NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jun 2023, 13:48

Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 13:42
AllGunsBlazing je napisao/la:
13 jun 2023, 13:40
Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 13:36
Treba nam neka zamjena za Durmu.
Mlačo ne zna braniti.
Ne bih se slozio. Ono sto je pokazao na terenu uopste nije bilo lose.
Od najgore ekipe u ligi (Azot) primio gol, Unis nije znao opucati prema golu pa se nije mogao dokazati
I ti onda zakljucio da ne valja?
Celik!3,2,2.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 14:52

13 jun 2023, 13:48
Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 13:42
13 jun 2023, 13:40

Ne bih se slozio. Ono sto je pokazao na terenu uopste nije bilo lose.
Od najgore ekipe u ligi (Azot) primio gol, Unis nije znao opucati prema golu pa se nije mogao dokazati
I ti onda zakljucio da ne valja?
Da valja ne bi sjedio na klupi :shifty:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 jun 2023, 15:18

Bice to sve bolje oko ulaska i treba sve otvorit ulaze kad se ocekuje pun stadion a istina je da i mi ne valjamo,prvo da nam je uci pred utakmicu i dobro mjesto naci .Ne znamo tj necemo red napravit i to bi puno brze islo.Opet najgori su ovi sto dodju svaku desetu utakmicu e daj mi jos cevape i dvije pive ako moze jer njima nista ne valja pa treba i sabura ali ko moze doci ranije sta je problem uci sat prije.
Za Fudu samo pametno i mudro ni slucajno prozivat ga a i ne proziva se a da se ne vracamo sta je bilo i sto je na kraju popustio to svi znamo.Treba normalan korektan odnos grad Zenica i NK Celik imat i sa kantonom i izvuc maximum .
Za ova pojacanja ne treba gomilat puno i trosit Durmo golman br 1 kakav Buric golman ili neko drugi,akoBuric zeli u klub bujrum .Horic bi valjo ali cisto sumnjam covjek nam je halalio dug 40 000 e sad jos da igra djaba tesko...Ovo Avdija i slicni ni pod razno ni spominjat.Mozda stoper,lijevi bek ,vezni igrac i napadac da bude br 1 ,svaka cast Mirsi mozda je on prekretnicu napravio onim golom u Hrasnicu tako.da bi ostavio.
Ovo sto Feno reko 100% u pravu kad je kanton bio svi su pobjegli on prico o navijacima a mi ce mo o igracima ne smije se nikad zaboravit golovi Mahmutovica ili Fene ili Nurkovica na golu u kantonu koji se nisu stidjeli igrat po Varesu pogotovo Mahmutovica koji je bio prvi strelac Ceske lige koji je igro liigu prvaka sa Old traforda hajd kozijim putem do.stadiona po nekim selima uz duzno postovanje tih klubova jer ta smo sela morali proci..Tada su preko noci nestali i sad bi neki da se neki vrate ma mrs ba.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 13 jun 2023, 15:22

laudrop je napisao/la:
13 jun 2023, 12:56
Celicni je napisao/la:
13 jun 2023, 12:41
Uprava kluba sada treba ponovo sjesti sa gradskom upravom i Fudom.Lagano sastanak da mu se zahvalimo sto je ipak popustio i evo samo da vidi da mu pokažu trun dobra koje je uradio sta je rezultat.Samo uprava lagano i mudro,bolje malo nekada progutati prepusti, ali na kraju suma sumarum mi evo kao sto se pokazalo na kraju dobri i slavimo za par dana jos jednu veliku pobjedu.Ipak ce nam ponovo trebati za pokretanje dodjele zemljista sto jedan od glavnih prioriteta za napredak našeg kluba.Pripremati lagano teren i za par mjeseci ponovo mu doci sa tim pitanjem.Koliko ga god mi mrzili i sve znamo kroz sta smo prosli,mi znamo kakav je i kako sa njim.On je stao malo na loptu, on je jako namazan, a i mi smo.Ne ide mu u korist da se suprostavlja Čeliku i zato je popustio, jer njegovi glasaca je bio pun stadion.Sad pušu drugi vjetrovi, a za par godina će puhati još bolji, gdje neces uopste trebati gutati.Pustit mu malo da misli da je upravu, ali nas to ne treba zanimati, samo trebamo gledati u novce,profit i sta možemo da izvucemo od njega za naš klub, a vjerujem da možemo izvući pitanje dodjele zemljišta.Uprava samo lagano i namazano, umiljato janje dvije majke sisa.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nista nastavite ga prozivati i pljuvati onda, a nemojte gledati sta ce te izvuci mudro,jer nema odakle nam ne dolaze novci, zemljista nam nude na svakom koraku, stadion nam je boli glava, a pomoćni terena nema gdje nema itd.Ja sam prvi protiv njega i inace sa njimu ulaziti u bilo kakav posao, ali moram prihvatiti da je gradonacelnik mog grada.Manite hirova to nece nista donjet klubu.Niko ne trazi da mu se stope ližu,lagano se zahvalis na čestitki i to je to.Danas neke stvari presuti sutra neces morati jer neces biti u situaciji u kakvoj si danas. Koliko god nas to bolilo, ali ce valjati za nas klub.Da nije on malo samo popustio i mi da smo nastavili svoje i čekali sud a ne vodili diplomatiju sa njim, sutra nebi slavio veliku pobjedu nakon 18. godina.Jednostavno realnost je takva,on gleda svoju korist gledaj i ti svoju,sa takvim ljudima tako ide.Nemoj da ne vidiš od drveta šumu, a upamtite moje riječi, a sjesti ćete opet sa njim.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 13 jun 2023, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 jun 2023, 15:24

