E pa zato ja i kažem treba se klub izjasnit šta je s Arežinom? Po klubu on je povrijedjen,po tebi u Americi,neko opet piše prokocko neke pare,neki reče pozajmio od kamatara itd itd...Šta je sad ovdje istina? Jer po onoj zadnjoj press konferenciji klub još nije prekrižio Arežinu!
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
::::SAMO ČELIK::::
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Izbacio je sliku iz Amerike na Instagramzamorano je napisao/la: ↑13 jun 2023, 19:41E pa zato ja i kažem treba se klub izjasnit šta je s Arežinom? Po klubu on je povrijedjen,po tebi u Americi,neko opet piše prokocko neke pare,neki reče pozajmio od kamatara itd itd...Šta je sad ovdje istina? Jer po onoj zadnjoj press konferenciji klub još nije prekrižio Arežinu!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Dovedite Adnana Hrelju, lik uvodi klubove u Premijer ligu.
Uveo Slogu Simin Han (sadašnja Tuzla City) u Premijer ligu.
Uveo Igman u Premijer ligu, pa prešao u GOŠK i evo sad uveo i GOŠK u Premijer ligu.
Ko sad dovede Hrelju taj ulazi u PL, eno Stupčanica je najbliža da ga dovede.
Uveo Igman u Premijer ligu, pa prešao u GOŠK i evo sad uveo i GOŠK u Premijer ligu.
I Mladost DK je uveo u Premijer liguConvicts je napisao/la: ↑13 jun 2023, 21:25Dovedite Adnana Hrelju, lik uvodi klubove u Premijer ligu.

Sivca i Alija obavezno svezati dugogodišnjim ugovorom.
Bogami ako ne dovedu kakvog golgetera, bojim se trauma od ponovnog gledanja fulanja onoliki 100% sansi.FRLegioen je napisao/la: ↑13 jun 2023, 18:25Crnac moze lupati samo sa svojih 25 centimetara.Mislim da nam samo po lijevoj strani treba igrac I obavezno kvalitetan veznjak tipa Sukija ili Arezine...Mislim da ne trebamo gomilati igrace,pokusati zadrzati ovaj kostur,,dovesti 2 igraca kvalitetna I to je to!Bicemo u sredini tabele sigurno!!Vracati sto vise dugova,a ako ne daj Boze sta zapne ima zimski prelazni rok ...Treba praviti ekipu za buducnost,pa makar bili u ovoj ligi 3-4 sezone
Ne moze on je rekao Sivcu da je Zuna bolji igrač od njega i prekrizen je sa spiska pojačanjaConvicts je napisao/la: ↑13 jun 2023, 21:25Dovedite Adnana Hrelju, lik uvodi klubove u Premijer ligu.
Šarić je za sve krivalmir2018 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 22:03Ne moze on je rekao Sivcu da je Zuna bolji igrač od njega i prekrizen je sa spiska pojačanjaConvicts je napisao/la: ↑13 jun 2023, 21:25Dovedite Adnana Hrelju, lik uvodi klubove u Premijer ligu.
Ko sad dovede Hrelju taj ulazi u PL, eno Stupčanica je najbliža da ga dovede.![]()

Dovedemo Hrelju i možemo do kraja igrati sa juniorima, ulazimo u Premijer ligu laganini

Ja jos na sehica ozbiljno racunam
Ko će trošiti pare od kluba za nargile ako on ode?
- limvolikce1945
- Kontakt:
Lično mislim da Feno uz dobro odrađene pripreme može izgurati još sezonu-dvije. Pa kad se sjetim prošle sezone, jedva 30 min. odigra, a sada se itekako fizički popravio i cijelu tekmu odigra, čak ode i na pokoje gostovanje. Ne pije, ne puši... ne kocka (a ne ko neki
), znači, još može valjat' - ne otpisujte ga, nisu ovo neke godine. Jedino mu ja zamjerim što je živčo, posebno prema saigračima, a nerijetko i prema sudijama...
