FK Sarajevo - Bordo chat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

BordoSaga2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo - Bordo chat

Post Postao/la BordoSaga2 » 13 jun 2023, 18:16

I koja je fora sad sto je zakljucana tema?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jun 2023, 18:18

Pa sjebase temu svojim glupostima i prepucavanjima...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 13 jun 2023, 18:21

Jer se po ko zna koji put pise o istim stvarima za koje se reklo da se ne treba i nece pisat.
Preglupo postalo konstantno se neke tenzije dizu…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jun 2023, 18:37

Ma smijesno sviju mi , ne kontam sta se zeli postici, vodi se polemika isto ciji je veci a obojica ne guze nista .... Znam da je dosadno nema pojacanja desavanja pa ljudi se ne mogu strpiti...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Herson

Post Postao/la Herson » 13 jun 2023, 18:42

Slazem se da je izlisno i bespotrebno pisati o bojkotu kada je sve vec napisano i to vise stotina puta, ali je li to razlog da se zakljucava tema? Na temi PLBiH ljudi kace slike mrtvih ljudi i to ismijavaju, sve prsti od psovki, uvreda, nacionalizma, sovinizma itd, i tema se nikad ne zakljucava niti se udaljavaju sa teme pojedinici koji iniciraju sve to. Jedino se ova tema zakljucava i to zbog rasprave o bojkotu navijaca, i to ni manje ni vise raspravlja se o bojkotu navijaca Sarajeva.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 13 jun 2023, 18:48

Herson je napisao/la:
13 jun 2023, 18:42
Slazem se da je izlisno i bespotrebno pisati o bojkotu kada je sve vec napisano i to vise stotina puta, ali je li to razlog da se zakljucava tema? Na temi PLBiH ljudi kace slike mrtvih ljudi i to ismijavaju, sve prsti od psovki, uvreda, nacionalizma, sovinizma itd, i tema se nikad ne zakljucava niti se udaljavaju sa teme pojedinici koji iniciraju sve to. Jedino se ova tema zakljucava i to zbog rasprave o bojkotu navijaca, i to ni manje ni vise raspravlja se o bojkotu navijaca Sarajeva.
Administratori ove teme ocito imaju svoje misljenje i smeta im kad bilo ko drugi napise nesto sto im se ne svidja. Ko da im je privatni forum
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 18 jun 2023, 18:02

Sta ste sad zglajzali :rol:
90!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jun 2023, 20:06

NazorUso je napisao/la:
18 jun 2023, 18:08
Amcho1 je napisao/la:
18 jun 2023, 00:05
NazorUso je napisao/la:
17 jun 2023, 23:48
Mrte ga pa mu dali 6.3 ocjenu. Garant forumasi uticali na to. Losije ocijenjen samo Sehic 💪🖤
Hejteru, lik je odigrao 10 minuta ali tebi je to dovoljno da pljuješ. Idi Bogati na PDF ove klubova za koje navijaš pa ocjenjuj pulene iz tih ekipa, mnogi su pred potpis za Real Madrid.
Selam alek dobri bošnjanine sa 7 nikova. Posto prozivas danima, da ti odgovorim jedinim validnim argumentom:

slika
ExchangeOffice je napisao/la:
18 jun 2023, 14:03
Lijep rukopis ko da ga je neka treba pisala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 jun 2023, 20:11

MortemHz je napisao/la:
18 jun 2023, 20:06
NazorUso je napisao/la:
18 jun 2023, 18:08
Amcho1 je napisao/la:
18 jun 2023, 00:05

Hejteru, lik je odigrao 10 minuta ali tebi je to dovoljno da pljuješ. Idi Bogati na PDF ove klubova za koje navijaš pa ocjenjuj pulene iz tih ekipa, mnogi su pred potpis za Real Madrid.
Selam alek dobri bošnjanine sa 7 nikova. Posto prozivas danima, da ti odgovorim jedinim validnim argumentom:

slika
ExchangeOffice je napisao/la:
18 jun 2023, 14:03
Lijep rukopis ko da ga je neka treba pisala.
Sve pudlice na broju. Ako odgovorim ko je starka koja je pisala, bojim se da cu te uvrijediti, pa cu da presutim @ex
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jun 2023, 13:23

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
26 jun 2023, 13:18
napoleon72 je napisao/la:
26 jun 2023, 13:15
Kakav muk? Je li vam hiljadu puta napisano, ko je otjerao i Kustu i Ibraka i Kantardzica? Da niste vi sa istoka? Jbg druze, ne mozes Ajli upast u klub s palicama kao Kantardzicu, zensko je i ima drugih nacina borbe. Qrcila se pozivanjem navijaca na sake, kad su je sreli u gradu rasplakala se. Sta joj mozes, nasamarat trebu? Al bice i ona bivsa, polahko. Grupa ce cilj ostvarit kao i uvijek. I pokazat ce se da je grupa bila u pravu kao i uvijek. Kad se borilo protiv Sabrine i Jahica, i tad su Zip i njegovi pokemoni botovali i branili. Sta je bilo na kraju?
Pa kako nije muk... I koga otjeraste? ljudi otisli haman sami, kad su sve otpuhali, jos nam stecaj ostavili kao kinder suprise. Samo to nisi znao.
Ne treba ni tuci ni udarati, treba podrzati klub. Pusti ljude ba da rade, dok rade u nasem interesu sve je ok.

