NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

JonSnow
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la JonSnow » 13 jun 2023, 11:06

Treba nam crnac u napadu. Siguran sam da se za nikakve par emože dovesti zvjerka.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 11:08

Kouadio :kafa:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 jun 2023, 11:17

Mislim da je jos rano za strane igrace :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 jun 2023, 11:23

Najbolje otpjevana himna do sada.

Ova Himna će kroz 2 godine postati popularna u rangu Grbavice i atrakcija prije svake utakmice. Na stranici prve lige FBiH snimano sa zapada već ima oko 100 k pregleda. Još jedno godinu učenja, uskladjivanja i promovisanja i kad se zapjeva ima da komentatori TV stanica ušute dok se pjeva. :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 13 jun 2023, 11:40

phillies je napisao/la:
13 jun 2023, 08:12
Crno-crveni ne crveno-crni, načelnice!

A ima i toga sto Bati kaze, nas svijet navikao dolaziti 15 minuta do utakmice i onda mu svi krivi sto ne moze na vrijeme uci.
Nije baš tako bilo, treba naći neko rješenje. Došao sam 18:15, 15 min. se nisam ni mm pomjerio, ispred mene 100 ljudi, iza mene isto toliko. Uđem tačno u 19h, lopta kreće sa centra. Da ga yebeš ako je ovo normalno, 45' ulazit na stadion u yebenom stiskavcu od gužve, bilo starijih, bilo djece (i jedan navijač Klisa u sredini, vjerovatno zalutao :) ) Ljudi paniče, nervozni, galame, i onda redari počnu puštati i mimo barijere, tako da nije validan broj koji bude očitan.
U sličnim situacijama otvoriti sve ulaze i postaviti one ograde koje će usmjeravati bar da se pošteno stoji u redu.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 jun 2023, 12:04

2000 ulaznica prosjek 2023/2024 :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 12:35

Koncert povodom rođendana kluba na Bilinom polju?

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 13 jun 2023, 12:41

Uprava kluba sada treba ponovo sjesti sa gradskom upravom i Fudom.Lagano sastanak da mu se zahvalimo sto je ipak popustio i evo samo da vidi da mu pokažu trun dobra koje je uradio sta je rezultat.Samo uprava lagano i mudro,bolje malo nekada progutati prepusti, ali na kraju suma sumarum mi evo kao sto se pokazalo na kraju dobri i slavimo za par dana jos jednu veliku pobjedu.Ipak ce nam ponovo trebati za pokretanje dodjele zemljista sto jedan od glavnih prioriteta za napredak našeg kluba.Pripremati lagano teren i za par mjeseci ponovo mu doci sa tim pitanjem.Koliko ga god mi mrzili i sve znamo kroz sta smo prosli,mi znamo kakav je i kako sa njim.On je stao malo na loptu, on je jako namazan, a i mi smo.Ne ide mu u korist da se suprostavlja Čeliku i zato je popustio, jer njegovi glasaca je bio pun stadion.Sad pušu drugi vjetrovi, a za par godina će puhati još bolji, gdje neces uopste trebati gutati.Pustit mu malo da misli da je upravu, ali nas to ne treba zanimati, samo trebamo gledati u novce,profit i sta možemo da izvucemo od njega za naš klub, a vjerujem da možemo izvući pitanje dodjele zemljišta.Uprava samo lagano i namazano, umiljato janje dvije majke sisa.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 12:51

Celicni je napisao/la:
13 jun 2023, 12:41
Uprava kluba sada treba ponovo sjesti sa gradskom upravom i Fudom.Lagano sastanak da mu se zahvalimo sto je ipak popustio i evo samo da vidi da mu pokažu trun dobra koje je uradio sta je rezultat.Samo uprava lagano i mudro,bolje malo nekada progutati prepusti, ali na kraju suma sumarum mi evo kao sto se pokazalo na kraju dobri i slavimo za par dana jos jednu veliku pobjedu.Ipak ce nam ponovo trebati za pokretanje dodjele zemljista sto jedan od glavnih prioriteta za napredak našeg kluba.Pripremati lagano teren i za par mjeseci ponovo mu doci sa tim pitanjem.Koliko ga god mi mrzili i sve znamo kroz sta smo prosli,mi znamo kakav je i kako sa njim.On je stao malo na loptu, on je jako namazan, a i mi smo.Ne ide mu u korist da se suprostavlja Čeliku i zato je popustio, jer njegovi glasaca je bio pun stadion.Sad pušu drugi vjetrovi, a za par godina će puhati još bolji, gdje neces uopste trebati gutati.Pustit mu malo da misli da je upravu, ali nas to ne treba zanimati, samo trebamo gledati u novce,profit i sta možemo da izvucemo od njega za naš klub, a vjerujem da možemo izvući pitanje dodjele zemljišta.Uprava samo lagano i namazano, umiljato janje dvije majke sisa.
Njemu se treba zahvaliti :urnebes: :urnebes:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 jun 2023, 12:54

