FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 19 jun 2023, 11:06

Madal je napisao/la:
19 jun 2023, 10:24
Beduin je napisao/la:
19 jun 2023, 10:05
Koliko je Uprava bilo poslije Azmira i ti samo upucujes da se on proziva?
Ili i sam priznajes da je Azmir radio gasenju Slobode?

Opustite se malo i ne trazite u svemu negativno. Bice to sve na kraju relativno dobro, vidicemo dugorocno kako ce ispasti.
Nema nista ni od Pestalica tako da i njega bezveze spominjete vise. Ostavite pare sastrane za sezonsku.
Stvar je da u svakom momentu moramo birati najbolju opciju. Ja sam bio za Azmira jer je najbolja opcija. Bio sam i za Senada jer je klub bio u teskoj situaciji i vjerovatno niko nije htio u Slobodu. Nisam ga vrijedjao, zvao bundoglavim i sl. i kad se ne slazem s njim.
Bio sam i za ove jer poslije Koze niko nije htio u klub i realno su preuzeli Slobodu kad smo bili u izrazito teskoj situaciji.

Navoditi greske Azmira nije nista revolucionarno i ko greske navodi nek ne misli da je nesto pametniji od drugih! Ali cini se da je trenutno on najbolja opcija! Cak sta vise, on je vrlo solidna opcija! Bolje da se energija usmjerila u pravljenje sistema gdje bi se sprijecile njegove eventualne greske.
Manje-vise tako ispadne. Opcija je sve manje, narocito solidnih. U stvari sreca pa nas iko hoce ovakve, a mi i to malo opcija opstruiramo, odbijamo i trazimo mane, umjesto da u startu sjednemo i dogovorimo obostrane uslove i zastitimo i klub i ulagaca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jun 2023, 11:29

Ma ljudi dragi dok se mi ovdje raspravljamo ko je na cijoj strani klub sve vise kasni da se organizuje, dovede igrace, trenere i svr ostalo, ako ove sedmice ne dogovorimo sve, bojim se da cemo bas zakasnit za pojacanjima, mnogi ce naci klub i krenut u pripreme i onda necemo moci maci kvalitetnog igraca, mogli bi sa juniorima igrat Federalku i onda pitanje je sta bi bilo, ako se nista sad ne dogovori onda nek nam je Bog na pomoci
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 jun 2023, 11:35

Mi ako imadnemo pare i dobru pricu, dovodjenje igraca nece biti problem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 jun 2023, 12:12

Beduin je napisao/la:
19 jun 2023, 11:35
Mi ako imadnemo pare i dobru pricu, dovodjenje igraca nece biti problem.
Ako dodje Azmir njemu nece bit povuc par "svojih" igraca, iz TC i Gradine, a ovako neko drugi ce morat debelo preplatit svakog iole igraca koji je kvalitetom iznad federalne lige.
Uredu i ako cemo imat pare da dajemo velike pare al ne znam kolko je to pametno. Ti kad ga potpises moras ga placat uhvatil se on za lozu u 2 drugom kolu i nema ga pola sezone il igra. Znamo da Husic ima neke druge mehanizme placanja igraca kolko god mi se nesvidjalo to dok ce sve ijedan drugi predsjednik placat igraca po ugovori, nece nijedan zavuc ruku u svoj novcanik i "castit" igraca.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 19 jun 2023, 14:28

Nadam se da je u srijedu i konačna odluka, jer svako dalje razvlačenje naštetit će samo klubu !!

Pošto su obavljeni razgovori sa svim kandidatima pa i samim Azmirom, ovaj sastanak bi trebao biti kako sam razumio da se pojasne, usaglase jos samo neki detalji modela upravljanja i djelovanja kluba.

Ovo već ubija u pojam svakog normalnog navijača koji želi dobro ovoj Slobodi. Jos uvijek tapkamo u mjestu bez nove Uprave, dok drugi uveliko dovode igrače i pojačavaju se, a oni poručuju nema mjesta za "bespotrebnu zabrinutost".

Biće dosta novih igrača i trebat će vrijeme i nekoliko kola da se uigraju, zato je bitno da što više vremena provedu zajedno prije samog starta sezone, uz par pripremnih utakmica da iskristališemo tih prvih 11.

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 19 jun 2023, 16:51

LaBombonera88 je napisao/la:
19 jun 2023, 14:28
Nadam se da je u srijedu i konačna odluka, jer svako dalje razvlačenje naštetit će samo klubu !!

Pošto su obavljeni razgovori sa svim kandidatima pa i samim Azmirom, ovaj sastanak bi trebao biti kako sam razumio da se pojasne, usaglase jos samo neki detalji modela upravljanja i djelovanja kluba.

Ovo već ubija u pojam svakog normalnog navijača koji želi dobro ovoj Slobodi. Jos uvijek tapkamo u mjestu bez nove Uprave, dok drugi uveliko dovode igrače i pojačavaju se, a oni poručuju nema mjesta za "bespotrebnu zabrinutost".

Biće dosta novih igrača i trebat će vrijeme i nekoliko kola da se uigraju, zato je bitno da što više vremena provedu zajedno prije samog starta sezone, uz par pripremnih utakmica da iskristališemo tih prvih 11.
Kao sto je Beduin napis’o ako bude para i dobre priče doci ce i igrači, ima još dosta slobodnih igrača na tržištu dok vrlo vjerovatno par njih ceka rasplet situacije između nas i Azmira. Svejedno iz PFL nedavno je završila sezona i dosta je igraca i dalje na raspolaganju od ovi jacih imena ima tu par igrača iz PL koji su u dobrim odnosima s Azmirom pa vjerujem da bi makar neki od pojedinaca mogao potpisat.