Joj Conwictis tebe i poredjenja primio gol od Unisa pa sta ako je kriv ,primio je i najbolji mozda bivse Jugoslavije Pantelic i to mu gol dao golman sa gola na gol i takvih primjera na hiljade za najbolje golmana svijeta.
Sto ne kazes kad nas je vadio u Jelahu kod 1-1 Hrasnici
kod 0-0 mozda 2 najbitnije utakmice u sezoni sa ta 2 poraza bi nam dosli na 1 bod ili sto nas spasio u Konjicu kod 1-0 ..Ti zapeo.za 1 gol.od Azota...
Sta mislite sa ovim sastavom realno sta bi mogli u FL bez ijednog pojacanja??? Ja mislim sredina ,borba za vrh ne moze a ne bi strepili za opstanak.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 13 jun 2023, 15:40

Marsal je napisao/la:
13 jun 2023, 13:38
Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 12:51
Celicni je napisao/la:
Uprava kluba sada treba ponovo sjesti sa gradskom upravom i Fudom.Lagano sastanak da mu se zahvalimo sto je ipak popustio i evo samo da vidi da mu pokažu trun dobra koje je uradio sta je rezultat.Samo uprava lagano i mudro,bolje malo nekada progutati prepusti, ali na kraju suma sumarum mi evo kao sto se pokazalo na kraju dobri i slavimo za par dana jos jednu veliku pobjedu.Ipak ce nam ponovo trebati za pokretanje dodjele zemljista sto jedan od glavnih prioriteta za napredak našeg kluba.Pripremati lagano teren i za par mjeseci ponovo mu doci sa tim pitanjem.Koliko ga god mi mrzili i sve znamo kroz sta smo prosli,mi znamo kakav je i kako sa njim.On je stao malo na loptu, on je jako namazan, a i mi smo.Ne ide mu u korist da se suprostavlja Čeliku i zato je popustio, jer njegovi glasaca je bio pun stadion.Sad pušu drugi vjetrovi, a za par godina će puhati još bolji, gdje neces uopste trebati gutati.Pustit mu malo da misli da je upravu, ali nas to ne treba zanimati, samo trebamo gledati u novce,profit i sta možemo da izvucemo od njega za naš klub, a vjerujem da možemo izvući pitanje dodjele zemljišta.Uprava samo lagano i namazano, umiljato janje dvije majke sisa.
Njemu se treba zahvaliti :urnebes: :urnebes:
Njemu se apsolutno ne treba zahvaliti ali Celicni je 90% toga upravu. Stati na loptu i mudro. Ne smijemo se bit sa njim jer on kontroliše tokove novca u gradu i ako ovo predstavimo i kao njegovu zaslugu može bit još bolje.
Ma ne kazem ja sad zahvalit kao što bukvalno shvatate,kao tup objava "hvala gradonacelniku bez njega nebi bili ovdje".Nego lagano,sastanak u 4 zida i hvala vam na cestitkama gradonačelniče.E sad gradonacelnice da vidimo gdje smo, da li imamo podrsku grada.Kaže da imamo podršku, e sad gradonačelniče ako je tako dajte nam podršku kroz to i to.
Tako to ljudi hoda.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 13 jun 2023, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 15:52

