Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Isplati li se s ovakvim savezom, i ne daj bože ovim selektorom, uopće ić na EP?
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 17 jun 2023, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
A brate što dizete slovačku u nebesa. Imaju dva ozbiljna igrača i to je to. Kako su dali drugi gol islandu više se neće nikad onakvo nešto desiti
-
- Kontakt:
Kako ce Hamula i Demirovic terirorisati protivnicke odbrane iducih 10 godina 

1921
I opet su nas pobijedili
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
+1
Dajem sta god da cemo ih pobijediti u Zenici. Nisu ni oni bili nesto dobri protiv nas koliko smo mi bili losi. Uglavnom, mislim da ce se u zadnjem kolu, u Zenici odlucivati drugi putnik na EP izmedju nas i Slovacke
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne.
Još kad uzmemo u obzir da se igra u Njemačkoj...nikako
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lakše bih podnio da se Gojak vrati nego što Dal igra
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa pobjediti ćemo i mi njih, ne razumijem čemu toliki pesimizam
Za nas je odlucujuca utakmica protiv Islanda u gostima. Ako tu ne pobjedimo kvalifikacije su za nas gotove.
- Pensioner26
- Kontakt:
Aaa ...Euro ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 21:49Imamo isti broj odlazaka na Svjetsko Prvenstvo kao Slovačka.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Zato što nemaju kvalitet da rutiniraju, prosto. Mogu Portugalu uzeti bod, to svakako računam (mada možemo i mi). Oni su danas bili lošiji od Islanda. Ako uzmu Islanda opet, Luksemburga, 2x Lihtenštajn, uzmu bod Portugalu i remi s nama, i treba da idu.
Sad realno nama ista meta isto odstojanje kao i prije ovog meca. Ovdje smo svi upisali poraz cim smo dobili grupe.
Izvlaci nas kiks Slovaka protiv Luxa. Dobijemo Slovake kuci, i pratimo ostale njihove rezultate uz pobjedu protiv Luxa i to je to.
Izvlaci nas kiks Slovaka protiv Luxa. Dobijemo Slovake kuci, i pratimo ostale njihove rezultate uz pobjedu protiv Luxa i to je to.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kolasinac ti igra stopera, Ahmethodzic beka, a Dedic zadnjeg veznog, Pjanic na krilu.....Meni to nije normalno nikako.
Zasto ni jedan selektor ne prilagodjava formaciju i taktiku ekipi s kojom raspolaze. Ovo je yebanje u mozak totalno.
Nije stvar u porazu, Portugal je to ali nema ovako buducnosti ba.
Zasto ni jedan selektor ne prilagodjava formaciju i taktiku ekipi s kojom raspolaze. Ovo je yebanje u mozak totalno.
Nije stvar u porazu, Portugal je to ali nema ovako buducnosti ba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lux. pada u Zenici
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nazalost vec nakon treceg kola ne ovisimo o sebi, kako igracki, tako i s pogledom na tabelu. Glede ovog prvog, mi nismo u stanju kao ekipa odigrati 90 minuta dobro, previse oscilacija imamo. Toliko crnih rupa nema puno selekcija u Evropi pa samim tim ovisimo o protivniku hoce li on to iskoristiti ili ne, uz to mi nemamo krila koje moze stvoriti par sansi u utakmici, nama ce svaka utakmica biti mucenje u smislu stvaranja sansi, samim tim i Luksemburg ce biti patnja.tesko
Računica je jasna. Moramo uraditi isto što i Slovačka sa svim protivnicima i samo za jednu utakmicu bolje. Slovaci uzeli nas kod kuće i uzeli Islanđane vani,a sa Luxom igrali nulu. Realno ako mi ne možemo pobjediti Slovačku i Lux kući i Island vani činjenično stanje je da ni nismo zaslužili Euro.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Vrlo prosto i jednostavno.samocelik je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:18Računica je jasna. Moramo uraditi isto što i Slovačka sa svim protivnicima i samo za jednu utakmicu bolje. Slovaci uzeli nas kod kuće i uzeli Islanđane vani,a sa Luxom igrali nulu. Realno ako mi ne možemo pobjediti Slovačku i Lux kući i Island vani činjenično stanje je da ni nismo zaslužili Euro.
Mnoge može da zavara trenutna situacija na tabeli. Ne treba zaboraviti da smo od tri utakmice koje smo do sada odigrali, već odradili gostovanja kod glavnih konkurenata Portugala i Slovačke (nažalost neuspješno). Slovacima tek predstoje utakmice sa Portugalom, a mi ispred sebe imamo četiri utakmice koje bismo trebali da pobijedimo bez problema. Sve je i dalje otvoreno. 
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 17 jun 2023, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Čestitam Portugalu na zasluženoj pobjedi. To je kvalitetna ekipa koja je kaznila naše greške zahvaljujući kvaliteti i iskustvu. Imali smo prilika da damo gol, preko Džeke i Hamulića. Rezultat 2:1 je najobjektivniji i to je ono što mislim o ovoj mladoj ekipi punoj talenta. Treba nam ovakvih utakmica. Teški su porazi, posebno meni. Nastavlja se borba već od utorka i do kraja kvalifikacija je mnogo vremena. Ekipa mi je dala utisak da može. Veliki nam je problem fizičke spreme i u drugom poluvremenu smo pali", rekao je Hadžibegić, a onda otkrio da je svih pet igrača tražilo izmjenu:
"Pet izmjena sam izvršio zbog pet promjena. Svi su tražili da izađu i imali smo priliku za mlade igrače koji treba da se potvrde. Žao mi je, volio bih da sam imao priliku da ne mijenjam zbog povreda, ali to je naša trenutna stvarnost", dodaje selektor.
Za kraj, prokomentarisao je situaciju na tabeli.
"Čim izgubiš utakmicu, ništa ti ne ide u korist. Moramo se što prije oporaviti i do kraja kvalifikacija ima dovoljno vremena", dodaje Hadžibegić.
"Pet izmjena sam izvršio zbog pet promjena. Svi su tražili da izađu i imali smo priliku za mlade igrače koji treba da se potvrde. Žao mi je, volio bih da sam imao priliku da ne mijenjam zbog povreda, ali to je naša trenutna stvarnost", dodaje selektor.
Za kraj, prokomentarisao je situaciju na tabeli.
"Čim izgubiš utakmicu, ništa ti ne ide u korist. Moramo se što prije oporaviti i do kraja kvalifikacija ima dovoljno vremena", dodaje Hadžibegić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, izdzezveubrazil i 23 gosta.