Nećeš dalje ni dogurati,ne boj se
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Objektivac1946
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pitaj ga je li Vrganj među tim gljivama pa da skoknem do stadiona.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Neka gljiva, danas se prodaju ko lude. Samo da ih igraci ne pogaze prije berbe! Mozda Mirvah bude uspjesniji kao gljivar nego kao investitor..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dvije mašine, tako je. I noću se prošiva, pa tako i večeras. Reflektori su upaljeni.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Bog zna na šta će ovo ličiti ako ima istine u ovome što haris kaže, čuj gljiveMaroonBjelave je napisao/la: ↑15 jun 2023, 21:30Dvije mašine, tako je. I noću se prošiva, pa tako i večeras. Reflektori su upaljeni.

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- BordoBBoja
- Kontakt:
To je nasa Ayla sve nama omogucila
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Spominjala se cifra od pola miliona nesto ranije,mislim na kraju da je tacno s obzirom da je Zeljeznicar nakon ove uplate kantona pokrio dio duga za poreznu malo vise od te vrijednosti,mislim da je to to tih pola miliona otprilike.
Bilo je ono nesto da ce dijeliti dvije Bosne,mi i Zeljeznicar 2 miliona tako nesto.
U svakom slucaju dobra stvar vlade da malo i klubove poguraju .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa eto Denis kao veliki pitar bi mogao provjeriti, a ne da ovako piše. Na kraju krajeva, punac mu živi u neboderima kod KCUS-a, pa bi mogao od njega skoknuti do stadiona, a ne da tvituje ovakve stvari.Objektivac1946 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 21:31Bog zna na šta će ovo ličiti ako ima istine u ovome što haris kaže, čuj gljiveMaroonBjelave je napisao/la: ↑15 jun 2023, 21:30Dvije mašine, tako je. I noću se prošiva, pa tako i večeras. Reflektori su upaljeni.![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
Denis se cudi sto se prosiva sa 2 masine i nocu, a tako je radjeno na svim stadionima samo sto su ovdje ovaj put dovukli malo vece masine
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ma nisu problem te evropske utakmice, otici ce se i u Zenicu, euforija i sve to ali sta kad dodju ligaske protiv Posusja i Leotara po kisi...
Ko ce to otici gledati bez natkrivene tribine
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hranidbeni sloj crn da crnji bit ne moze. Mozes ti prosivati, hraniti ga ali sva prica tu staje. Ovo mi djeluje kao da je klub pritisnuo savez, kao neka reklamacija.
Mi se moramo izdici iz bijede. Pogledaj stadion Fadil Vokri, Rumuni se zale. Sto se hoce reci da nisu sposobni utakmicu organ, teren normalan imati. Sjedi gdje si za vise nijesi. Tako i kod nas rade, isti patern.
Mi se moramo izdici iz bijede. Pogledaj stadion Fadil Vokri, Rumuni se zale. Sto se hoce reci da nisu sposobni utakmicu organ, teren normalan imati. Sjedi gdje si za vise nijesi. Tako i kod nas rade, isti patern.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Još je mali, samo 1,86.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:03Ma znam,dobar dolazak ako moze dobiti nase papire.Ako ne moze nikakav upgrade.Jer pustit ces igraca kod kojeg sigurno ako nista ne bi nedostajalo volje i zelje a dovodis igraca iz Slaven Belupa koji je upitan,a uz to za glavu nizi od Ilije.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:46Ranije već potvrđena stvar - ko je bar solidan u Hrvatskoj, kod nas je strašan. Ako uspije završiti naše papire pravo dobro pojačanje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:44Jel sigurno da potpisuje ovaj?
Ne znam,ne djeluje mi nesto puno bolje od Martinovica.Nadam se da grijesim
-
- Kontakt:
Ne ulazes radi njih nego radi nas, da mozes normalno otici na utakmici ne gledajuci kakvo je vrijeme.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 21:55Rinaku bi im ja marku ulozio,lopovima koji za 20 godina nista nisu napravili na stadionu.
-
- Kontakt:
Sa kakvim ja tromblonima zivim, stvarno treba bjezat odavde gdje bilo.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Čime li bi se ti bavio ili koga bi komentarisao da nema investitora. Imaš uvijek opciju daš pare ili nađeš novog pa mi tebe komentarišemo

Trenutno korisnika/ca: amypitar, crnehorde, Google Adsense [Bot], guadalupe, mnon46, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, Seipronto i 109 gostiju.