:urnebes: :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 13 jun 2023, 12:56

Celicni je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 13 jun 2023, 13:07

avenija je napisao/la:
13 jun 2023, 11:23

Najbolje otpjevana himna do sada.

Ova Himna će kroz 2 godine postati popularna u rangu Grbavice i atrakcija prije svake utakmice. Na stranici prve lige FBiH snimano sa zapada već ima oko 100 k pregleda. Još jedno godinu učenja, uskladjivanja i promovisanja i kad se zapjeva ima da komentatori TV stanica ušute dok se pjeva. :kafa:
Definitivno najbolje otpjevana himna do sad.
Svaki naredni put će to biti bolje i bolje...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jun 2023, 13:31

Truhlo je napisao/la:
13 jun 2023, 10:07
Koga bi ostavili za narednu sezonu?

Da sam Duvnjak :mrgreen: ovo bi ostavio:

Golmani: Durmo, Mlaco, Karic svi U21. Vrata su sirom otvorena Buricu ako ima volje i zelje i ako misli da mu je vrijeme da privodi karijeru kraju.

Bekovi: Desno Sivac i Mujic (U21), ljevo Arnautovic + traziti jos jednog ljevog beka
Stoperi: Isakovic, Vardo, Smajic + dovesti stopera. Isto kao i Buricu, Hora bujrum :kafa:
Centralni vezni: Zuna, Mehic, Basic + ozbiljno pojacanje
Krila: Karalic, Durmis, eventualno Huzbasic za sirine + dovestivi ozbiljno krilo
Ofanzivni vezni: Medjuseljac i Feno ako ima volje i zelje jos jednu sezonu
Napadaci: Ostavio bih i Sijerkica i Kolica, jesu amateri, imaju posao, ali dovoljno dobri za klupe. Dovesti ozbiljnog napadaca za prvih 11.

Dakle po mom misljenju, treba nam stoper, ljevi bek za rotacije, Centralni vezni, krilo i napadac. 5 igraca max i to da budu pojacanja. Ako nema na trzistu boljih, u tom slucaju ne bi nikog ni dovodio. Neka ostane ista ekipa :kafa:
Golmani imaju kapacitet da brane u 1FL.

Desni bek isto, zajedno sa Mujicem kao rezervom.

Stoperi su ok, potrebna sirina, eventualno starter ukoliko Isakovic vise ne moze.

Lijevi bek - dovesti iskusnog startera, nek malo Arnautovic nauci od njeg.

Vezni red mi je ok sa Mehicem-Zunom-Alijem. Basic kao zamjena za Mehica. Dakle treba nam jedan dobar igrac za rotacije.

Krila - potrebno ozbiljno pojacanje, plus promovisati nekog juniora, Huzbasica pokusati prebaciti u sredinu ili ga se rijesiti. Nema duel igre, driblinga, brzine za krila. Opet ima odlican sut i moze nam valjati za prekide. Probati ga kao ofanzivnog ili centralnog veznog, pa ako se prilagodi dobro i jest.

Spic- Ja bih se rijesio jednog od dvojice, jer imas i Ahmetspahica koji treba dobiti sansu. Treba nam starter.
Celik!3,2,2.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 jun 2023, 13:33

Mozda zato sto nisam bio na stadionu, vec preko streama i nekih videa upratio, ali meni se ne cini tako. Prije svega, nije otpjevana do kraja (cim su igraci posli izlaziti poceo je aplauz i skandiranje) , onda cim je ugasen razglas jedni su zurili drugi kasnili....
Vjerovatno je i zbog toga sto je masa bila koja nije ni znala pjesmu ni sta treba raditi. Ali bice bolje samo ponavljanje i ponavljanje iz utakmice u utakmicu. Sad u Federalci kad malo bude bolja posjeta i to ce nadolaziti na svoje, samo ostati uporan i istrajati na pjesmi.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 jun 2023, 13:36

AllGunsBlazing je napisao/la:
13 jun 2023, 13:31
Truhlo je napisao/la:
13 jun 2023, 10:07
Koga bi ostavili za narednu sezonu?

