FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Interesujes se za Jakirevica, pregovaras sa Prosineckim...zavrsis sa narko trenerom.
To samo kod nas.
Zato cemo i izvuci NEMAN.
To samo kod nas.
Zato cemo i izvuci NEMAN.
- FKS -
-
- Kontakt:
Samo nemoj ove Bjeloruse po nakvim neutralnim terenima bez publike,nismo valjda toliki pehovi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Molim te shvati ovo kako kompliment,a ne kao nB kao vrijeđanje ,Ti si tipičan primjer lijepo odgojenog i merhametli čovjeka. Nije bitno iz kojeg dijela BiH dolazio, ali mislim da smo sugrađani.
Masa je takvih navijača FKS, pa nama su Velkovski, Oremus ..... i slični igrali po dvije godine , odnosno uzimali dobre plate, jer je eto neko rekao da su "pravo dobri ljudi". Ima toga koliko hoćeš, evo jedno poredjenje :
- Krle masio penal u Evropi I 300k € i koga yebe, desava se.
- Kapic masi penal , bilo svašta. Blago rečeno protjerani iz svog grada.
Obojica su kriva, ali jedan je zločinac, a drugi je "raja-ljudina" koji uz Sabre & com. peljesi blagajnu .
Kod Mirvica toga nema i neće biti očito, zato ćemo aBd i jačati.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pojedinci bi ovdje takva vremena i da se pojacavamo povratnicima kao sto su Rustemovic npr itd.. e moji pitari, u pamet dok nam ne budu kao udarnu iglu Anida Travancica dovodili
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Iako je 20% šansa da dobijemo Cosmos, poznavajući našu sreću kad bi izvlačili 10 put zaredom ne bi dobili ni jednom njih.
Ide Neman garant
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta jel to znaci ako neki igrac fuli penal odma ga treba otjerat? Kao ne desava se to u svijetu fudbalaSamozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 09:38
Molim te shvati ovo kako kompliment,a ne kao nB kao vrijeđanje ,Ti si tipičan primjer lijepo odgojenog i merhametli čovjeka. Nije bitno iz kojeg dijela BiH dolazio, ali mislim da smo sugrađani.
Masa je takvih navijača FKS, pa nama su Velkovski, Oremus ..... i slični igrali po dvije godine , odnosno uzimali dobre plate, jer je eto neko rekao da su "pravo dobri ljudi". Ima toga koliko hoćeš, evo jedno poredjenje :
Obojica su kriva, ali jedan je zločinac, a drugi je "raja-ljudina" koji uz Sabre & com. peljesi blagajnu .
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Daj Egnatiu da odgledam uzivo dok budem na odmoru

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Grob te yebo, ne želim ni zamisliti kad bi ovaj krenuo na Besimaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:19https://www.transfermarkt.com/raphael-d ... ler/254290
Jakog napadača imaju Albanci

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Daj nam svemirce ove prvo kolo da bar malo igramo ko ljudi
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Citam i ja maloprije, kontam taj kod nas nebi ni na klupi mjesto imao a nekom je "pojacanje".Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:01Pojedinci bi ovdje takva vremena i da se pojacavamo povratnicima kao sto su Rustemovic npr itd.. e moji pitari, u pamet dok nam ne budu kao udarnu iglu Anida Travancica dovodili
Lik je igrac za Leotara Sloge itd....
Nije raja svjesna kako se trenutno krupni koraci prave kod nas.
Hocemo li ubost sa novajlijama veliko je pitanje, ali ako nista optimistican sam, jer prvi put ne dovodimo stare i istrosene igrace vec mlade i perspektivne i jos odstete placamo.
Da mi je neko pricao da ce neko nas ici u Kolumbiju ili vec gdje pricat sa igracem rekao bi mu maaa daaaj bjezi tamo.
Ne mora od Vivarosa nista biti meni je dovoljan samo pokusaj da vidim da se trude i traze igrace na sve strane.
To puno govori samo za sebe.
Zali Boze prosutih para do sada i nadam se da cemo konacno imat lijepu pricu oko Mirvica i FKS.
Razumijem ja raju na forumu Bgm ove "pljuvace", realno dosta toga su u pravu, desetine miliona su bukvalno bacene do sada.
Trebali smo do sada biti svake sezone 20 bodova ispred svih u ligi.
Zalosno je kad pogledas u kakvoj bijedi igramo sa tolikim parama da smo zavrsili tu gdje jesmo.
Sve sto hocu da kazem treba istrpit ovog Mirvica i dati covjeku sansu, sjest pricat rijesit ove bojkote i uradit sve sto mozemo da konacno napravimo taj iskorak.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
ubipara je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:18Sta jel to znaci ako neki igrac fuli penal odma ga treba otjerat? Kao ne desava se to u svijetu fudbalaSamozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 09:38
Ni slučajno, pišem o dvostrukim mjerilima za isti promašaj. Jedan penal nas koštao 300k € i koeficijenta za Evropu, jedan nas koštao 2 boda. Jednog igrača protjerali iz rodnog grada, a drugog nastavili gledati 2 god. i to stranac bez učinka i enormnom platom. Kontas?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Sabrina je trebala odgovarati za zločin koji je počinila klubu, a to je davanje onolikih ugovora Velkoskom, Ahmetoviću, Dupovcu i Hebiboviću.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:30ubipara je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:18Sta jel to znaci ako neki igrac fuli penal odma ga treba otjerat? Kao ne desava se to u svijetu fudbalaSamozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 09:38
Ni slučajno, pišem o dvostrukim mjerilima za isti promašaj. Jedan penal nas koštao 300k € i koeficijenta za Evropu, jedan nas koštao 2 boda. Jednog igrača protjerali iz rodnog grada, a drugog nastavili gledati 2 god. i to stranac bez učinka i enormnom platom. Kontas?
Ma ja, ali taj stranac je ipak ovdje ostavio nekog traga, dao je 65 golova, pa je imao i malo kredita da ga se trpi. Drugi uhljup nije odigrao jednu dobru utakmicu za klub u dva mandata, a sigurno je uzeo fine pare. Nije bas neko poredjenjeSamozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:30ubipara je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:18Sta jel to znaci ako neki igrac fuli penal odma ga treba otjerat? Kao ne desava se to u svijetu fudbalaSamozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 09:38
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 20 jun 2023, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
protiv nas ce biti Lampard
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
On je bas talašika teska.
Ma ovo je neki tal sa nekim da uzmu lovu.
Nema mi logike dovest igraca sa 30 ,koji nije bio igrac ni sa 20.
Pa cak ni u Slobodi nije odigrao nista specijalno.
Pitar je ,i ispao je ljudina kad je odlazio iz kluba.