NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Treba nam crnac u napadu. Siguran sam da se za nikakve par emože dovesti zvjerka.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mislim da je jos rano za strane igrace 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Najbolje otpjevana himna do sada.
Ova Himna će kroz 2 godine postati popularna u rangu Grbavice i atrakcija prije svake utakmice. Na stranici prve lige FBiH snimano sa zapada već ima oko 100 k pregleda. Još jedno godinu učenja, uskladjivanja i promovisanja i kad se zapjeva ima da komentatori TV stanica ušute dok se pjeva.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Nije baš tako bilo, treba naći neko rješenje. Došao sam 18:15, 15 min. se nisam ni mm pomjerio, ispred mene 100 ljudi, iza mene isto toliko. Uđem tačno u 19h, lopta kreće sa centra. Da ga yebeš ako je ovo normalno, 45' ulazit na stadion u yebenom stiskavcu od gužve, bilo starijih, bilo djece (i jedan navijač Klisa u sredini, vjerovatno zalutao

U sličnim situacijama otvoriti sve ulaze i postaviti one ograde koje će usmjeravati bar da se pošteno stoji u redu.
2000 ulaznica prosjek 2023/2024

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Koncert povodom rođendana kluba na Bilinom polju?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Uprava kluba sada treba ponovo sjesti sa gradskom upravom i Fudom.Lagano sastanak da mu se zahvalimo sto je ipak popustio i evo samo da vidi da mu pokažu trun dobra koje je uradio sta je rezultat.Samo uprava lagano i mudro,bolje malo nekada progutati prepusti, ali na kraju suma sumarum mi evo kao sto se pokazalo na kraju dobri i slavimo za par dana jos jednu veliku pobjedu.Ipak ce nam ponovo trebati za pokretanje dodjele zemljista sto jedan od glavnih prioriteta za napredak našeg kluba.Pripremati lagano teren i za par mjeseci ponovo mu doci sa tim pitanjem.Koliko ga god mi mrzili i sve znamo kroz sta smo prosli,mi znamo kakav je i kako sa njim.On je stao malo na loptu, on je jako namazan, a i mi smo.Ne ide mu u korist da se suprostavlja Čeliku i zato je popustio, jer njegovi glasaca je bio pun stadion.Sad pušu drugi vjetrovi, a za par godina će puhati još bolji, gdje neces uopste trebati gutati.Pustit mu malo da misli da je upravu, ali nas to ne treba zanimati, samo trebamo gledati u novce,profit i sta možemo da izvucemo od njega za naš klub, a vjerujem da možemo izvući pitanje dodjele zemljišta.Uprava samo lagano i namazano, umiljato janje dvije majke sisa.
Njemu se treba zahvalitiCelicni je napisao/la: ↑13 jun 2023, 12:41Uprava kluba sada treba ponovo sjesti sa gradskom upravom i Fudom.Lagano sastanak da mu se zahvalimo sto je ipak popustio i evo samo da vidi da mu pokažu trun dobra koje je uradio sta je rezultat.Samo uprava lagano i mudro,bolje malo nekada progutati prepusti, ali na kraju suma sumarum mi evo kao sto se pokazalo na kraju dobri i slavimo za par dana jos jednu veliku pobjedu.Ipak ce nam ponovo trebati za pokretanje dodjele zemljista sto jedan od glavnih prioriteta za napredak našeg kluba.Pripremati lagano teren i za par mjeseci ponovo mu doci sa tim pitanjem.Koliko ga god mi mrzili i sve znamo kroz sta smo prosli,mi znamo kakav je i kako sa njim.On je stao malo na loptu, on je jako namazan, a i mi smo.Ne ide mu u korist da se suprostavlja Čeliku i zato je popustio, jer njegovi glasaca je bio pun stadion.Sad pušu drugi vjetrovi, a za par godina će puhati još bolji, gdje neces uopste trebati gutati.Pustit mu malo da misli da je upravu, ali nas to ne treba zanimati, samo trebamo gledati u novce,profit i sta možemo da izvucemo od njega za naš klub, a vjerujem da možemo izvući pitanje dodjele zemljišta.Uprava samo lagano i namazano, umiljato janje dvije majke sisa.