FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
82
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 224

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jun 2023, 20:21

Čuvajmo mi Ismira Mirvica i kad griješi. Tih grešaka je sve manje, a danas ih i ne vidim. Nešto se mora i progutati.
Mirvic nije Nam da vjeruje polusvijetu. 90% nas likovalo na dovodjenje Dudica i pojacanja, koja će se ispostaviti kao polovnjaci. Valjalo je po treći put iz početka. Ludilo 3 kola, pa potop.
Čovjek nije digao ruke od FKS i pobjegao. Dodao gas, sutnuo Hadzica, zahvalio se Dudicu i od poluigraca ostao Ikic.
Poslovan čovjek ne pada na priču ,ja volim tebe i FKS više od zivota. Skontao i okrenuo se onima koji ga nemaju razloga voliti (nekoj agenciji,kako se ovdje pise) i eto Renana,Francisa,Balte, Vrančića, Ziljkica.....I eto rezultata, koji u ovom trenutku ga zadovoljavaju.
Što su dovedeni skupi likovi Čaušević i Tesic, sigurno ne da bi se Varesanovic osjećao komotno. Bude li i najmanjeg znaka slabosti leti Mirza prvi, to je ZICER ,a ako upiše 3-će pretkolo, ostvari 5-6 pobjeda u nizu, što ga mjenjati.
I poslije tih pobjeda i 2 losa rezultata, opet leti trener.
Nema kod biznismena lovorika i živjeti na račun nekih prošlih rezultata. Radio sam kod privatnika 8 god. kao ing. i stalno sam morao u opuštenoj atmosferi davati najbolje od sebe.
Svaki ima pravo izbora, da pogura člankom i godišnjom ili iz sopstvenog ubjedjenja da bojkotuje.
Poštujem svačije mišljenje, a moje je da ću dati ono što smatram da mogu dati Klubu.
S Mirvicem imamo šansu , bez njega ja je ne vidim. Pogotovo poslije današnjih odluka dušmani bh fudbala/ nogometa.,
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 jun 2023, 20:29

eccehomo je napisao/la:
20 jun 2023, 19:17
Vanja8 je napisao/la:
20 jun 2023, 18:45
Amcho1 je napisao/la:
20 jun 2023, 18:07

Šteta je ogromna.
1. Borac će da se pojača, kao i H klubovi znatno radi odnosa sa Sr i Hr. Npr igrači koji nemaju mjesta u prvim postavama (C Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk it'd)
2. Isti ti klubovi ne moraju trošiti novac na skauting niti izdvajati novce za pojačanja - Radiće na principu dobrih odnosa
3. Počeo si ozbiljan skauting van regiona, počeo da dovodiš igrače koji mogu napraviti razliku i podići vrijednosti lige, usrao ti je sve planove
4. Dovodit će se mladi igrači iz regiona na kaljenje u našu ligu, što automatski znači propadanje domaće djece, a koja su i ovako teško se probijala, sad neće nikako
5. Prilagodili su pravila samo sebi, a gledajući kako da unazade druge - standardno njihovo uz podršku Bošnjaka iz saveza

Svakako rasističko fašističke odluke, jer ne znam koja je razlika između Zambije i Srbije, za mene i za bilo kojeg građanina nikakva, razišli smo se i svak ima svoju državu, adios amigos.
Cuj trositi novac na skauting u regionu...Pa bolan, nas @Historicar zna u glavu svakog igraca u Srbiji :rol: :rol:
Drug,imas lovu, dovedes igraca koji je za ovu ligu top...Jbe se njemu za Borac, ako ce ovdje imati bolju platu bonuse.
Sto se tice ovih mladih igraca, ako si ozbiljan klub imas dobar OP, akademiju, normalno je da ces forsirati svoju djecu,jbe mi se hoce li Posusje dovoditi neke klince iz HR,ako ti se ukaze prilika za nekim mladim,uradices kao sto rade u cijelom svijetu...
Ne mislim da si u pravu Vanja. Evo ti najsvježiji primjer, ovaj Rakić ili kako već, sve bio dogovorio s nama, a onda se umiješa Borac i on ode kod njih. Što li, Bože? Šta misliš? Njihova ponuda bila izdašnija, malo sutra!
Znaci sudis po jednom igracu...Mislim da je to neozbiljno, jer toliko je igraca kod nas igralo iz Srbije, da je zaista ,bar meni ,ofirno razmisljati na taj nacin...
Ako igrac , skonta da mu je tamo bolje, putuj Pasa moj i sretno ti bilo...
Je li se to mi trebamo ravnati na osnovu pojedinaca...Toga je bilo i uvijek ce biti i ne samo kod nas,pa to je ,hajde da kazem postala praksa svuda u svijetu...

