FK Sarajevo - Bordo chat
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo - Bordo chat
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Preglupo postalo konstantno se neke tenzije dizu…
COYG‼️
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Administratori ove teme ocito imaju svoje misljenje i smeta im kad bilo ko drugi napise nesto sto im se ne svidja. Ko da im je privatni forumHerson je napisao/la: ↑13 jun 2023, 18:42Slazem se da je izlisno i bespotrebno pisati o bojkotu kada je sve vec napisano i to vise stotina puta, ali je li to razlog da se zakljucava tema? Na temi PLBiH ljudi kace slike mrtvih ljudi i to ismijavaju, sve prsti od psovki, uvreda, nacionalizma, sovinizma itd, i tema se nikad ne zakljucava niti se udaljavaju sa teme pojedinici koji iniciraju sve to. Jedino se ova tema zakljucava i to zbog rasprave o bojkotu navijaca, i to ni manje ni vise raspravlja se o bojkotu navijaca Sarajeva.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑18 jun 2023, 18:08Selam alek dobri bošnjanine sa 7 nikova. Posto prozivas danima, da ti odgovorim jedinim validnim argumentom:
![]()
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve pudlice na broju. Ako odgovorim ko je starka koja je pisala, bojim se da cu te uvrijediti, pa cu da presutim @ex
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:18Pa kako nije muk... I koga otjeraste? ljudi otisli haman sami, kad su sve otpuhali, jos nam stecaj ostavili kao kinder suprise. Samo to nisi znao.napoleon72 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:15Kakav muk? Je li vam hiljadu puta napisano, ko je otjerao i Kustu i Ibraka i Kantardzica? Da niste vi sa istoka? Jbg druze, ne mozes Ajli upast u klub s palicama kao Kantardzicu, zensko je i ima drugih nacina borbe. Qrcila se pozivanjem navijaca na sake, kad su je sreli u gradu rasplakala se. Sta joj mozes, nasamarat trebu? Al bice i ona bivsa, polahko. Grupa ce cilj ostvarit kao i uvijek. I pokazat ce se da je grupa bila u pravu kao i uvijek. Kad se borilo protiv Sabrine i Jahica, i tad su Zip i njegovi pokemoni botovali i branili. Sta je bilo na kraju?
Ne treba ni tuci ni udarati, treba podrzati klub. Pusti ljude ba da rade, dok rade u nasem interesu sve je ok.
I sad pouceni ranijim iskustvima, ste odlucili da prije svega, preventivno ebemo mater ljudima jel? Posto nam se desilo to u proslosti, a nismo ovako reagovali?
nokee je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:23Moras jednu stvar razdvojiti. Ovdje ima dosta likova u koje i sebe ubrajam koji ne osporavaju da bi trebali ici Ajla i Mirza ali isto tako evo za sebe sad govorim, osporavam i odluke grupe isto kao i gluposti koje Ajla radi. Isto tako je velika glupost odluka za bojkotom, da mi je otac rodjeni donio!
Ovo dvoje koji se tjeraju, otici ce, s bojkotom ili bez bojkota. To je poenta cijele price!
Da ima botova, ima. Isto ko sto ima ovdje likova koji su protjerani iz kluba pa im smeta i sto pojacanja dovodimo, koja je razlika izmedju prvih i drugih? Nema je!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Posto je komentar pomjeren iz glavne teme, ovim putem se izvinjavam svima. Vec sam jednom rekao pa pogazio svoju rijec da necu vise o bojkotu. Ovim zavrsavama, bili ne bili vise tu. Oguglao sam.. Pozdrav svima
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovdje slobodno opletite.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

@napoleon72 pisi ovdje i ti @noke

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 jun 2023, 19:34Ahahahaha... Tebe da odžeparim?!?! A šta da odžeparim, jado?! Eto, da ti bude lakše, nit bih te yebo, nit u kafanu vodio, nit odžepario.BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jun 2023, 19:24Meni je samo vazno da me ne odzeparis, a za ovo navedeno cemo lakoVenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 jun 2023, 19:23
Finlandia, ako te već zanima.
Ali, šta tebe libo racku?? Nit bih te yebo, nit u kafanu vodio.
A sad odyebi u skokovima. Nađi život. Nisu život tri profila. Nije valjda da ti je moj jedina satisfakcija?!
Koji bijednik, jbt...
- ElCartel11
- Kontakt:
To su sve profili napravljeni 2022 ili kasnije kao sto su @boki86, @bordoBBoja, @lobudaraczapamcenje...
Ima ih jos sigurno ali ovi su danas bili glavni. Dodijali vise i Bogu i narodu pa na koju god stranu da vuku zaboli me.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nebitno kad je profil napravljen i ja sam se pridružio forumu prošle godine, bojkotujem i poštujem stav grupe ali ne nabijam na nos ljudima što idu na tekme. Nek banuju i bojkotaše i antibojkotaše što smaraju kako je počeo bojkot da se tema očisti.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 15:16@Morto daj vise banujte ove likove uvijek jedni te isti pocinju prezvakanu temu i onda ostali ne možemo pisati normalno od njih.
To su sve profili napravljeni 2022 ili kasnije kao sto su @boki86, @bordoBBboja, @lobudaraczapamcenje...
Ima ih jos sigurno ali ovi su danas bili glavni. Dodijali vise i Bogu i narodu pa na koju god stranu da vuku zaboli me.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pratim i citam forum 10 godina. I nije mi se dalo registrovati i pisati, a sad vidim i zasto. Ne mora me niko banovati, necu ti zauzimati vise prostor da mozes objavljivati nesto normalno i poneku sasavu sliku hasbule.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 15:16@Morto daj vise banujte ove likove uvijek jedni te isti pocinju prezvakanu temu i onda ostali ne možemo pisati normalno od njih.
To su sve profili napravljeni 2022 ili kasnije kao sto su @boki86, @bordoBBoja, @lobudaraczapamcenje...
kao da pisemo o bojkotu tamo neke zlj ekipe, a mozda nam bas ta podrska bude od krucijalne vaznosti za uspjeh ili neuspjeh.
pozdrav
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, 72220, ado-hz, alacious, Amidzaa, Arhitekt, Arnelv52, Beli98, benko21, Bordo10, budzak, Cwirek, Dadox, darkangel4, edgarallanpoe04, ErosViverosViv, Fudo, Galantni, galia95, gh0stHZ, Hajdeee, hajroooooo, Hamagara, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, iliyaa8, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, kakarut, keli, klasik, Konzerva, Lecler, leo1946, miguelramos, Mocvara1991, MokraKifla, MrPink, N3R3D, Noke995, One2Play, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, PeppermintSA, perun, plisek, Poligon10, r3m1, Rajvosa4ever, Rodman, ronaldo99, sarajevo19461987, Sazg, skank, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, TETRAPAK, TOMCRAFT, tutankamon1905, USB, VolimBiH96, Zagor, zagorski i 789 gostiju.