I sad pouceni ranijim iskustvima, ste odlucili da prije svega, preventivno ebemo mater ljudima jel? Posto nam se desilo to u proslosti, a nismo ovako reagovali?
nokee je napisao/la:
26 jun 2023, 13:23
Moras jednu stvar razdvojiti. Ovdje ima dosta likova u koje i sebe ubrajam koji ne osporavaju da bi trebali ici Ajla i Mirza ali isto tako evo za sebe sad govorim, osporavam i odluke grupe isto kao i gluposti koje Ajla radi. Isto tako je velika glupost odluka za bojkotom, da mi je otac rodjeni donio!
Ovo dvoje koji se tjeraju, otici ce, s bojkotom ili bez bojkota. To je poenta cijele price!
Da ima botova, ima. Isto ko sto ima ovdje likova koji su protjerani iz kluba pa im smeta i sto pojacanja dovodimo, koja je razlika izmedju prvih i drugih? Nema je!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 26 jun 2023, 13:28

Ok, ne znam sto se zakljucala tema. Normalno diskutujemo. Podrska najvjernijih navijaca je bitan faktor u funkcionisanju naseg kluba. Zato imam potrebu i moralnu odgovornost da pridonesem relaksaciji odnosa.
Posto je komentar pomjeren iz glavne teme, ovim putem se izvinjavam svima. Vec sam jednom rekao pa pogazio svoju rijec da necu vise o bojkotu. Ovim zavrsavama, bili ne bili vise tu. Oguglao sam.. Pozdrav svima
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jun 2023, 13:32

Na minutu samo da pobrišem te gluposti. Normalna diskusija da ali ubacivanje Karadžića svaki treći dan u bilo kakav kontekst te priče je bolesno. Prvih par puta je prošlo sad više neće. Ja sam prvi put u životu čuo da o njemu neko priča od par degenerika sa plave strane i na našoj temi, to je bolesno i neće se o tome diskutovati. Poslije toga dođu priče o botovima, onda vrijeđanje i psovanje - već viđeno hiljadu puta i to neće biti na glavnoj temi.
Ovdje slobodno opletite.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 26 jun 2023, 13:34

A dabic je belaj bio :rol: haha.. hajde sta ces, moras uredjivati. Da hocemo ovo prebroditi i da svi zajedno grmimo. To je sve, fali mi Ustani Istok :)

@napoleon72 pisi ovdje i ti @noke :mrgreen:
- 1 9 4 6 -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2023, 20:02

Istinasamo123 je napisao/la:
27 jun 2023, 19:39
nokee je napisao/la:
27 jun 2023, 19:18

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2023, 20:08

VenamaHrabrih je napisao/la:
27 jun 2023, 19:34
BordoBBoja je napisao/la:
27 jun 2023, 19:24
VenamaHrabrih je napisao/la:
27 jun 2023, 19:23

Finlandia, ako te već zanima.
Ali, šta tebe libo racku?? Nit bih te yebo, nit u kafanu vodio.
Meni je samo vazno da me ne odzeparis, a za ovo navedeno cemo lako
Ahahahaha... Tebe da odžeparim?!?! A šta da odžeparim, jado?! Eto, da ti bude lakše, nit bih te yebo, nit u kafanu vodio, nit odžepario.
A sad odyebi u skokovima. Nađi život. Nisu život tri profila. Nije valjda da ti je moj jedina satisfakcija?!
Koji bijednik, jbt...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 jul 2023, 15:16

@Morto daj vise banujte ove likove uvijek jedni te isti pocinju prezvakanu temu i onda ostali ne možemo pisati normalno od njih.
To su sve profili napravljeni 2022 ili kasnije kao sto su @boki86, @bordoBBoja, @lobudaraczapamcenje...

Ima ih jos sigurno ali ovi su danas bili glavni. Dodijali vise i Bogu i narodu pa na koju god stranu da vuku zaboli me.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 07 jul 2023, 15:19

ElCartel11 je napisao/la:
07 jul 2023, 15:16
@Morto daj vise banujte ove likove uvijek jedni te isti pocinju prezvakanu temu i onda ostali ne možemo pisati normalno od njih.
To su sve profili napravljeni 2022 ili kasnije kao sto su @boki86, @bordoBBboja, @lobudaraczapamcenje...

Ima ih jos sigurno ali ovi su danas bili glavni. Dodijali vise i Bogu i narodu pa na koju god stranu da vuku zaboli me.
Nebitno kad je profil napravljen i ja sam se pridružio forumu prošle godine, bojkotujem i poštujem stav grupe ali ne nabijam na nos ljudima što idu na tekme. Nek banuju i bojkotaše i antibojkotaše što smaraju kako je počeo bojkot da se tema očisti.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 jul 2023, 15:36

ElCartel11 je napisao/la:
07 jul 2023, 15:16
To su sve profili napravljeni 2022 ili kasnije kao sto su @boki86, @bordoBBoja, @lobudaraczapamcenje...

pratim i citam forum 10 godina. I nije mi se dalo registrovati i pisati, a sad vidim i zasto. Ne mora me niko banovati, necu ti zauzimati vise prostor da mozes objavljivati nesto normalno i poneku sasavu sliku hasbule.
kao da pisemo o bojkotu tamo neke zlj ekipe, a mozda nam bas ta podrska bude od krucijalne vaznosti za uspjeh ili neuspjeh.

pozdrav
- 1 9 4 6 -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2023, 13:23

nokee je napisao/la:
08 jul 2023, 13:13
Kimun je napisao/la:
08 jul 2023, 10:41
NazorUso je napisao/la:
07 jul 2023, 22:28
Vidimo se u Gruziji, da se upoznamo. Javim ti se
S kim da se vidis? Pa nije mako iz Olova ovaj balavac. Izvinuce ti se vjerovatno u nekom trenutku na pp za sve sto pise. Mora tako jbg

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Chony533, Hajdeee, nedimmmm1337, plisek, skoJaa i 39 gostiju.