Otkud baš Mihojević

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Otkud baš Mihojević
Nema to veze zaganjao bi ja Mihojevica svejedno. Znamo kakav je igrac i da je za nasu ligu vrh.
Brzi jest, bolji vala nije. Balta je tu bolji igrac, ali nisu on i vrancic za 442 sistema, to malo ko moze iznijeti u nasoj ligiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2023, 12:37Nemoj zaboraviti da imamo Zeljkovića. Vjerujem da je bolji i brži od Balte, i to dosta.napoleon72 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 11:19Mozda se fkt namjerava igrat 442 ove godine, dok se ne trazi ni desetka nit neki centralni vezni da se eventualno prebaci na 433. A trpaju se krila i et taj Viveros koji je uz to i napadac, plus Hamza ostaje. Ako fkt krenu sa 442 sa Baltom i Vrancicem u vezi, onda nisu normalni, gazit ce nas svaka ekipa sa iole motoricnom sredinom.
Vidjet ćemo na terenu sve, ali po meni je Zeljković bolji. Previše mesarski igra Balta za moj ukus. Iako nije loš za “manjih” utakmica da sječe napade.boki86 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 13:14Brzi jest, bolji vala nije. Balta je tu bolji igrac, ali nisu on i vrancic za 442 sistema, to malo ko moze iznijeti u nasoj ligiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2023, 12:37Nemoj zaboraviti da imamo Zeljkovića. Vjerujem da je bolji i brži od Balte, i to dosta.napoleon72 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 11:19Mozda se fkt namjerava igrat 442 ove godine, dok se ne trazi ni desetka nit neki centralni vezni da se eventualno prebaci na 433. A trpaju se krila i et taj Viveros koji je uz to i napadac, plus Hamza ostaje. Ako fkt krenu sa 442 sa Baltom i Vrancicem u vezi, onda nisu normalni, gazit ce nas svaka ekipa sa iole motoricnom sredinom.
Grehota bi bilo, taman su se koliko toliko uigrali u paru, a toga nam najvise nedostaje, uigranosti u ekipi. I dobro je to izgledalo sa njima dvojicom
Kante bi mogao to pokriti ali ne znam koliko je zainteresovan da dodje
30.06.2024Objektivac1946 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 13:43Vrančić je vezan ugovorom do 30.6 sa Rijekom zar ne?
Ja ba. Još bi se i Maria riješili. Pa koga dovesti idućeg, Gundogana, taman mu ugovor ističe?
Modrić? Šta je tebi? Čovjek skoro 40 godina ima ti bi ga doveo. Kimmich bolja opcija ako ne on onda Veratti.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google [Bot], mosarajvosa83, NazorUso, Pena i 47 gostiju.