mene kladionica ne svlači toliko koliko onaj bingo ,odigram jedan i za sat izgubim 20 maraka ,što sam mogo se kladiti pet dana (i zato samo da mi se njega okaniti ,ali ne možeš neda đavo miravolimliverpool je napisao/la:Zašto na San Antonio?
Igraju bez Parkera,njima veoma bitnog igrača.Dobro,možda će dobiti,ali ima dosta sigurnijih tipova.
U kakav sam minus zapao,upravo nešto razmišljam da se prestanem definitivno kladiti...Faktički ne znam šta da radim...oko 550KM sam izgubio u zadnjih nekoliko mjeseci...u 19-toj godini to je šokantno,bojim se da se iz ovoga nikada neću izvući...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa kako tolike pare ziv bio, kad vidis da ti ne ide, zasto ne ostavis ?volimliverpool je napisao/la:Zašto na San Antonio?
Igraju bez Parkera,njima veoma bitnog igrača.Dobro,možda će dobiti,ali ima dosta sigurnijih tipova.
U kakav sam minus zapao,upravo nešto razmišljam da se prestanem definitivno kladiti...Faktički ne znam šta da radim...oko 550KM sam izgubio u zadnjih nekoliko mjeseci...u 19-toj godini to je šokantno,bojim se da se iz ovoga nikada neću izvući...
Za zivot cijeli!
Dobitni, večeras još jedan u igri (Orlando 1, Dallas 1, Milwauke 1, Pierce 2...)

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- storm_raider
- Kontakt:
Nije ni ovaj Miami nesto siguran.. Recimo mali filing.volimliverpool je napisao/la:Zašto na San Antonio?
Sport je lijek za tijelo i duh.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
A da brate.Lahko je to reći,ali hajdi ti stvarno ostavi zlo kojem se 8 godina poklanjašThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa kako tolike pare ziv bio, kad vidis da ti ne ide, zasto ne ostavis ?volimliverpool je napisao/la:Zašto na San Antonio?
You'll never walk alone.
Probaj pocet sa cenerom i duplat na kvotu dva, znaci tri zaredom dana pogodis i dobar si oko 80-90KM i to ostavis, onda pocnes opet. Al to ti mora biti jedini tiket dnevno, eventualno jos jedan na marku-dvije
disciplina ti je kljucna da vratis pare
disciplina ti je kljucna da vratis pare
nema potpisa
jeli se ono Durant povrijedio neku noc? mislim da je izvrno zglob ako jest mozda bi trebalo probat westbruka
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Stoudemire 26+
Melo 24+
Dirk 24+
Atlanta 1
New York - Cleveland h1 13 razlike
Boston - Golden State h1 10
LA Lakers 1
Phoenix KP 2
Dallas 1

Melo 24+
Dirk 24+
Atlanta 1
New York - Cleveland h1 13 razlike
Boston - Golden State h1 10
LA Lakers 1
Phoenix KP 2
Dallas 1
Ljudi, dajte malo komentara na ovaj listić, ne pratim često NBA, da li da odigram ili ne?Orlando - Chicago 1
Milwaukee - Phoenix 1
Andre Iguodala 16+
Lakers - Charlotte (+12.5) H1
Usput, želim sporu smrt ekipi zvanoj Ajaccio i čitavom Francuskom nogometnom savezu.
Otkad sam krenuo sa ovim Online sranjem, sve minusi živi, stid me.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma poklanjam mu se i ja, ne bas ko ti, al mu se poklanjam, dnevno najvise 5 km, al kad vidim da mi ne ide, stanem odmorim par dana i opet pocnem, vidis da se sve zivo namjesta, ne mozes kvotu 1.15 pogoditi, a kamoli sta drugo :Svolimliverpool je napisao/la:A da brate.Lahko je to reći,ali hajdi ti stvarno ostavi zlo kojem se 8 godina poklanjašThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa kako tolike pare ziv bio, kad vidis da ti ne ide, zasto ne ostavis ?volimliverpool je napisao/la:Zašto na San Antonio?
U kakav sam minus zapao,upravo nešto razmišljam da se prestanem definitivno kladiti...Faktički ne znam šta da radim...oko 550KM sam izgubio u zadnjih nekoliko mjeseci...u 19-toj godini to je šokantno,bojim se da se iz ovoga nikada neću izvući....To je isto kad bi ja djedu rek'o ostavi cigaru...Ma ako ovaj vikend ne budem ništa dobio,nema onda smisla više davati pare.U džepu sam 3.decembra tačno se sjećam imao 780KM,a sada imam 230KM
.Šta reći starim kada upita gdje su ti tolike pare?Puno izlazio,svaku noć...
