Nisu u stanju da prodaju nikoga,umjesto da gurnu neke mladje igrace guraju Dzafica,i kod nas kad je dolazio govorio sam da nije za nas,ovdje ga strucnjaci hvalili ko da je Ronaldi,lik nije u stanju da potrciamypitar je napisao/la: ↑19 jun 2023, 21:39Kakav Dzafic ,Velez mu je zadnje sansa da uzme koju platu,I onda federalna.
Ma meni transfer politika Veleza je katastrofa.
Nemaju ni cilja ni plana,a ocito ni novca, za bolje pojacanja.Samo kad vidis imena koja spominju za pojacanja sve ti je jasno.
Radovac koji je u konstantnom padu,Dzafic isto ,plus godine.Ordagic sklon povredama hajmu ga znaj u kakvom je stanju.Jedino ovaj malo iz Igmana moze proci.
Samo ce plate uzimati I posle otici u federalaku.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neka ga Jusufbegović u prvih 10 kola stavi od prve minute na poziciju lijevog krila, pa onda donosite zaključke.Mostarac45 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 23:06Pozdrav raja iz Rajvosa, moze neke info o dzaficu, meni je izgledao potpuno nezantersovano ovo sto je igrao u vas, i jel istina da je najveci ters u klubu?
-
- Kontakt:
Mostarac45 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 23:06Pozdrav raja iz Rajvosa, moze neke info o dzaficu, meni je izgledao potpuno nezantersovano ovo sto je igrao u vas, i jel istina da je najveci ters u klubu?
Kod vas će proigrati siguran sam u to. Kod nas dolaze likovi koji se od prvog dobrog poteza ili s statistikom iz kluba ala TC veličaju i trebaju dvije godine da raja uvidi da je boli qrac. Kod vas je drugačije. Ikic zabio na pripremnoj protiv nekih Crnogoraca i dugo trebalo skontam da 1:1 je truba , za kontre ok. Nisu Turci levati, odmah provalili, na vi sa fudbalom.
Guliashvili je nešto drugo i nikad ga ne bih spremao na posudbu, može svaku utakmicu odigrati 30 min., a vama bi bio top.
Dzafic će vam valjati, ako bude imao pristup kao u TC. Pozdrav Mostaru, lijepa tura vozom u subotu i SMOKVARE su top, ali cijene

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 20 jun 2023, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Pa mozda i odigra kod vas nesto. Nije od trke i to mu je ogroman minus. Zna podvaliti loptu solidan šut al kao sto reko ako je brza utakmica u jačem ritmu gdje treba trcati onda brzo ispuše. Po meni prije neka lazna devetka nego krilo gdje mora trcati i nazad.Mostarac45 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 23:06Pozdrav raja iz Rajvosa, moze neke info o dzaficu, meni je izgledao potpuno nezantersovano ovo sto je igrao u vas, i jel istina da je najveci ters u klubu?
Kad bi trebao izaci raspored za ligu?
Sve sami strucnjaci sa licencama..Dzsfic jedan pravi profesionalac i igrac al ovdje su ocjenili da je los na osnovu cega?kad je bio konstantan i igrao 5 utakmica zaredom..NIKAD..pa Messi nek jednu igra tri ne igra bit ce isti Dzafic...
-
- Kontakt:
Moze li misljenje o Mulalicu? Za Guliashvilija vec znam otprilike kako stoje stvari. Navodno se dogovara posudba za oba igraca pa me zanima sta da ocekujemo od Mulalica ako se sklopi dogovor.
-
- Kontakt:
Od Gulijasvilijeve posudbe ćemo mi imati koristi, od Mulalićeve vi, tako nekako stvari stoje. Definitivno igrač koji može upasti u svakom klubu u prvih 11 osim u Zrinjskom a najbolje će ti pokazati utakmica u Zenici protiv Želje o kakvom se igraču radi zatvorio Santosa nije mu ništa mogao. Opet posudba nema nikakve logike sa naše strane jer nam manjka u21 igrača pa nekako ne vjerujem da ćemo trenutno najboljeg u21 slati na posudbu.MostarskiSin je napisao/la: ↑20 jun 2023, 02:29Moze li misljenje o Mulalicu? Za Guliashvilija vec znam otprilike kako stoje stvari. Navodno se dogovara posudba za oba igraca pa me zanima sta da ocekujemo od Mulalica ako se sklopi dogovor.
Velez je jedini normalan klub od ovih svih nisko budzetni ekipa..
Sloboda tc posusje igman zeljo itd
Guraju neke igrace u vidu komazeca i slicno placaju im poprilicno fine pare zar nije bolje da posude nase igrace tipa bjelonja gulas ikic dizdarevic ramic itd sigurno duplo jeftinija varijanta a kvalitet isti cak u nekim varijantama i bolji radi pravila u 21..
Al slobodasi kazu vise vole ispast nego da se nasi omladanci kale kod njih.
I tako isto razmislja 95% ovih raspali ekipa nadam se da je velez skontao da nije nista lose bit FILIJALA najvecem
Klubu u BIH svih vremena
Sloboda tc posusje igman zeljo itd
Guraju neke igrace u vidu komazeca i slicno placaju im poprilicno fine pare zar nije bolje da posude nase igrace tipa bjelonja gulas ikic dizdarevic ramic itd sigurno duplo jeftinija varijanta a kvalitet isti cak u nekim varijantama i bolji radi pravila u 21..
Al slobodasi kazu vise vole ispast nego da se nasi omladanci kale kod njih.
I tako isto razmislja 95% ovih raspali ekipa nadam se da je velez skontao da nije nista lose bit FILIJALA najvecem
Klubu u BIH svih vremena
Delač, Viveiros, Jradi, Santos i to je to. Stoper?
Pa kako ce bit konstantan kad nema kondicije da trci 15 minuta, a ne 5 utakmica... nakon 5 utakmica bi ga morali reanimirat na terenu

- belosevic23
- Kontakt:
Rustem paša u želji
sad mu treba ići na vrata 

Pretvaranje u Redonda u najavi.
Pa s obzirom na stomacinu u Dzafica,koju neuspjesno gura ispred sebe,moze se zakljuciti da je samo profesionalac u jedenje baklava i tulumbi !

eto kod nas valja politika dovodenja,kakav Guli jel to ima nagovjestaja da odlazi,jedini pravi prospekt ove ekipeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2023, 23:15Ma to vam je bas bacanje para,ja ne vidim kako bi vam se to moglo isplatiti i kakvu zamisao imaju vasi.Vasa transfer politika mi djeluje kao neko bezveze natrpavanje prosjecni igraca iz nase lige.Od kako je otisao Dudic sve se napamet radi.Dzafic totalno nezainteresovan,nema sanage za vise od 20 min fudbala,on je u glavi vec u penziji cim pije 8+kafa dnevno.Poslije brutalne sezone u TC ocekivalo se da ce samo nastaviti kod nas ali covjek je nekako za mjesec i po skroz zaboravio igrati fudbalMostarac45 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 23:06Pozdrav raja iz Rajvosa, moze neke info o dzaficu, meni je izgledao potpuno nezantersovano ovo sto je igrao u vas, i jel istina da je najveci ters u klubu?
Guliashvili ce vam vec biti vrhunski dolazak i pun pogodak ako dodje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- napoleon72
- Kontakt:
Nije Dzafic los al bezveze zauzima mjesto stranca, bolje da vam vasa djeca igraju...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Dobit cemo ova cudovista naravno
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Lavcina, napoleon72, riki46, ristagrad, vedinjo98 i 61 gost.