.000 spao na neki 7.000 zadnji put ,ne dijeli on dzaba ovo oko Čelika samo INTERES kao i svi ostali.Jel zna neko sta je sa Mehicem zasto ga nije bilo u sastavu jel povreda ili krojenje discipline na kom se moze

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jun 2023, 09:19

Stativa88 je napisao/la:
13 jun 2023, 09:11
Ovi iz Vakufa samo kad im je interes neki Čelikovci (Fudo,Arezina) covjek je definitivno izgubio dosta glasaca u Zenici i potrebni su mu za iduce izbore sa 33.000 spao na neki 7.000 zadnji put ,ne dijeli on dzaba ovo oko Čelika samo INTERES kao i svi ostali.Jel zna neko sta je sa Mehicem zasto ga nije bilo u sastavu jel povreda ili krojenje discipline na kom se moze
A na kom se to ne moze? Realno imamo pitomu ekipu, niko ne pravi vece probleme, nije bilo ni potrebe za nekom pretjeranom disciplinom.
Celik!3,2,2.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 13 jun 2023, 09:26

Kartoni su se prenosili na doigravanje. U Konjicu je dobio treći žuti karton i nije mogao igrati u Zenici utakmicu, jednostavno
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 jun 2023, 09:37

Jbt, jesmo isprepadani (valjda atavizmi proslosti), pa za bilo koju nerazjasnjenu situaciju smislimo scenario kojem bi i Spilberg pozavidio :D Sve nam se mora kao djeci crtati. Da budem iskren i sam sam pomislio nesto slicno kad ga nisam vidio u sastavu :D :D :D

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 jun 2023, 10:07

Koga bi ostavili za narednu sezonu?

Da sam Duvnjak :mrgreen: ovo bi ostavio:

Golmani: Durmo, Mlaco, Karic svi U21. Vrata su sirom otvorena Buricu ako ima volje i zelje i ako misli da mu je vrijeme da privodi karijeru kraju.

Bekovi: Desno Sivac i Mujic (U21), ljevo Arnautovic + traziti jos jednog ljevog beka
Stoperi: Isakovic, Vardo, Smajic + dovesti stopera. Isto kao i Buricu, Hora bujrum :kafa:
Centralni vezni: Zuna, Mehic, Basic + ozbiljno pojacanje
Krila: Karalic, Durmis, eventualno Huzbasic za sirine + dovestivi ozbiljno krilo
Ofanzivni vezni: Medjuseljac i Feno ako ima volje i zelje jos jednu sezonu
Napadaci: Ostavio bih i Sijerkica i Kolica, jesu amateri, imaju posao, ali dovoljno dobri za klupe. Dovesti ozbiljnog napadaca za prvih 11.

Dakle po mom misljenju, treba nam stoper, ljevi bek za rotacije, Centralni vezni, krilo i napadac. 5 igraca max i to da budu pojacanja. Ako nema na trzistu boljih, u tom slucaju ne bi nikog ni dovodio. Neka ostane ista ekipa :kafa:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, NeRi_K i 5 gostiju.