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Celicni je napisao/la: ↑13 jun 2023, 12:41Uprava kluba sada treba ponovo sjesti sa gradskom upravom i Fudom.Lagano sastanak da mu se zahvalimo sto je ipak popustio i evo samo da vidi da mu pokažu trun dobra koje je uradio sta je rezultat.Samo uprava lagano i mudro,bolje malo nekada progutati prepusti, ali na kraju suma sumarum mi evo kao sto se pokazalo na kraju dobri i slavimo za par dana jos jednu veliku pobjedu.Ipak ce nam ponovo trebati za pokretanje dodjele zemljista sto jedan od glavnih prioriteta za napredak našeg kluba.Pripremati lagano teren i za par mjeseci ponovo mu doci sa tim pitanjem.Koliko ga god mi mrzili i sve znamo kroz sta smo prosli,mi znamo kakav je i kako sa njim.On je stao malo na loptu, on je jako namazan, a i mi smo.Ne ide mu u korist da se suprostavlja Čeliku i zato je popustio, jer njegovi glasaca je bio pun stadion.Sad pušu drugi vjetrovi, a za par godina će puhati još bolji, gdje neces uopste trebati gutati.Pustit mu malo da misli da je upravu, ali nas to ne treba zanimati, samo trebamo gledati u novce,profit i sta možemo da izvucemo od njega za naš klub, a vjerujem da možemo izvući pitanje dodjele zemljišta.Uprava samo lagano i namazano, umiljato janje dvije majke sisa.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Definitivno najbolje otpjevana himna do sad.avenija je napisao/la: ↑13 jun 2023, 11:23
Najbolje otpjevana himna do sada.
Ova Himna će kroz 2 godine postati popularna u rangu Grbavice i atrakcija prije svake utakmice. Na stranici prve lige FBiH snimano sa zapada već ima oko 100 k pregleda. Još jedno godinu učenja, uskladjivanja i promovisanja i kad se zapjeva ima da komentatori TV stanica ušute dok se pjeva.![]()
Svaki naredni put će to biti bolje i bolje...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Golmani imaju kapacitet da brane u 1FL.Truhlo je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:07Koga bi ostavili za narednu sezonu?
Da sam Duvnjakovo bi ostavio:
Golmani: Durmo, Mlaco, Karic svi U21. Vrata su sirom otvorena Buricu ako ima volje i zelje i ako misli da mu je vrijeme da privodi karijeru kraju.
Bekovi: Desno Sivac i Mujic (U21), ljevo Arnautovic + traziti jos jednog ljevog beka
Stoperi: Isakovic, Vardo, Smajic + dovesti stopera. Isto kao i Buricu, Hora bujrum![]()
Centralni vezni: Zuna, Mehic, Basic + ozbiljno pojacanje
Krila: Karalic, Durmis, eventualno Huzbasic za sirine + dovestivi ozbiljno krilo
Ofanzivni vezni: Medjuseljac i Feno ako ima volje i zelje jos jednu sezonu
Napadaci: Ostavio bih i Sijerkica i Kolica, jesu amateri, imaju posao, ali dovoljno dobri za klupe. Dovesti ozbiljnog napadaca za prvih 11.
Dakle po mom misljenju, treba nam stoper, ljevi bek za rotacije, Centralni vezni, krilo i napadac. 5 igraca max i to da budu pojacanja. Ako nema na trzistu boljih, u tom slucaju ne bi nikog ni dovodio. Neka ostane ista ekipa![]()
Desni bek isto, zajedno sa Mujicem kao rezervom.
Stoperi su ok, potrebna sirina, eventualno starter ukoliko Isakovic vise ne moze.
Lijevi bek - dovesti iskusnog startera, nek malo Arnautovic nauci od njeg.
Vezni red mi je ok sa Mehicem-Zunom-Alijem. Basic kao zamjena za Mehica. Dakle treba nam jedan dobar igrac za rotacije.
Krila - potrebno ozbiljno pojacanje, plus promovisati nekog juniora, Huzbasica pokusati prebaciti u sredinu ili ga se rijesiti. Nema duel igre, driblinga, brzine za krila. Opet ima odlican sut i moze nam valjati za prekide. Probati ga kao ofanzivnog ili centralnog veznog, pa ako se prilagodi dobro i jest.