BatistutA19 je napisao/la:
13 jun 2023, 15:24
Joj Conwictis tebe i poredjenja primio gol od Unisa pa sta ako je kriv ,primio je i najbolji mozda bivse Jugoslavije Pantelic i to mu gol dao golman sa gola na gol i takvih primjera na hiljade za najbolje golmana svijeta.
kod 0-0 mozda 2 najbitnije utakmice u sezoni sa ta 2 poraza bi nam dosli na 1 bod ili sto nas spasio u Konjicu kod 1-0 ..Ti zapeo.za 1 gol.od Azota...
Sta mislite sa ovim sastavom realno sta bi mogli u FL bez ijednog pojacanja??? Ja mislim sredina ,borba za vrh ne moze a ne bi strepili za opstanak.
Kažem za Emela Mlaču, ne za Adija Durmu :urnebes:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jun 2023, 16:03

Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 14:52
Suplja ti logika. Jesi li gledao utakmicu protiv Azota?
Celik!3,2,2.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 13 jun 2023, 16:27

Celicni je napisao/la:
13 jun 2023, 15:22
laudrop je napisao/la:
13 jun 2023, 12:56
Celicni je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nista nastavite ga prozivati i pljuvati onda, a nemojte gledati sta ce te izvuci mudro,jer nema odakle nam ne dolaze novci, zemljista nam nude na svakom koraku, stadion nam je boli glava, a pomoćni terena nema gdje nema itd.Ja sam prvi protiv njega i inace sa njimu ulaziti u bilo kakav posao, ali moram prihvatiti da je gradonacelnik mog grada.Manite hirova to nece nista donjet klubu.Niko ne trazi da mu se stope ližu,lagano se zahvalis na čestitki i to je to.Danas neke stvari presuti sutra neces morati jer neces biti u situaciji u kakvoj si danas. Koliko god nas to bolilo, ali ce valjati za nas klub.Da nije on malo samo popustio i mi da smo nastavili svoje i čekali sud a ne vodili diplomatiju sa njim, sutra nebi slavio veliku pobjedu nakon 18. godina.Jednostavno realnost je takva,on gleda svoju korist gledaj i ti svoju,sa takvim ljudima tako ide.Nemoj da ne vidiš od drveta šumu, a upamtite moje riječi, a sjesti ćete opet sa njim.
Nije on ništa čestitao. Društvenim mrežama ne upravlja on nego Dino Pašalić. Kad stigne čestitka poštom s njegom potpisom onda se klub treba zahvaliti. :D

Klub i Gradska uprava su dobrim odnosima, a to ne znači da se Uprava ovog kluba treba zahvaljivati nekome za nešto što se podrazumijevalo. I dobro si gore napisao, znamo šta smo prošli. Tri puta nas je izlevatio uprkos svim obećanjima, pa je ponovo polizao svoje g...

I šta mi trebamo gledati da izvučemo novca kad je sve definisano novim sporazumom? Čelik će svake naredne godine od Grada dobiti 150.000 KM i to jasno stoji u ugovoru. Nema se klub šta šta lizati da dobijemo ta sredstva.

Sad trebamo i lizati nekog da nam dodijeli zemljište negdje u gradu ili izvan njega? Pa da iko ima razuma u ovom gradu, gradskoj upravi i gradskoj vijeću, dodijelio bi to zemljište jer zna da će danas sutra na istom nastati nogometna akademija, djeca neće visit na ulicama nego će imati uređen sistem, sport će prodisati u ovom gradu, a za to grad jedino što treba je dodijeliti zemljište, a klub vjerujem da bi preko raznih međunarodnih projekata riješio pitanje makar izgradnje dva pomoćna terena.

