A druze realno glup je taj argument "da nije Zrinjski pobijedio Veleza mi ne bi igrali Europu"...kengur je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:27Da budemo iskreni, tacno je da idemo u Evropu ali zahvaljujuci Zrinjskom koji je dobio Veleza a mi sami nismo zavrsili treci i izborili taj cilj. Cak sta vise, prosijaci su iznad nas na tabeli. A naravno da je bilo ocekivati da idemo u Evropu kad po izjavi naseg trenera uvijek imamo sudije kao 12-og igraca. Po njemu bruka bi bila da nismo otisli, a bilo je bas tijesno. I onda na kraju kaze - Niko nije vjerovao samo ja.Haver ! je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:14"Izborili smo Evropu" - trebali smo onda napraviti feštu i javni doček kao na Grbavici uz vatromet jer očito mi uz investitora i budžet od 6-7 miliona u najlošijoj ligi evrope trebamo biti zadovoljni samim izlaskom u evropu.
Koliko je potrebno da rahat izborimo Evropu ? 10 miliona ?
Koliko je onda potrebno da se BORIMO za titulu ? 15 miliona ?
Nisam za bojkot, ali razumijem razloge bojkota![]()
![]()
Samo da napomenem, Sarajevo je kolo prije kraja izborilo Europu, a kone i listica su morali cekati rasplet posljednjeg kola da bi znali na cemu su dok smo mi u to kolo usli sasvim lezerno i bez ikakvog imperativa. Eto bas bi igraci protiv Igmana odigrali da izvinete preko qrca da im je trebalo za Europu. Vidjelo se da je 80% njih glavama vec na odmoru.
Ali bez obzira na to ono u cemu se ja slazem jeste da je bruka i sramota da smo pustili da nas pomozi . ba prestigne na tabeli. Vec smo u derbiju (2 kola prije kraja) mogli obezbijediti Europu sa pobjedom a mi smo sami sebi zakomplikovali i dopustili da nas siluju u mozak jer su nakon 5 godina zavrsili ispred nas na tabeli.