Jel Santos domaci igrac ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hvala,pogrijesio sam. Ne pratim lik i djelo Vrancica. Ja gledam samo majstorije naseg dragulja Dala Varesanovicasekac je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:58Vrančić je domaći a Martinović stranacAntikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:35Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ???![]()
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica -mozda. Bez Vrancica smo na dva stranca. Ikic koji se nije pokazao u drugoj Turskoj ide,Musa ide,Gulisa na posudbu,bogalj Avram ode na teret makedonskog zdravstvenog. Tako da imas maximalno 3 stranca a mozda samo dva !!
A treba nam 7-8 stranaca najmanje, 5 u zapisniku a ostali za rotacije,kartoni,povrede,prodaja. A osim toga u ovih 6 evropskih utakmica je neogranicen broj stranaca.

A nije ni bitno drzavljanstvo Vrancica za ono sto sam htio reci a to je: Nemamo dovoljno stranaca.
Nije rekao meni licno jbt.cookiech je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:57Kaunas je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:23Ko je rekao da mu je Santos rekao platu?amypitar je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:22Nece Santos u Sarajevo.
Haj i ne bitno hoce ,nece.
Ali mi smijesno kako se ljudi utrkuju izmisljati, lupetati boze sacuvaj.
Jedan kaze Santos mu rekao platu,onaj drugi da mu prijete.
![]()
Mene bi bilo stid ovde nastaviti pisati.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/santo ... /230614141
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vratilo se svadjalo. Kakva dijagnoza jbt
Neka potpiše bilo ko da diskutujemo ode ovo u pm
-
- Kontakt:
Pogrijesio si druze, nije mu santos rekocookiech je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:57Kaunas je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:23Ko je rekao da mu je Santos rekao platu?amypitar je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:22Nece Santos u Sarajevo.
Haj i ne bitno hoce ,nece.
Ali mi smijesno kako se ljudi utrkuju izmisljati, lupetati boze sacuvaj.
Jedan kaze Santos mu rekao platu,onaj drugi da mu prijete.
![]()
Mene bi bilo stid ovde nastaviti pisati.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/santo ... /230614141
![]()
Mirvic je
Ja sam se naklatio za Tomaševića znao sam da ima nase nego sam se zajebavao kao sto sam rekao poslije par postova
Hahha, aktivnost na forumu je baš uvećana, posjetilaca je baš puno, sprema se nešto žestoko, sad čekamo 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zatisje pred buru… hajde poludiiiii
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Đani Salčin - novi ugovor do 2027., here we go!
Otac i sin

Ovakvim ljudima zabraniti da udju u klub pa makar nudili Mesija
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Stara slika preko 5 sedmica. Mislim da su mu to novi agentibordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 19:45
Eto ga tjt ovo znaci da je transfer![]()
Samo mi ova slika ne izgleda kao da je u SA uslikana![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑14 jun 2023, 19:47Stara slika preko 5 sedmica. Mislim da su mu to novi agentibordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 19:45

Sta je ima objavljivat sad

Sportska agencija, ne prepadaj mebordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 19:45
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Dobro nam došli dragi gosti bujrum izujte se pa udjite (138 vas na temi čuči i gleda šta pišemo).
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, brojjedan, Confiance, galia95, laznokrilo, Maestro^^, mercurial, misstianopenaldo, mosarajvosa83, N3R3D, Pena, Sanfrancisco i 102 gosta.