Čelični, nemoj molim te da padaš na njegove jeftine trikove "ljubavi" prema ovom klubu. On je osoba koja je htio ugasiti ovaj klub. On je osoba koja je nazvala ovaj stadion Covid arenom. On je htio posadit krompir na ovom stadionu. On je osnovao novi klub "Patriot" s Perčom. On je učinio sve u svojoj moći da ovaj klub više ne postoji. Nije uspio. Neće uspjeti. Nikada.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 jun 2023, 16:30

Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 15:52
BatistutA19 je napisao/la:
13 jun 2023, 15:24
Kažem za Emela Mlaču, ne za Adija Durmu :urnebes:
Nisam dobro procito mada bi neki i doveli golmana i to su pisali umjesto Durme a i sta ce ti imas zamjenu za Durmu i ne mozes ni rezervnog nakon jedne utakmice procijenut..Bolje taj novac preusmjerit na drugog igraca i drugu poziciju ,imamo mi golmane i ja sam u.pocetku sumnjo ali Durmo moze branit mislim u FL a za PL ne znam a mislim da ce njeg Nurkovic jos vise usavrsit i za PL kao.i dosad sto je puno napredovo jos ce on napredovat.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 13 jun 2023, 16:32

zenicanin je napisao/la:
13 jun 2023, 06:38
Ne mozemo vidjeti tu objavu jer nas je vise od pola blokirano iz proslih vremena.
Al bukvalno, kozo eb sto mu vodi stranice blokiro pola grada. Uspio sam sacuvati i snimiti komentar nakon kojeg sam dobio ban na stranici grada. Jos uvijek razmisljam da li da ih tuzim. Bukvalno je komentar bio bez vulgarnosti, ili bilo cega drugog sto se moze protumaciti kao ruzan govor, prijetnja ili ne znam ti sta. Sve sto sam napisao bilo je da mislim da se neko zeznuo kada je postavio neki post na gradskoj stranici i da mislim da su htjeli da ga postave na Fudinoj stranici, jer nije bio prikladan za gradsku fb stranicu. Bukvalno sprecavaju pristup informacijama blokirajuci sve sto im se ne svidja. Hajd za njegovu privatnu stranicu manje vise, ali da to tako perfidno rade na oficijelnoj stranici grada, e to je vec drugi nivo pokusaja da se usutkaju neistomisljenici.

Treba mu ebat mater a ne nesto se uvlaciti. Po meni se klub ponasa sasvim fer i korektno od kako su se stvari smirile. Tako treba i da ostane. On sebi mi sebi. Vjerujem da kad se rijese dugovi prema UIO i ljudima koji nisu tuzili klub da ce doci na red i da se sanira na neki nacin i ovaj cirkus oko vodovoda i tu treba polahko i argumentovano uci i to je to. Covjek se priprema za slijedece izbore i pravi sebi prostor (ne krivim ga) ali to ne znaci da mi treba da pusimo njegove fore.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 16:37

13 jun 2023, 16:03
Convicts je napisao/la:
13 jun 2023, 14:52
Suplja ti logika. Jesi li gledao utakmicu protiv Azota?
Mora da si mu jaran pa ga braniš

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 13 jun 2023, 16:43

JonSnow je napisao/la:
13 jun 2023, 11:06
Treba nam crnac u napadu. Siguran sam da se za nikakve par emože dovesti zvjerka.
Tako je. Naci crnca bombasa koji lupa sa 25metara u okviro gola bombu. Brzinu ce on svakako utrenirat.. oni su genetski brzi :D

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 jun 2023, 16:43

Pasha imam predlog za anketu da se malo.zezamo.a moguce i drugi navijaci ostalih klubova ce glasat a ovu sam pogodio preko 8000..

Pitanje ..Koje mjesto NK Celik ce zauzet u Mtel 1 ligi Federaacije u sezoni 2023/24 ???

1..1 mijesto ..PRVAK I ULAZAK U PL
2..od 2 do 4 mijesta BORBA ZA VRH
3..od 5 do 8 mijesta ZLATNA SREDINA
4..od 9 do 13 mijesta BORBA ZA OPSTANAK
5.14 do 16..ISPAST IZ LIGE (to ni u snu)