Arežini noga da je Messi. Taj ti može valjati 100x i kad je najbitnije da te izdigne. Takvi profili igrača nam ne trebaju, karakter je jednako važan, pa možda i važniji, od talenta. Da nismo prošli Klis mislim da bi Arežina bio glavna meta za pljuvanje, jer je otišao pred najvažniju tekmu.
4-5 novih igrača će sigurno doći, to je i Robert najavio, u svakoj liniji po jednog dovesti. Durmišu, Arnautoviću i Karaliću će biti vjerovatno ponuđena bar još polusezona, ako se ne pokažu, onda na posudbu. Ali i Sivac ostaju i očekujem da će još više rasti. Za Durmu pravi ispit tek slijedi. Ruku na srce, nije baš ni imao često prilike da se pokaže u DLC, rijetko je ko prolazio odbranu, zato će 1.FL biti pravi test za njega.
Za Vardu i Mehića ne znam šta da kažem, meni se nikako ne sviđa kako oni igraju, ali eto, Duvnjak valjda zna mogu li mu valjati.
Žuna se još uvijek diže nakon povrede, očekujem da naredna sezona bude njegova, jer je ovu furiozno završio, a to će mu valjati za samopouzdanje da se nabrije pred pipreme.
Šijerkić i Kolić mislim da mogu biti od koristi i u FL, sve zavisi koga ćemo dovesti.

Arežini noga da je Messi. Taj ti može valjati 100x i kad je najbitnije da te izdigne. Takvi profili igrača nam ne trebaju, karakter je jednako važan, pa možda i važniji, od talenta. Da nismo prošli Klis mislim da bi Arežina bio glavna meta za pljuvanje, jer je otišao pred najvažniju tekmu.
4-5 novih igrača će sigurno doći, to je i Robert najavio, u svakoj liniji po jednog dovesti. Durmišu, Arnautoviću i Karaliću će biti vjerovatno ponuđena bar još polusezona, ako se ne pokažu, onda na posudbu. Ali i Sivac ostaju i očekujem da će još više rasti. Za Durmu pravi ispit tek slijedi. Ruku na srce, nije baš ni imao često prilike da se pokaže u DLC, rijetko je ko prolazio odbranu, zato će 1.FL biti pravi test za njega.
Za Vardu i Mehića ne znam šta da kažem, meni se nikako ne sviđa kako oni igraju, ali eto, Duvnjak valjda zna mogu li mu valjati.
Žuna se još uvijek diže nakon povrede, očekujem da naredna sezona bude njegova, jer je ovu furiozno završio, a to će mu valjati za samopouzdanje da se nabrije pred pipreme.
Šijerkić i Kolić mislim da mogu biti od koristi i u FL, sve zavisi koga ćemo dovesti.
Ako se tebi ne sviđa kako igra zadnji vezni na mjestu stopera onda stvarno je to čudno.Arnautovic je mlad momak i nasim mladim momcima mora se prednost dati,kao i Karaliču i ostalim koji su iznijeli teret lige.Ako ovo bude politika kluba da se opet nasa djeca tjeraju sa terena onda i nemamo buducnosti.Ne smije biti niko preci od nase djece .
Ova liga ce tek biti pravi pokazatelj ko moze, a ko ne.
Iskreno mislim da Ali nece briljirati ovdje iz prostog razloga što iako se vidi da možda i najbolje igra lopte, fizički je najinferiorniji. Takodjer mislim da 1. ligu mogu igrati Sivac, Aladin, Zuna, Feno. Za ostale ce vrijeme pokazati ali po meni bar 2-3 provjerena imena za neku stabilnost nam trebaju. Tu više mislim na neke igrače koji imaju iskustva u prvoj ligi. Ovako sa trenutnom možda sredina tabele.
Takodjer mislim da ipak treba momcima dati šansu da se nametnu prije nego ih se otpiše.
Iskreno mislim da Ali nece briljirati ovdje iz prostog razloga što iako se vidi da možda i najbolje igra lopte, fizički je najinferiorniji. Takodjer mislim da 1. ligu mogu igrati Sivac, Aladin, Zuna, Feno. Za ostale ce vrijeme pokazati ali po meni bar 2-3 provjerena imena za neku stabilnost nam trebaju. Tu više mislim na neke igrače koji imaju iskustva u prvoj ligi. Ovako sa trenutnom možda sredina tabele.