Spic- Ja bih se rijesio jednog od dvojice, jer imas i Ahmetspahica koji treba dobiti sansu. Treba nam starter.
Celik!3,2,2.
Mozda zato sto nisam bio na stadionu, vec preko streama i nekih videa upratio, ali meni se ne cini tako. Prije svega, nije otpjevana do kraja (cim su igraci posli izlaziti poceo je aplauz i skandiranje) , onda cim je ugasen razglas jedni su zurili drugi kasnili....
Vjerovatno je i zbog toga sto je masa bila koja nije ni znala pjesmu ni sta treba raditi. Ali bice bolje samo ponavljanje i ponavljanje iz utakmice u utakmicu. Sad u Federalci kad malo bude bolja posjeta i to ce nadolaziti na svoje, samo ostati uporan i istrajati na pjesmi.
Vjerovatno je i zbog toga sto je masa bila koja nije ni znala pjesmu ni sta treba raditi. Ali bice bolje samo ponavljanje i ponavljanje iz utakmice u utakmicu. Sad u Federalci kad malo bude bolja posjeta i to ce nadolaziti na svoje, samo ostati uporan i istrajati na pjesmi.
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:31Golmani imaju kapacitet da brane u 1FL.Truhlo je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:07Koga bi ostavili za narednu sezonu?
Da sam Duvnjakovo bi ostavio:
Golmani: Durmo, Mlaco, Karic svi U21. Vrata su sirom otvorena Buricu ako ima volje i zelje i ako misli da mu je vrijeme da privodi karijeru kraju.
Bekovi: Desno Sivac i Mujic (U21), ljevo Arnautovic + traziti jos jednog ljevog beka
Stoperi: Isakovic, Vardo, Smajic + dovesti stopera. Isto kao i Buricu, Hora bujrum![]()
Centralni vezni: Zuna, Mehic, Basic + ozbiljno pojacanje
Krila: Karalic, Durmis, eventualno Huzbasic za sirine + dovestivi ozbiljno krilo
Ofanzivni vezni: Medjuseljac i Feno ako ima volje i zelje jos jednu sezonu
Napadaci: Ostavio bih i Sijerkica i Kolica, jesu amateri, imaju posao, ali dovoljno dobri za klupe. Dovesti ozbiljnog napadaca za prvih 11.
Dakle po mom misljenju, treba nam stoper, ljevi bek za rotacije, Centralni vezni, krilo i napadac. 5 igraca max i to da budu pojacanja. Ako nema na trzistu boljih, u tom slucaju ne bi nikog ni dovodio. Neka ostane ista ekipa![]()
Desni bek isto, zajedno sa Mujicem kao rezervom.
Stoperi su ok, potrebna sirina, eventualno starter ukoliko Isakovic vise ne moze.
Lijevi bek - dovesti iskusnog startera, nek malo Arnautovic nauci od njeg.
Vezni red mi je ok sa Mehicem-Zunom-Alijem. Basic kao zamjena za Mehica. Dakle treba nam jedan dobar igrac za rotacije.
Krila - potrebno ozbiljno pojacanje, plus promovisati nekog juniora, Huzbasica pokusati prebaciti u sredinu ili ga se rijesiti. Nema duel igre, driblinga, brzine za krila. Opet ima odlican sut i moze nam valjati za prekide. Probati ga kao ofanzivnog ili centralnog veznog, pa ako se prilagodi dobro i jest.
Spic- Ja bih se rijesio jednog od dvojice, jer imas i Ahmetspahica koji treba dobiti sansu. Treba nam starter.

Slazemo se. Ako Feno ne bude igrao narednu sezonu, onda ostaviti huzbasica kao zamjenu Aliju. Nekako najkriticniji smo na krilima i spicu.
Sto se ljevog beka tice Burekovicu istice ugovor na ljeto, nije se naigrao ove sezone po Madjarskoj i Srbiji

Treba nam neka zamjena za Durmu.
Mlačo ne zna braniti.
Mlačo ne zna braniti.
