FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ilija i Besim oba desnjaci, ovaj Soldo igra lijevom.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 15 jun 2023, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hoćemo li igrati evropske utakmice na prošivenom Koševu?
A ima li ikakve sanse da se nesta ulozi u Kosevo, neku tribinu makar natkriti, ma bilo sta da nije vise onakvo ruglo. Evo Velez zavrsava, zeljkanu ce donirati jug, evo nasi dobise pare neke sve u Butmir ulazu, znaci nista Kosevo niko ne benda ?
Vi stvarno mislite da je sve med i mlijeko malo se treba dobro zamisliti,silne godine su nas naucile da ne treba sve uzimati zdravo za gotovo ,kada si na oprezu manje ces se razocarati.Surreal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:40Ti i FCUM ruku pod rukuAdo_77 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:10Dzaba investitor,dzaba ovoliki uhljebi u klubu, barselona nema ovoliku administraciju,mi i dalje nismo naucili iz gresaka.blizi se evropa ti nemas definisan kadar ,nemas kako treba golmana, svasta nesto fali ,ispucali za dan one tri prinove, nisu pojacanja dok ih ne vidimo na terenu daleko smo mi od ozbiljnog kluba.![]()

-
- Kontakt:
Tako je ,hebi pojacanjima familiju za svaki slucaj,manje ces se razocarat.Ado_77 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:27Vi stvarno mislite da je sve med i mlijeko malo se treba dobro zamisliti,silne godine su nas naucile da ne treba sve uzimati zdravo za gotovo ,kada si na oprezu manje ces se razocarati.Surreal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:40Ti i FCUM ruku pod rukuAdo_77 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:10Dzaba investitor,dzaba ovoliki uhljebi u klubu, barselona nema ovoliku administraciju,mi i dalje nismo naucili iz gresaka.blizi se evropa ti nemas definisan kadar ,nemas kako treba golmana, svasta nesto fali ,ispucali za dan one tri prinove, nisu pojacanja dok ih ne vidimo na terenu daleko smo mi od ozbiljnog kluba.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Samo kod nas se fudbal ne igra zbog navijaca. Nek nasa djeca kisnu na tribinama a igraci nek imaju bolje uslove i vece plate
Nadam se da moze dobiti nase papire. Ne treba nam kao stranac.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Delač, Duraković, Soldo, Šerbečić, Mulalić, Vrančić(?), Zeljković, Zilkić, ?, ?, Oliveira
Mogli bi ovako u prvom pretkolu.
Ne znamo ko će na desetku, ostaje li Vrančić, i situacija na desnom krilu je konfuzna pa sam samo upitnik ostavio
Mogli bi ovako u prvom pretkolu.
Ne znamo ko će na desetku, ostaje li Vrančić, i situacija na desnom krilu je konfuzna pa sam samo upitnik ostavio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ma samo jednu tribinu natkriti i to pokriti istok i sjever ako kako moze..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Brate niste normalniAdo_77 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:27Vi stvarno mislite da je sve med i mlijeko malo se treba dobro zamisliti,silne godine su nas naucile da ne treba sve uzimati zdravo za gotovo ,kada si na oprezu manje ces se razocarati.Surreal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:40Ti i FCUM ruku pod rukuAdo_77 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:10Dzaba investitor,dzaba ovoliki uhljebi u klubu, barselona nema ovoliku administraciju,mi i dalje nismo naucili iz gresaka.blizi se evropa ti nemas definisan kadar ,nemas kako treba golmana, svasta nesto fali ,ispucali za dan one tri prinove, nisu pojacanja dok ih ne vidimo na terenu daleko smo mi od ozbiljnog kluba.![]()
![]()

Problem sa ovim transfer rokom (zasad) i sa proslim ne postoji tacka.
Nismo ni posli u Sloveniju, potpisali 3 igrača i vi odma zaskočili. A da ima mogućnost da se nešto loše radi u drugim segmentima, ima.
PS: Ima li kakve info. o Adidasu jel to gotovo? I da li se planira dovesti 10-ka?
Meni je to ok, kao mnogo stadiona u la ligi samo je jedna tribina natkrivena, iako mi imamo gore vremenske uslove.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:42Ma samo jednu tribinu natkriti i to pokriti istok i sjever ako kako moze..
Bilo sta, pa ono je muka vise gledati. **** mu mater evo daj organizovat cemo se , pogura Mirvic para, garantujem i da bi svaki od nas dao pare da se Istok makar prvo natkrije, pa onda polako ostalo, al eto valjda je Butmir preci direktorki.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:42Ma samo jednu tribinu natkriti i to pokriti istok i sjever ako kako moze..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bas vala, daj sergiju za tribinu da nam bude ugodnije, da nas bude vise i da grmimo vise. Makar ceradom pokriliguadalupe je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:46Bilo sta, pa ono je muka vise gledati. **** mu mater evo daj organizovat cemo se , pogura Mirvic para, garantujem i da bi svaki od nas dao pare da se Istok makar prvo natkrije, pa onda polako ostalo, al eto valjda je Butmir preci direktorki.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:42Ma samo jednu tribinu natkriti i to pokriti istok i sjever ako kako moze..
I da dodam za komentare iznad vezano za pojacanja, jedan forumas veli trebali su razgoditi pojacanja, belaj sto smo ih odmah predstavili, trebali su srijeda-petak

- 1 9 4 6 -
Bombardovaditi porukama poderanu carapicu da sta pokrene vezano za Kosevo, daj da ne kisnemo makar vise na jednoj tribini nisu 60 godine.
-
- Kontakt:
Ma ovo je dno dna da se ne moze pokriti jedna tribina. Tacno zavidim komsijama na uslovima na tribinama. Ja npr. ne bih poveo dijete da pokisne i smrzne se nema tih para a da je jedna tribina natkrivena vodio bih svaku utakmicu. Umjesto sto se ulaze u teren i trening kamp i igrace red je nesto uraditi i za nas na tribinama
Nije Mirvahu dovoljno bilo da dudlaju on i Aylah Bakiru, pa sad i ovim ublehama! Yebo li vas Magoda!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bolan oni teren prave skoro godinu danaTatamata1946 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:55Ma ovo je dno dna da se ne moze pokriti jedna tribina. Tacno zavidim komsijama na uslovima na tribinama. Ja npr. ne bih poveo dijete da pokisne i smrzne se nema tih para a da je jedna tribina natkrivena vodio bih svaku utakmicu. Umjesto sto se ulaze u teren i trening kamp i igrace red je nesto uraditi i za nas na tribinama
Ko spominje psovanje o cemu ti pricas,nisi nikako u toku.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:33Tako je ,hebi pojacanjima familiju za svaki slucaj,manje ces se razocarat.

Sto se investitoe slihta Magodi i ovom drugom. Kolko para smo dobili od kantona?? Sta se to radi u butmiru, sta je sa onim projektom sto ga ayla najavi da ce se raditi u aprilu??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Od 3 pretkola neces sigurno. Zamisli prodjes u grupe i igras u Zenici. Pa majku **** nek se Jos slikaju sa magodom,cengicima i ostalom bagrom.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bejker, bordobijeli, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Pablo11, senad82 i 78 gostiju.