Joj zvijeri ocm. Ako dosad nije, sad se prodo negdje bolje od sarajeva
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma propo je on cim do sad nije ni došao
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šteta u pm

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šuti ne radi nam to
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ma kakav Viveros da valja ista isao bi u Inter Miami ili Galaxy ba
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa brate na posudbi je u ovom klubu. Ne može samo tako napustiti dok prvenstvo nije gotovo. Neovisno o tome hoće li šarnuti za nas ili ne

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
E nemam tu informaciju, žalim slučaj.nokee je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:04A ko nam je igrac za U21 pravilo zna li se sta?ajdohordas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:00Ovaj Viveros je završen, 99% naš igrač. Poziciju golmana smo također riješili.
Traži se još desetka pa vidjet ćemo hoće li iskopati koga...

A ko vam je rekao to za Mulalića da ide ?
Klub je odbio par solidnih ponuda za naše igrače, jer smo dobrostojeći i nije nam pod moranje da puštamo igrače za siću...
Ja prvi puta čujem da ide...
-
- Kontakt:
Od pocetka govorim za njega,vise bi se njemu obrradovao nego svim ovim sto se spominju.
Koja je ovo tekma što igra sad Viveros,jel im liga ovo šta je,nemogu naci na rezultatima da igraju?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma to je suplja za Mulalica ba nece on nigdje 100%,a o Viveorsu ne treba trositi rijeci,paklen igrac ako dodje igrat ce se sa ovim “bekovima” u ovoj kukuruz ligi.
Ne mora značiti da ga nećemo završiti. O čemu se radi, Viveros je pod Ugovorom sa Deportivo Cali do decembra 2023, sa klauzulom da ukoliko dobije dobru ponudu u junu može otići ali u tom slučaju Deportivo Cali mora dobiti dio novca od transfera, koliki su procenti u pitanju ne znam. Deportivo Cali nije zadovoljan procentima koji su došli kroz našu ponudu i očekuju da ćemo mi povećati našu ponudu. Nije isključeno da samo blefiraju jer im je klub poprilično u krizi i pokušavaju navući novac. Ulaze u veliki rizik ukoliko Viveros se ne proda do decembra, a iz razloga što postaje slobodan igrač i tu gube svakako. Viveros trenutno igra na posudbi u Carabobo FC.Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
On je igrac Caraboba na posudbi u Deportivo Caliju.Amcho1 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 00:06Ne mora značiti da ga nećemo završiti. O čemu se radi, Viveros je pod Ugovorom sa Deportivo Cali do decembra 2023, sa klauzulom da ukoliko dobije dobru ponudu u junu može otići ali u tom slučaju Deportivo Cali mora dobiti dio novca od transfera, koliki su procenti u pitanju ne znam. Deportivo Cali nije zadovoljan procentima koji su došli kroz našu ponudu i očekuju da ćemo mi povećati našu ponudu. Nije isključeno da samo blefiraju jer im je klub poprilično u krizi i pokušavaju navući novac. Ulaze u veliki rizik ukoliko Viveros se ne proda do decembra, a iz razloga što postaje slobodan igrač i tu gube svakako. Viveros trenutno igra na posudbi u Carabobo FC.Poz
Upravu si mada prema ovom članku vezan je Ugovorom za Deportivo Cali što se tiče klauzule o ranijem prekidu, odnosno može izaći ako ostavi određeni procenat Deportivo Caliju.keli je napisao/la: ↑19 jun 2023, 00:19On je igrac Caraboba na posudbi u Deportivo Caliju.Amcho1 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 00:06Ne mora značiti da ga nećemo završiti. O čemu se radi, Viveros je pod Ugovorom sa Deportivo Cali do decembra 2023, sa klauzulom da ukoliko dobije dobru ponudu u junu može otići ali u tom slučaju Deportivo Cali mora dobiti dio novca od transfera, koliki su procenti u pitanju ne znam. Deportivo Cali nije zadovoljan procentima koji su došli kroz našu ponudu i očekuju da ćemo mi povećati našu ponudu. Nije isključeno da samo blefiraju jer im je klub poprilično u krizi i pokušavaju navući novac. Ulaze u veliki rizik ukoliko Viveros se ne proda do decembra, a iz razloga što postaje slobodan igrač i tu gube svakako. Viveros trenutno igra na posudbi u Carabobo FC.Poz
https://futbolete.com/delcali-com/kevin ... da/852925/
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- f0rest1946
- Kontakt:
Tebra ovog hvale drama na drustvenim mrezama, ja nez cudno mi da dodje u ovu ligu..
Strasan igrac
Strasan igrac
Bog Bosna i Bošnjaci
Pa nista konkretno nije rekao, moze bit da smo odustsli od njega
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa moze, ali se nikad klub ne oglasava ako se neki transfer nije realizovao ili ako je propao, nego tek kad se igrac dovede i kad sve bude rijeseno

90!
-
- Kontakt:
Rekao je da ce klub sve objaviti uskoro
Nece sigurno objaviti da su pregovori propali

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.