Svejedno ova saga se mora okončati do kraja sedmice pa ako vec imamo plan da se ekspresno vratimo u PL iduce sezone moramo poceti radit vec od slijedece sezone, svako dalje odgađanje ce vec biti yebavanje u mozak i igranje s inteligencijom svakog navijača.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 jun 2023, 17:21

slika

Tek sad znam da je istina ovo za Peštalića i ekipu "privrednika".

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jun 2023, 17:34

ASD je napisao/la:
19 jun 2023, 17:21
slika

Ma ja ba Bego Gutic je jako bitan nema sta :lolno: :lolno:

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 19 jun 2023, 17:39

Kad je izvlacenje u prvoj federalnoj ? Najbitnije je prvih 5 kola uzet max broj bodova napravit prednost i malo igrat rastereceno…. Eldar, kape, saletovic, devedzic imaju vazece ugovore i ko jos ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 jun 2023, 17:42

fukara87 je napisao/la:
19 jun 2023, 17:34
ASD je napisao/la:
slika

Bitan je jer mu je kum Fadil Kudumović u savezu, gdje biju bitke s Azmirom, zajedno sa još jednim jako bliskim prijateljem Admirom Mosorovićem zvani Struja. Oni su oba dio ove grupe privrednika uz Peštalića.
U Skuptšinu Nogometnog saveza BiH, kao predstavnici Tuzlanskog kantona, izabrani su Muhamed Avdić (Kalesija), Admir Mosorović (Lukavac), Elmir Šećerbegović (Tuzla) i Fadil Kudumović (Banovići).

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jun 2023, 17:48

Ma nema od tog nista druze, al da ima smisla to stoo govoris ima. Al glupo da se on uopste povezuje sa Slobodom...

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 19 jun 2023, 22:34

jel sad kup nas? mozemo li se sa dna podići do zvijezda? vidjeh danas lijepo razvijenog čovjeka u bcc nosi Slobodin dres, drago mi bi. iIdem iz Orasja, tek kreno, ispred mene kombi,transporter, rasprada se, na zadnjoj sajbi grb Slobode..Najbe..m se matere svim političarima, nečijim igracima, kalkulantima. zamolio bih moderatore da uklone politicko propagandne poruke ili da dopusti primitivno vrijeđanje onih koji deru politiku ukrug.
& $ ?

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 19 jun 2023, 22:43

Mi smo po prirodi stvari u najtežoj poziciji u FL.

Svi će imati kakve-takve, ali uigrane ekipe. Čak i ovi što su ušli iz 3. liga... Samo će kod nas biti jovo-nanovo, sve novi igrači. Zato moramo što prije početi, ali taj dan nikako da svane. :roll:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 19 jun 2023, 23:11

al najboljii igraci koji ce nam donjeti trofej kupa i expresan povratak u premijer ligu. Možda grjesim al j.osmic, k.devedzic i sasa su mi najveca razocarenja.Očekivao sam da ce biti nasi najbolji igraci, bio sam siguran u to i samo sam mislio za kojega od njih ce nas menadzeri izvarat
& $ ?

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 19 jun 2023, 23:14

Treneri kese su ubili brašno u njima, jbg...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 19 jun 2023, 23:19

Sarajevo htjelo Eldara
al racku evo im :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 19 jun 2023, 23:28

ASD je napisao/la:
19 jun 2023, 17:42
fukara87 je napisao/la:
19 jun 2023, 17:34
ASD je napisao/la:
slika

Bitan je jer mu je kum Fadil Kudumović u savezu, gdje biju bitke s Azmirom, zajedno sa još jednim jako bliskim prijateljem Admirom Mosorovićem zvani Struja. Oni su oba dio ove grupe privrednika uz Peštalića.
U Skuptšinu Nogometnog saveza BiH, kao predstavnici Tuzlanskog kantona, izabrani su Muhamed Avdić (Kalesija), Admir Mosorović (Lukavac), Elmir Šećerbegović (Tuzla) i Fadil Kudumović (Banovići).
Znači, ako Azmir dođe, biće klanja sa Budućnosti...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 20 jun 2023, 10:07

Kakva je panika jer sutra je odluka , a za 7-10 dana pripreme počinju. Ne može s nama niko se takmiciti u dovodjenju igrača početkom sezone godinama već. Mi uvjek odradimo pripreme pa nam glavni igrači dodju prvo kolo iz inostranstvo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 jun 2023, 10:09

Hitman22 je napisao/la:
20 jun 2023, 10:07
Kakva je panika jer sutra je odluka , a za 7-10 dana pripreme počinju. Ne može s nama niko se takmiciti u dovodjenju igrača početkom sezone godinama već. Mi uvjek odradimo pripreme pa nam glavni igrači dodju prvo kolo iz inostranstvo
Ma ja sumnjam da ce sutra odlucit. Vidit ces kad napisu sastanak je odrzan u prijateljskom tonu bla bla. Odluka o predsjedniku ce biti u ponedjeljak.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 20 jun 2023, 11:01

Ma liga će se i počet igrat ovi neće odlučiti... kupuju vrijeme, čekaju da nas popusti ovo malo huje što nas je ufatilo...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.