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 20 jun 2023, 20:33

Samozdravlje je napisao/la:
20 jun 2023, 20:21
Čuvajmo mi Ismira Mirvica i kad griješi. Tih grešaka je sve manje, a danas ih i ne vidim. Nešto se mora i progutati.
Mirvic nije Nam da vjeruje polusvijetu. 90% nas likovalo na dovodjenje Dudica i pojacanja, koja će se ispostaviti kao polovnjaci. Valjalo je po treći put iz početka. Ludilo 3 kola, pa potop.
Čovjek nije digao ruke od FKS i pobjegao. Dodao gas, sutnuo Hadzica, zahvalio se Dudicu i od poluigraca ostao Ikic.
Poslovan čovjek ne pada na priču ,ja volim tebe i FKS više od zivota. Skontao i okrenuo se onima koji ga nemaju razloga voliti (nekoj agenciji,kako se ovdje pise) i eto Renana,Francisa,Balte, Vrančića, Ziljkica.....I eto rezultata, koji u ovom trenutku ga zadovoljavaju.
Što su dovedeni skupi likovi Čaušević i Tesic, sigurno ne da bi se Varesanovic osjećao komotno. Bude li i najmanjeg znaka slabosti leti Mirza prvi, to je ZICER ,a ako upiše 3-će pretkolo, ostvari 5-6 pobjeda u nizu, što ga mjenjati.
I poslije tih pobjeda i 2 losa rezultata, opet leti trener.
Nema kod biznismena lovorika i živjeti na račun nekih prošlih rezultata. Radio sam kod privatnika 8 god. kao ing. i stalno sam morao u opuštenoj atmosferi davati najbolje od sebe.
Svaki ima pravo izbora, da pogura člankom i godišnjom ili iz sopstvenog ubjedjenja da bojkotuje.
Poštujem svačije mišljenje, a moje je da ću dati ono što smatram da mogu dati Klubu.
S Mirvicem imamo šansu , bez njega ja je ne vidim. Pogotovo poslije današnjih odluka dušmani bh fudbala/ nogometa.,
Potpisujem :salut:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2023, 20:34

Moze li Francis dobiti srpske papire?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jun 2023, 20:34

Aduka87 je napisao/la:
20 jun 2023, 20:00
Anex je napisao/la:
20 jun 2023, 19:42
Aduka87 je napisao/la:
20 jun 2023, 19:31
Eno sad ispade ova odluka nas je sjebala jer smo trebali dovesti dva stranca, pa nije valjda da fakat mislite da Savez nije obavjestio klubove prije nego sto su danas ozvanicili odluku, cak je i ovdje neko napisao da ce broj stranaca povecati (nije se povecao al zato su od sada ex yu domaci igraci).
Gdje je logika da su naši znali i da produžuju Musu i da pregovaraju sa još nekim strancima?
Vjeruj, ni meni nije jasno ovo oko Muse, kupio si Beganovica a imas i Mulalica, nema mi logike da Musa uzima mjesto stranca sjedeci na klupi, jedino ako nije prihvatio da bude na tribini za manju platu. Francis izganja srbijanske papire i on je automatski domaci igrac, Gulisa pretpostvaljam posudba jer se tako pise, ostanes onda samo na Renanu i imas slobodna dva mjesta za dovodjenje izvjesnog Kevina i tog Libanca.
Ako mi pokažemo kvalitet u Evropi, odnosno ti nabrojani stranci neće ostati duže od 6-12 mjeseci. Ali ne samo ti stranci, imamo mi 10-tak mogućih transfera. Nayebali smo ako nije tako :urnebes: :urnebes:
Doći će bolji aBd i bolji trener,ako zatreba i direktorica naravno. Hvala ti Mirvicu da zbog tebe mjenjaju ustav :urnebes: :bih: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 20 jun 2023, 20:47

Fakat ne razumijem sta je poenta kukanja ovdje, sada umjesto 8 stranaca imamo 3-4 ovo je davno trebalo uvesti da igraci iz ex-yu nisu stranci. Ovo otvara vrata dobrim mladim igracima iz regiona koji se ne mogu izboriti u prvim ekipama u tamo vecim klubovima (Dinamo, Hajduk, Rijeka, CZ, partizan)
Samo pametno iskoristit sada pravilo sa strancima i dovodit ciljano i koji ce biti prava pojacanja kao Renan npr, mozemo mi imati i 9 stranaca pa nek se rotiraju nek i medju njima ima konkurencije.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 jun 2023, 21:00

slika

Tarik Ramic: I bless the rains down in Africa
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 jun 2023, 21:00

Jel sletio igrač, što ga krokodil najavi ?