Za zivot cijeli!
Pa tebra radis li ti igdje nije valjda da se oslanjas samo na kladaru ?!Brate odigras kad ima kakvih parova da ti se svidjaju 4-5 parova bacis dvije - tri marke i ako dobijes dobro je , a ako ne bar si ubio vece ja sam bar u tom fazonu .volimliverpool je napisao/la:A da brate.Lahko je to reći,ali hajdi ti stvarno ostavi zlo kojem se 8 godina poklanjašThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa kako tolike pare ziv bio, kad vidis da ti ne ide, zasto ne ostavis ?volimliverpool je napisao/la:Zašto na San Antonio?
U kakav sam minus zapao,upravo nešto razmišljam da se prestanem definitivno kladiti...Faktički ne znam šta da radim...oko 550KM sam izgubio u zadnjih nekoliko mjeseci...u 19-toj godini to je šokantno,bojim se da se iz ovoga nikada neću izvući....To je isto kad bi ja djedu rek'o ostavi cigaru...Ma ako ovaj vikend ne budem ništa dobio,nema onda smisla više davati pare.U džepu sam 3.decembra tačno se sjećam imao 780KM,a sada imam 230KM
- storm_raider
- Kontakt:
Sve je ok cak i taj Milwaukee.Hagi je napisao/la:Ljudi, dajte malo komentara na ovaj listić, ne pratim često NBA, da li da odigram ili ne?Orlando - Chicago 1
Milwaukee - Phoenix 1
Andre Iguodala 16+
Lakers - Charlotte (+12.5) H1
Usput, želim sporu smrt ekipi zvanoj Ajaccio i čitavom Francuskom nogometnom savezu.
Otkad sam krenuo sa ovim Online sranjem, sve minusi živi, stid me.
Sport je lijek za tijelo i duh.
imali iko da potvrdi,da ne googlamnick je napisao/la:jeli se ono Durant povrijedio neku noc? mislim da je izvrno zglob ako jest mozda bi trebalo probat westbruka
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sutra ce biti tiketa,jos kad se prijavim u Premier klub,ostavim im depozit,i samo iz kuce igraj.. danas dva dobitna,pogotov ovaj sa prelazima me je vratio u zivot pravo..dao sam vam ranije dva prelaza,koje sam analizirao,pa da podjelim sa vama,nadam se da me je neko poslusao.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jeste, povrijedio se 100 %, samo ne znam koliko dugo ce odsustvovatinick je napisao/la:imali iko da potvrdi,da ne googlamnick je napisao/la:jeli se ono Durant povrijedio neku noc? mislim da je izvrno zglob ako jest mozda bi trebalo probat westbruka
Za zivot cijeli!
- Paraglajder
- Kontakt:
Jeste, izvrnuo je skočni zglob, upitan je za večeras. Više informacija će se znati nešto kasnije.
YNWA
Igra Kej Di veceras. 
Elis under
Wade over
Novitzki under
Orlando 1
Carmelo over
kvota 17
uplata 3
100% dobitak fesa sutra
Wade over
Novitzki under
Orlando 1
Carmelo over
kvota 17
uplata 3
100% dobitak fesa sutra
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Jao pitanja.Sanchez_8 je napisao/la:Pa tebra radis li ti igdje nije valjda da se oslanjas samo na kladaru ?!Brate odigras kad ima kakvih parova da ti se svidjaju 4-5 parova bacis dvije - tri marke i ako dobijes dobro je , a ako ne bar si ubio vece ja sam bar u tom fazonu .volimliverpool je napisao/la:
A da brate.Lahko je to reći,ali hajdi ti stvarno ostavi zlo kojem se 8 godina poklanjaš.To je isto kad bi ja djedu rek'o ostavi cigaru...Ma ako ovaj vikend ne budem ništa dobio,nema onda smisla više davati pare.U džepu sam 3.decembra tačno se sjećam imao 780KM,a sada imam 230KM
Nisam još ni srednju završio,a nisam ni napunio 19 godina.Četvrta gimnazije.
Šteta što me ne plaćaju,jelde?
Biće sutra bolje!
@Admire
To sam probao nekoliko puta,ali ja sam išao na kvotu 3 na cenera,pa na kvotu 2 na 30KM,ali ne mogu pogoditi ni tu kvotu 3,to je ono kad te stane.
You'll never walk alone.
Hajmo analize za sutra (subota). Meni je cilj osvajati male dobitke, pomalo punim budžet na premier računu. Večeras sam dobio dobre pare, ali sada samo trebam pametno investirati.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.