MISLIM DA JE ODLICNA ANKETA

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 13 jun 2023, 17:05

Treba 4 - 5 dobrih igrača za FL!!! Kariča nabiti nogom čisti promašaj kao pojačanje! Salčinovič ne može igrati u FL jednostavno presporo igra! Mehič je kao Gatuzo,borben,trudi se al brate udara koga stigne! Ja ne znam zašto bije ljude bezveze i bez potrebe! Koliko je on žutih imo😁 Mlade igrače trpimo i istrpit cemo ih jer su stvarno mladi Ali,Arnautovič,Durmo,Durmiš,Karalič i još mladji momci koji su igrali! Sa Arežinom nije nešto načisto jer klub i dalje vodi ga kao povredjenog,mada je na terenu Arežiba bio itekako koristan i korektan što se tiče zalaganja i znanja.E sad ovo van terena to treba klub što prije da se očituje da raja ne lupa gluposti o njemu. Sivac je dobro iznjeo sezonu,Žuna dobar al može i mora bolje radi njeg samog! Duvnjak dobar čovjek,pedagog,smiren i kulturan i samo probati igrati više u dubinu nego u širinu! Ko igra dubokim loptama taj i titule osvaja. Klub je resetovan iz temelja,uprava i marketing level više u odnosu na ostale segmente.Robijaši ko Robijaši sačuvali klub,obraz i čast! S vremena na vrijeme i nabiju kazne klubu,večinom nepotrebne al hajd valjda ih i plate sami! A simpatizeri su prevazišli sve,kad hoče baš hoče i dodju,doniraju,kupuju,navijaju i što je najvažnije sve ih je više i velika ogromna večina je obučena iz Čelikovig oficijelnog fan shopa što je za veliku pohvalu i respekt.
::::SAMO ČELIK::::

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 jun 2023, 17:11

Kad ce vise ova pauza zavrsit'?

:kafa: :kafa:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 13 jun 2023, 17:44

zamorano je napisao/la:
13 jun 2023, 17:05
Treba 4 - 5 dobrih igrača za FL!!! Kariča nabiti nogom čisti promašaj kao pojačanje! Salčinovič ne može igrati u FL jednostavno presporo igra! Mehič je kao Gatuzo,borben,trudi se al brate udara koga stigne! Ja ne znam zašto bije ljude bezveze i bez potrebe! Koliko je on žutih imo😁 Mlade igrače trpimo i istrpit cemo ih jer su stvarno mladi Ali,Arnautovič,Durmo,Durmiš,Karalič i još mladji momci koji su igrali! Sa Arežinom nije nešto načisto jer klub i dalje vodi ga kao povredjenog,mada je na terenu Arežiba bio itekako koristan i korektan što se tiče zalaganja i znanja.E sad ovo van terena to treba klub što prije da se očituje da raja ne lupa gluposti o njemu. Sivac je dobro iznjeo sezonu,Žuna dobar al može i mora bolje radi njeg samog! Duvnjak dobar čovjek,pedagog,smiren i kulturan i samo probati igrati više u dubinu nego u širinu! Ko igra dubokim loptama taj i titule osvaja. Klub je resetovan iz temelja,uprava i marketing level više u odnosu na ostale segmente.Robijaši ko Robijaši sačuvali klub,obraz i čast! S vremena na vrijeme i nabiju kazne klubu,večinom nepotrebne al hajd valjda ih i plate sami! A simpatizeri su prevazišli sve,kad hoče baš hoče i dodju,doniraju,kupuju,navijaju i što je najvažnije sve ih je više i velika ogromna večina je obučena iz Čelikovig oficijelnog fan shopa što je za veliku pohvalu i respekt.
Arežina je u Americi.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 jun 2023, 18:03

phillies je napisao/la:
13 jun 2023, 17:11

2 mjeseca do pocetka prvenstva :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 jun 2023, 18:14

Truhlo je napisao/la:
13 jun 2023, 18:03
phillies je napisao/la:
13 jun 2023, 17:11

2 mjeseca do pocetka prvenstva :urnebes:
Nightmare :)

Hoce li se ici na dernek?

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 13 jun 2023, 18:25

FliX je napisao/la:
13 jun 2023, 16:43
JonSnow je napisao/la:
13 jun 2023, 11:06
Treba nam crnac u napadu. Siguran sam da se za nikakve par emože dovesti zvjerka.
Tako je. Naci crnca bombasa koji lupa sa 25metara u okviro gola bombu. Brzinu ce on svakako utrenirat.. oni su genetski brzi :D
Crnac moze lupati samo sa svojih 25 centimetara 🤣.Mislim da nam samo po lijevoj strani treba igrac I obavezno kvalitetan veznjak tipa Sukija ili Arezine...Mislim da ne trebamo gomilati igrace,pokusati zadrzati ovaj kostur,,dovesti 2 igraca kvalitetna I to je to!Bicemo u sredini tabele sigurno!!Vracati sto vise dugova,a ako ne daj Boze sta zapne ima zimski prelazni rok ...Treba praviti ekipu za buducnost,pa makar bili u ovoj ligi 3-4 sezone

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.