- Marsal
- Kontakt:
Njemu se apsolutno ne treba zahvaliti ali Celicni je 90% toga upravu. Stati na loptu i mudro. Ne smijemo se bit sa njim jer on kontroliše tokove novca u gradu i ako ovo predstavimo i kao njegovu zaslugu može bit još bolje.Convicts je napisao/la: ↑13 jun 2023, 12:51Njemu se treba zahvalitiCelicni je napisao/la: ↑13 jun 2023, 12:41Uprava kluba sada treba ponovo sjesti sa gradskom upravom i Fudom.Lagano sastanak da mu se zahvalimo sto je ipak popustio i evo samo da vidi da mu pokažu trun dobra koje je uradio sta je rezultat.Samo uprava lagano i mudro,bolje malo nekada progutati prepusti, ali na kraju suma sumarum mi evo kao sto se pokazalo na kraju dobri i slavimo za par dana jos jednu veliku pobjedu.Ipak ce nam ponovo trebati za pokretanje dodjele zemljista sto jedan od glavnih prioriteta za napredak našeg kluba.Pripremati lagano teren i za par mjeseci ponovo mu doci sa tim pitanjem.Koliko ga god mi mrzili i sve znamo kroz sta smo prosli,mi znamo kakav je i kako sa njim.On je stao malo na loptu, on je jako namazan, a i mi smo.Ne ide mu u korist da se suprostavlja Čeliku i zato je popustio, jer njegovi glasaca je bio pun stadion.Sad pušu drugi vjetrovi, a za par godina će puhati još bolji, gdje neces uopste trebati gutati.Pustit mu malo da misli da je upravu, ali nas to ne treba zanimati, samo trebamo gledati u novce,profit i sta možemo da izvucemo od njega za naš klub, a vjerujem da možemo izvući pitanje dodjele zemljišta.Uprava samo lagano i namazano, umiljato janje dvije majke sisa.![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da nije bilo pritiska od strane nas i od strane suda on nikad ne bi potpisao sporazum sa KlubomMarsal je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:38Njemu se apsolutno ne treba zahvaliti ali Celicni je 90% toga upravu. Stati na loptu i mudro. Ne smijemo se bit sa njim jer on kontroliše tokove novca u gradu i ako ovo predstavimo i kao njegovu zaslugu može bit još bolje.Convicts je napisao/la: ↑13 jun 2023, 12:51Njemu se treba zahvalitiCelicni je napisao/la: ↑13 jun 2023, 12:41Uprava kluba sada treba ponovo sjesti sa gradskom upravom i Fudom.Lagano sastanak da mu se zahvalimo sto je ipak popustio i evo samo da vidi da mu pokažu trun dobra koje je uradio sta je rezultat.Samo uprava lagano i mudro,bolje malo nekada progutati prepusti, ali na kraju suma sumarum mi evo kao sto se pokazalo na kraju dobri i slavimo za par dana jos jednu veliku pobjedu.Ipak ce nam ponovo trebati za pokretanje dodjele zemljista sto jedan od glavnih prioriteta za napredak našeg kluba.Pripremati lagano teren i za par mjeseci ponovo mu doci sa tim pitanjem.Koliko ga god mi mrzili i sve znamo kroz sta smo prosli,mi znamo kakav je i kako sa njim.On je stao malo na loptu, on je jako namazan, a i mi smo.Ne ide mu u korist da se suprostavlja Čeliku i zato je popustio, jer njegovi glasaca je bio pun stadion.Sad pušu drugi vjetrovi, a za par godina će puhati još bolji, gdje neces uopste trebati gutati.Pustit mu malo da misli da je upravu, ali nas to ne treba zanimati, samo trebamo gledati u novce,profit i sta možemo da izvucemo od njega za naš klub, a vjerujem da možemo izvući pitanje dodjele zemljišta.Uprava samo lagano i namazano, umiljato janje dvije majke sisa.![]()
![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne bih se slozio. Ono sto je pokazao na terenu uopste nije bilo lose.
Celik!3,2,2.
Od najgore ekipe u ligi (Azot) primio gol, Unis nije znao opucati prema golu pa se nije mogao dokazatiAllGunsBlazing je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:40Ne bih se slozio. Ono sto je pokazao na terenu uopste nije bilo lose.