Da sam Duvnjak :mrgreen: ovo bi ostavio:

Golmani: Durmo, Mlaco, Karic svi U21. Vrata su sirom otvorena Buricu ako ima volje i zelje i ako misli da mu je vrijeme da privodi karijeru kraju.

Bekovi: Desno Sivac i Mujic (U21), ljevo Arnautovic + traziti jos jednog ljevog beka
Stoperi: Isakovic, Vardo, Smajic + dovesti stopera. Isto kao i Buricu, Hora bujrum :kafa:
Centralni vezni: Zuna, Mehic, Basic + ozbiljno pojacanje
Krila: Karalic, Durmis, eventualno Huzbasic za sirine + dovestivi ozbiljno krilo
Ofanzivni vezni: Medjuseljac i Feno ako ima volje i zelje jos jednu sezonu
Napadaci: Ostavio bih i Sijerkica i Kolica, jesu amateri, imaju posao, ali dovoljno dobri za klupe. Dovesti ozbiljnog napadaca za prvih 11.

Dakle po mom misljenju, treba nam stoper, ljevi bek za rotacije, Centralni vezni, krilo i napadac. 5 igraca max i to da budu pojacanja. Ako nema na trzistu boljih, u tom slucaju ne bi nikog ni dovodio. Neka ostane ista ekipa :kafa:
Golmani imaju kapacitet da brane u 1FL.

Desni bek isto, zajedno sa Mujicem kao rezervom.

Stoperi su ok, potrebna sirina, eventualno starter ukoliko Isakovic vise ne moze.

Lijevi bek - dovesti iskusnog startera, nek malo Arnautovic nauci od njeg.

Vezni red mi je ok sa Mehicem-Zunom-Alijem. Basic kao zamjena za Mehica. Dakle treba nam jedan dobar igrac za rotacije.

Krila - potrebno ozbiljno pojacanje, plus promovisati nekog juniora, Huzbasica pokusati prebaciti u sredinu ili ga se rijesiti. Nema duel igre, driblinga, brzine za krila. Opet ima odlican sut i moze nam valjati za prekide. Probati ga kao ofanzivnog ili centralnog veznog, pa ako se prilagodi dobro i jest.

Spic- Ja bih se rijesio jednog od dvojice, jer imas i Ahmetspahica koji treba dobiti sansu. Treba nam starter.
:thumbup:

Slazemo se. Ako Feno ne bude igrao narednu sezonu, onda ostaviti huzbasica kao zamjenu Aliju. Nekako najkriticniji smo na krilima i spicu.

Sto se ljevog beka tice Burekovicu istice ugovor na ljeto, nije se naigrao ove sezone po Madjarskoj i Srbiji :mrgreen: Samo kazem :mrgreen:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 13:36

Treba nam neka zamjena za Durmu.
Mlačo ne zna braniti.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 jun 2023, 13:38

Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 12:51
Celicni je napisao/la:
Njemu se apsolutno ne treba zahvaliti ali Celicni je 90% toga upravu. Stati na loptu i mudro. Ne smijemo se bit sa njim jer on kontroliše tokove novca u gradu i ako ovo predstavimo i kao njegovu zaslugu može bit još bolje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 13:40

Marsal je napisao/la:
13 jun 2023, 13:38
Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 12:51
Celicni je napisao/la:
Njemu se apsolutno ne treba zahvaliti ali Celicni je 90% toga upravu. Stati na loptu i mudro. Ne smijemo se bit sa njim jer on kontroliše tokove novca u gradu i ako ovo predstavimo i kao njegovu zaslugu može bit još bolje.
Da nije bilo pritiska od strane nas i od strane suda on nikad ne bi potpisao sporazum sa Klubom

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jun 2023, 13:40

Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 13:36
Mlačo ne zna braniti.
Ne bih se slozio. Ono sto je pokazao na terenu uopste nije bilo lose.
Celik!3,2,2.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 13:42

AllGunsBlazing je napisao/la:
13 jun 2023, 13:40
Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 13:36
Mlačo ne zna braniti.
Ne bih se slozio. Ono sto je pokazao na terenu uopste nije bilo lose.
Od najgore ekipe u ligi (Azot) primio gol, Unis nije znao opucati prema golu pa se nije mogao dokazati

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 9 gostiju.