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 jun 2023, 21:10

NajvecaRadosti je napisao/la:
20 jun 2023, 20:34
Jbg, krenuo kopirati ali ćirilica pa se poyeba sve. Uglavnom tri godine u braku sa državljaninom Srbije i može se podnijeti zahtjev za državljanstvo.

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 20 jun 2023, 21:27

Vanja8 je napisao/la:
20 jun 2023, 20:29
eccehomo je napisao/la:
20 jun 2023, 19:17
Vanja8 je napisao/la:
20 jun 2023, 18:45

Cuj trositi novac na skauting u regionu...Pa bolan, nas @Historicar zna u glavu svakog igraca u Srbiji :rol: :rol:
Drug,imas lovu, dovedes igraca koji je za ovu ligu top...Jbe se njemu za Borac, ako ce ovdje imati bolju platu bonuse.
Sto se tice ovih mladih igraca, ako si ozbiljan klub imas dobar OP, akademiju, normalno je da ces forsirati svoju djecu,jbe mi se hoce li Posusje dovoditi neke klince iz HR,ako ti se ukaze prilika za nekim mladim,uradices kao sto rade u cijelom svijetu...
Ne mislim da si u pravu Vanja. Evo ti najsvježiji primjer, ovaj Rakić ili kako već, sve bio dogovorio s nama, a onda se umiješa Borac i on ode kod njih. Što li, Bože? Šta misliš? Njihova ponuda bila izdašnija, malo sutra!
Znaci sudis po jednom igracu...Mislim da je to neozbiljno, jer toliko je igraca kod nas igralo iz Srbije, da je zaista ,bar meni ,ofirno razmisljati na taj nacin...
Ako igrac , skonta da mu je tamo bolje, putuj Pasa moj i sretno ti bilo...
Je li se to mi trebamo ravnati na osnovu pojedinaca...Toga je bilo i uvijek ce biti i ne samo kod nas,pa to je ,hajde da kazem postala praksa svuda u svijetu...
Fulio si poentu, al' eto.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 20 jun 2023, 21:28

fks74 je napisao/la:
20 jun 2023, 21:00
Jel sletio igrač, što ga krokodil najavi ?
Još mu stjuardese puše **** u avionu, ne sleće mu se još 😂

Polako, doći će bez brige 😎

Faruče uvedi Dalaru da nabija statistiku, važno nam je to, svakako se večeras opraštamo od kvalifikacija.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 20 jun 2023, 21:33

Dal rjesava ovo veceras :kafa:

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 20 jun 2023, 21:44

NajvecaRadosti je napisao/la:
20 jun 2023, 20:34
Da je Turčin, dobio bi odmah, po genezi

casual033
Kontakt:

Post Postao/la casual033 » 20 jun 2023, 22:24

Kada se sjetim kako su ovdje mnogi prizeljkivali Hadzibegica na klupi... sve sami fudbalski strucnjaci

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 20 jun 2023, 22:24

E moj Hadzija, al' se obruka

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 jun 2023, 22:25

casual033 je napisao/la:
20 jun 2023, 22:24
Kada se sjetim kako su ovdje mnogi prizeljkivali Hadzibegica na klupi... sve sami fudbalski strucnjaci
Ja ga ne bi uzeo da bude pomocnik onom Muhamedu Plakalu u pjetlicima Akademije.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2023, 22:31

Kad je sutio ko Vicina kuja na ono klanje FKS u BL, neka sad ovo dozivi! :bih:
Bahati, bahati Željkan!
1946

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jun 2023, 22:35

joker90 je napisao/la:
20 jun 2023, 22:31
Kad je sutio ko Vicina kuja na ono klanje FKS u BL, neka sad ovo dozivi! :bih:
Kako je ono rekao nakon te utakmice? Nije moje da komentarišem, ili tako nešto :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 20 jun 2023, 22:37

Gleda li vico kako karaj. black boys brothers , morel vico i u repku iz Srbije šta se dovući?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 jun 2023, 22:41

Dadox je napisao/la:
20 jun 2023, 22:24
E moj Hadzija, al' se obruka
Nije to vidjelo hadžije. Obični vicin pujdo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”