Takodjer mislim da ipak treba momcima dati šansu da se nametnu prije nego ih se otpiše.
Sehic uz jake pripreme dobru ishranu i trening moze definitivno da ode u lige petice
Medjuseljac i Durmis poraditi na fizickoj snazi u narednom periodu. Ukoliko se ima mogucnosti obezbjediti im i licnog trenera sa fokusom na fizikalije. Naravno u skladu sa njihovom konstitucijom, da ne gube na brzini, elasticnosti i sl. Naravno, vodjenje sportskog zivota i pravilna ishrana sad vec uzima znacajan procenat za njihov uspjeh kao fudbalera.
- prisonbreak
- Kontakt:
Vardo igrao Federaciju u Travniku i bio jedan od boljih igraca.. al treba momka gurnuti na zadnjeg veznog, nikako stopera.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Volio bi vidjeti Arnautovića više negdje u napadu kako bi se snašao.Jedna rokada na pripremnim,jer baš voli gore da igra.Međuseljac ako bude tehnički potkovan i znao držati loptu koliko i proturiti, što su jedna od njegovih glavnih karakteristika, onda mu ne treba neka snaga, jer nije taj tip igraca koji izvlaci na snagu i ide u duele, on je igrac tipa Pjanica.Veoma je mlad, izgleda mi kao da više sluša i radi nego da priča samo i zbog toga ga Feno gotivi vjerovatno.Sivac priča za sebe ugovor 2-3 godine minimalno.Ima tu igrača gdje ja ne vidim da mogu igrati ovaj rang i ici stepenicu dalje a prvenstveno mislim na Kolića, ima posao i baš je uticalo na njega.
Šijerkić nije neki igrač niti golgeter.Stotinu šansi da jedna uđe.Zato i jesu vezni igraci stigli napadace.
Mislim da se treba lagano gledati da igrači krenu živjeti od Čelika, tako da bi mogli biti rasterećeni i dalje napredivati.Ipak sljedeću sezonu igramo ozbiljan fudbal.
Treba da se vidi šta sa Zukićem, nije neke šanse imao bog zna šta.Davat mu vecu minutažu bit ce pripremne i kolko tolko ga iskoristiti,kao i juniore.
Pojačanja gledati ipak ozbiljnija, **** crnca ako nema kvalitet.Nikakve staronje, nego isto koje cemo mi moći prodati.
Šijerkić nije neki igrač niti golgeter.Stotinu šansi da jedna uđe.Zato i jesu vezni igraci stigli napadace.
Mislim da se treba lagano gledati da igrači krenu živjeti od Čelika, tako da bi mogli biti rasterećeni i dalje napredivati.Ipak sljedeću sezonu igramo ozbiljan fudbal.
Treba da se vidi šta sa Zukićem, nije neke šanse imao bog zna šta.Davat mu vecu minutažu bit ce pripremne i kolko tolko ga iskoristiti,kao i juniore.
Pojačanja gledati ipak ozbiljnija, **** crnca ako nema kvalitet.Nikakve staronje, nego isto koje cemo mi moći prodati.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Naši mladi momci su dobili dosta šansi da se pokažu i dobit će još, kako sam gore i napisao. Neki su to opravdali, neki nisu. Ako ne ide, onda posudba, nema veze što si se rodio na Bilinom, nama treba kvalitet. Uostalom, imaš i juniora koji će biti testirani u budućnosti za prvi tim. Ova liga ne trpi amaterizam u igri i greške se plaćaju.Baco je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:24Ako se tebi ne sviđa kako igra zadnji vezni na mjestu stopera onda stvarno je to čudno.Arnautovic je mlad momak i nasim mladim momcima mora se prednost dati,kao i Karaliču i ostalim koji su iznijeli teret lige.Ako ovo bude politika kluba da se opet nasa djeca tjeraju sa terena onda i nemamo buducnosti.Ne smije biti niko preci od nase djece .
Trenutno korisnika/ca: ASD, BosnianRahatluk, nebeskasila i 6 gostiju.