Pape je Sarajevo napustio krajem 1982 godine.Protiv HSV-a je dvomeč bio u 09/10. 1980 godine..Pape je zabio 2 gola i prvom meču u Hamburgu a Paja 2 meča u uzvratu na Koševu.Paja Pašić je igrao protiv Kusisia i onda otišao u Stuttgart.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:55Onda bi mogao znati da li je igrao protiv Kusisi (Finci) nažalost 2× (1:2). Gledao sam sa Juga.
Bas smo se ispromasivali , ali sve nešto kontam da je i Pape bio, ne znam zašto.
Znam da je HSV zabio 1 ili 2 za 2:4, sudio gori od Gigovica, dva isključenja. Možda sezonu prije Kup UEFA.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKSDoGroba
- Kontakt:

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Samo mi nije jasno pored "domačih" Dumića i Mihojevića da se dovodi Soldo iz 8 ekipe HNLa...a ova dvojica slobodni, nadam se da nas Soldo sve pozitivno iznenadi 

Hvala svima sto su citirali
Hoće,bice na klupi a Trako ce igrati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jednom velikom gospodinu čestitam prinovu u porodici. Nek je živa i zdrava.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nadam se da će brzo riješiti situaciju sa Mariom i Baltom.
Ako neće Balta ostati, treba nam jedan veznjak defanzivnijih karakteristika. A sa ostankom Maria ne bi škodilo da se dovede jedan “kreativac” kao zamjena za Vrančića. Samo se nadam da to mjesto stranca neće iskoristiti na onome Kolumbijcu veznjaku, za kojeg nema nikakvih info. Teška nepoznanica.
Na lijevom krilu imamo samo Zilkića, tu bi bilo dobro da dovedemo nekog sa domaćim papirima. Ako dođe Viveros, on bi trebao da može pokriti 2 pozicije( RW i ST ).
Svakako da je i dolazak desetke sad pod upitnikom, jer evo ova sapunica oko Dala se razdužila. Na kraju me ne bi čudilo da ostane.
Ako neće Balta ostati, treba nam jedan veznjak defanzivnijih karakteristika. A sa ostankom Maria ne bi škodilo da se dovede jedan “kreativac” kao zamjena za Vrančića. Samo se nadam da to mjesto stranca neće iskoristiti na onome Kolumbijcu veznjaku, za kojeg nema nikakvih info. Teška nepoznanica.
Na lijevom krilu imamo samo Zilkića, tu bi bilo dobro da dovedemo nekog sa domaćim papirima. Ako dođe Viveros, on bi trebao da može pokriti 2 pozicije( RW i ST ).
Svakako da je i dolazak desetke sad pod upitnikom, jer evo ova sapunica oko Dala se razdužila. Na kraju me ne bi čudilo da ostane.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja vjerujem da ce nam i Zeljkovic bit itekako od koristi, a cisto sumnjam da cemo ga koristiti na stoperskoj poziciji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2023, 09:47Nadam se da će brzo riješiti situaciju sa Mariom i Baltom.
A za Dala ja vjerujem da se sa sigurnoscu ceka da dobije minute u repki, da pri tome i cijenu poveca sto nama svakako ide u korist.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ma Balta ce gotovo sigurno ostati. U onom videu je djelovo da mu se ne vraca 2% u wislu a i djeluje da mu se svidja ovdje. Vjerovatno procedura traje oko papirologije. Nadat se i da ce Mario ostati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2023, 09:47Nadam se da će brzo riješiti situaciju sa Mariom i Baltom.
Soldo je bio standradan prosle sezone u HNL-u, koja je svemirski brod za nasu ligu, tako da nema sumnje da ce bez po' muke prekucati ovu nasu. Veliki plus su i godine, realtivno mlad za stopera. Pozicija desetke se jos uvijek ne rjesava, a trebala bi biti kljucna stvar ovog prelaznog roka. O Dalovom transferu se vise skoro i ne prica, a bilo bi jako neozbiljno opet u sezonu uci s njim i Avramovskim, koji 60% sezone provede na raznoraznim tretmanima oporavljajuci se od povreda.
- napoleon72
- Kontakt:
Mozda se fkt namjerava igrat 442 ove godine, dok se ne trazi ni desetka nit neki centralni vezni da se eventualno prebaci na 433. A trpaju se krila i et taj Viveros koji je uz to i napadac, plus Hamza ostaje. Ako fkt krenu sa 442 sa Baltom i Vrancicem u vezi, onda nisu normalni, gazit ce nas svaka ekipa sa iole motoricnom sredinom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
15.6 su igrali prijateljsku utakmicu.
Igrao je desnog st tjt i bio kapiten
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti da imamo Zeljkovića. Vjerujem da je bolji i brži od Balte, i to dosta.napoleon72 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 11:19Mozda se fkt namjerava igrat 442 ove godine, dok se ne trazi ni desetka nit neki centralni vezni da se eventualno prebaci na 433. A trpaju se krila i et taj Viveros koji je uz to i napadac, plus Hamza ostaje. Ako fkt krenu sa 442 sa Baltom i Vrancicem u vezi, onda nisu normalni, gazit ce nas svaka ekipa sa iole motoricnom sredinom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, gh0stHZ, MSOZ101, napoleon72 i 47 gostiju.