FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- LegendaIvica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima ugovor do 2025
-
- Kontakt:
Ovom Bulicu treba **** mater slijedeci put kad pridje Grbavici.
Pročepit će negdje.
Joj što pravimo ciganluk od kluba i oko kluba
Ma nek ide odmah **** ga dan dosadni vise i santos
I vi sto mu dajete paznju svrsavate na lika koji je je doso ko anonimus
posto igrac na grbavici
I sad ga dizete ispred kluba ga stavljate
I vi sto mu dajete paznju svrsavate na lika koji je je doso ko anonimus
posto igrac na grbavici
I sad ga dizete ispred kluba ga stavljate
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma Santosu treba jednu samarcinu svezat. Brazilski cigo. Mi smo glupi što uopće više pišemo o njemu. Iz kluba su trebali objaviti nije više član kluba i prijatno. A ne da se preko nas dize cijena.
- MocMahale444
Jedan od najodvratnijih igraca je Santos, ufuro se lik pa halo druze bio si karinaš prije nego sto si dosao u Želju.
Odj….i ga u skokovima nek ide sa menaDZerima.
Lik loce i žmari ko da nije fudbaler i sad on kao mangup nesto ha.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Jesi ti druze navalio na tog momka. Kakve veze ima sta je bio prije Zelje, ovdje se dokazao kao prevaga na terenu, odavno nismo imali ovakog igraca koji zna napraviti razliku u igri, a mislim da zadugo ovakav tip igraca necemo ni imati. Ruznu rijec nikad nije rekao za nas klub, to sto ovi kvazi menadzeri pricaju u njegovo ime, a nemaju pojma, to je vec druga stvar. I razumijem sto hoce da ode, lik je s drugog kraja svijeta dosao, normalno da ce ici trbuhom za kruhom i gdje je veca lova. Klub je kriv jer mu nije dao dvogodisnji ugovor kao Amoahu, ne znam koji klinac njega drzali na amaterskom ugovoru, a Becu vezali ugovorom do 2025.a od njega nikakve fajde u buducnosti necemo imati, gori je od SubasicaMocMahale444 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 00:54Jedan od najodvratnijih igraca je Santos, ufuro se lik pa halo druze bio si karinaš prije nego sto si dosao u Želju.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Yebem li mu mamicu u vadžajnu.
I njemu i stefanu. I "menadžerima".
Nešta fol objave pa obrišu.
Šatro su mangupi pa se ko zayebavaju sa klubom..
Slino raspala pređi na lavor ko te yebe, i sa Ronaldom ćete gledati Želji u leđa. I sa tri puta i sa trideset tri puta manjim budžetom, mi ćemo naći igrače u 6.afganistanskoj ligi, koji će vas standardno, izyebati.
ZNam da će za godinu dana moliti da se vrati bilo gdje da oživi karijeru.
On nije svjestan da u Rudaru nije bio standardan, on nije svjestan da realizaciju ima bolju moj dedo od 89.god i on nije svjestan da ga Željo nije zvao, vjerovatno bi sada igrao u Rudaru al iz Kaknja.
Bravo glupane, jedva čekam da te vidim na derbiju protiv nas..
Eto molim te pređi u komšiluk..dovim za to.
Budi lekcija svim ostalim indijancima, koji su, nadam se malo manje glupi u odnosu na tebe.
I njemu i stefanu. I "menadžerima".
Nešta fol objave pa obrišu.
Šatro su mangupi pa se ko zayebavaju sa klubom..
Slino raspala pređi na lavor ko te yebe, i sa Ronaldom ćete gledati Želji u leđa. I sa tri puta i sa trideset tri puta manjim budžetom, mi ćemo naći igrače u 6.afganistanskoj ligi, koji će vas standardno, izyebati.
ZNam da će za godinu dana moliti da se vrati bilo gdje da oživi karijeru.
On nije svjestan da u Rudaru nije bio standardan, on nije svjestan da realizaciju ima bolju moj dedo od 89.god i on nije svjestan da ga Željo nije zvao, vjerovatno bi sada igrao u Rudaru al iz Kaknja.
Bravo glupane, jedva čekam da te vidim na derbiju protiv nas..
Eto molim te pređi u komšiluk..dovim za to.
Budi lekcija svim ostalim indijancima, koji su, nadam se malo manje glupi u odnosu na tebe.
Firaun nogom u zicagu i otjerat na lavor.Nek se kurci negdje drugo.I Becu sa njim ako je moguce.
Treba vidjeti Slobodan Djekic i Luka Babic iz Krupe na V. Bi bili dobra pojacanja za zadnju liniju. Obojica u21, a citavu sezonu su odigrali u Krupoj veoma stabilni igraci.
Ovdje je najmanje kriv Santos a najvise nasa debilna uprava. Kad se vec vidjelo da zavlace i ne zele produzit ugovor fino trebalo izac u javnost objavit Santos nije vise igrac Zeljeznicara zahvaljujemo se na profesionalnom odnosu i cao. Isto kao sto su za Dzenisa objavili. A ne moliti Santosa i bilo koga da ostaje, niko nije veci od kluba niti ce ikad biti.
-
- Kontakt:
Gdje ide Hodzic mladji, jel ostaje u ligi
Imamo li mi opet kakvog procenta ako Dzeko ode iz Intera?
Ja sam navijao da ode u S.Arabiju jer placaju abnormalne cifre, ali hajde, nije lose ni Turska za 4,5 miliona eura, ako imamo pravo na 2,5 posto (ako se dobro sjecam) kao naknadu za treniranje.
@brazzo ti si ekspert brate, moze li objasnjenje?

- TMmanija2012
- Kontakt:
Cemu polemika oko Santosa , na kraju prvenstva se znalo da su sanse da ostane kod nas nikakve. Hvala njemu na prosloj sezonu i sretno dalje.
-
- Kontakt:

Ide besplatno, istice mu ugovor, ti milioni su mu plata.voltron30 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 12:03Imamo li mi opet kakvog procenta ako Dzeko ode iz Intera?Ja sam navijao da ode u S.Arabiju jer placaju abnormalne cifre, ali hajde, nije lose ni Turska za 4,5 miliona eura, ako imamo pravo na 2,5 posto (ako se dobro sjecam) kao naknadu za treniranje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.